icon

Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

miadi
3. okt 2021

@mareri to strazia celu noc ? Lebo ona by musela do hotela alebo snim do druheho mesta do jeho bytu a rano by ju doviezol spet.

autor
3. okt 2021

@mareri syn je samostatný, bežne býva v noci sám, keďže chodím do nočných, naučil sa

autor
3. okt 2021

@tncka ďakujem

autor
3. okt 2021

@sashabb Tiež si to niekedy neviem vysvetliť. Nepoznám nikoho v okolí kto by si takto rozumel. Možno nie sme na sex spolu stvorený, možno sa ho naozaj bojíme spolu mať,lebo čo ak by náhodou z toho mohol byť nakoniec vzťah. A ohľadom sexu začal písať prvý on, pýtal sa ako na tom som. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami

fleur1111
3. okt 2021

Jediný spôsob akým to zistíš na 100% je zavolať ho na večeru a nech sa vykokce.

autor
3. okt 2021

@sashabb a ešte, prvý začal písať on

autor
3. okt 2021

@fleur1111 no budem musieť spraviť niečo. Keď z toho ten sex aj nebude, nič to

miadi
3. okt 2021

Ono to dava zmysel. Na zaciatku este chcel kamarata s vyhodami robit ( nezavezny sex) teraz Ta mà rad ako kamosku a vie ze nie je pre teba dobry. Ze by si Mozno aj chcela nieco viac no on vztah nechce tak ti nechce stat v ceste lebo mozes najst nieco krajsie lepsie inde . A tym sexom si to casom mozete pokazit. Mozno nie z tvojej strany ale z jeho ano. On Mozno nema zaujem byt kamos so zenami s ktorymi mal sexualnu historiu. Skus sa snim o tom porozpravat ze preco ste vlastne este nemali sex.

karolinakr
3. okt 2021

Ale načo treba o tom špekulovat - chceš, necheš, idem, nejdem,. a okrem toho, držala by som si ho , ked si tak baječne rozumiete, však vidíš, že muži nechapu, načo sa so ženou rozpravať, zdržuješ ich, tento je vynimka, tak hadam sa neurazi, ked sa ho na ten sex spytaš, ale teda ja som mala radšej kamaratov bez sexu, ktorý dokonca za mna platili večere, a niekto kto sa ti trepe do postele, je aj lakomy na benzin. Bud rada, že ho maš, nechapem tieto strachy v 40, no ja som poznala 50ika, ktory bol maly s velkym bruchom, každy tyžden ina žena v posteli, 2x rozvedeny, hadam sa takym sa nebude človek kamarátiť a pokúšať ho na sex...

autor
3. okt 2021

@miadi niekedy sa strácam v ňom a neviem čo vlastne chce. Keď sme boli na jednej oslave, sedel vedľa mňa ani sa nepohol. Potom mi vypisoval jeho kamarát dosť neslušné správy. Strašne sa vtedy nahneval. Netuším či to s nim riešil, od vtedy mi ten chalan nenapísal. Som ako v bludnom kruhu. Naozaj jediné čo pomôže je jeden úprimný rozhovor, nech sa môžem pohnúť aj ja ďalej

autor
3. okt 2021

@karolinakr ja som veľmi rada. A už aj keď to ostane bez sexu, nevadí. Je to super chlap. Ozve sa keď som chorá, pomôže keď potrebujem. Niekedy ani nestihnem povedať čo presne potrebujem a už mi píše, že mám to odložené v robote 🙂. Niekedy ani rodina nespraví pre mňa toľko čo on. Trpezlivo mi vysvetli keď niečo nerozumiem. Iní chlap by to už dávno vzdal

miadi
3. okt 2021

Tak snim chod na veceru a potom sa v relax nalade o tom porozpravaj. Ze ho mas rada ako kamosa a kludne by si vyskusala sex bez zavezkou emocnych.A Keby to klapalo a obaja by ste chceli mohol by to byt aj normalny vztah a ked nechce nic z toho ze si stym ok a ze si vdacna za ten vztah co mate . A on uz sa k tomu nejak vyjadri . Len to neries cez sms. A ked nic tak najdes niekoho ineho na sex ale mam pocit ze chces viac len sa toho bojis. Ale roky letia nemusis byt emocionalny zbabelec. Cim dlhsie budes cakat tym horsi single material na vyber ostane. Syn zachvilku vyrastie osamostatmi sa a ty budes sama doma? Budes Ta Svokra co nema chlapa tak furt vola syna k sebe? Zi svoj osobny zivot viac pre seba uz konecne. Drzim palce a daj vediet ako reagoval.

autor
3. okt 2021

@miadi musím sa rozhýbať, lebo to nikam takto nevedie. Zvykla som si na svoj život, ale je pravda, že čím je syn starší, tým ma menej potrebuje a sem tam mi to chýba. Už je veľkáč, pritúli sa, pomojká sa 🙂 ale už to veľmi nechce. Je čas začať žiť.
Pamätám naše začiatky keď sme si začali písať. Tak strašne sa mi do toho nechcelo. A potom nastal zlom. Vždy ráno ma pozdravil a už to začalo. Nebolo dňa aby sme si nemali o čom písať.
A potom postupne pomaly vošiel do môjho života. Super človek, super kamarát a jediné čoho som sa najviac bála, bolo, že sa do neho zamilujem. Po dlhej dobe v mojom živote chlap, ktorého ani neviem ako som si zaslúžila.

alazala
3. okt 2021

No však normálne niekde budete sami, horné gombíky na blúzke rozopni, pozeraj mu dlho do očí, a bude 😊

karolinakr
3. okt 2021

@alazala a oči mu vypadnú

autor
3. okt 2021

@alazala ty si zlatá 😍 to sa už nie raz stalo a nevedel kde skôr pozerať, no vieme to my ženy s chlapmi aj keď tak nie vždy vyzeráme. Dokonca raz si dovolil mi hodiť do toho výstrihu aj 2 €, ktoré som si od neho nechcela zobrať 😅 a potom mi ich chcel prísť aj vybrať

miadi
3. okt 2021

Svojim sposobom si donho zalubena..Mozno si ho idealizujes. Ale to nevadi je fajn ze mas niekoho vo svojom zivote. Tvoj syn je jedinacik aj jemu sa neskor bude lahsie zit svoj zivot ked bude vediet ze nie si uplne osamela. Ze mas svoj zivot.. ze mas Niekto na zabavu ale aj na tazke casi. Nech uz je to kamos s vyhodami bez ci klasicky partner. Nech to nazves ako chces. A nemusi to byt tento kamos , moze to byt Niekto iny ked das sancu. Ty vyzarujes ze nikoho nechces preto nikoho nemas. Ked zmenis svkje vnutorne naladenie zmenis aj vyzarovanie. A najdes co hladas.

autor
3. okt 2021

@miadi nepopieram, že áno, ale bolo to na začiatku. Potom ma to prešlo, nakoľko som videla, že to nemá zmysel a že len ťažko to pohneme ďalej. Mám ho rada, ale ako človeka na ktorého viem, že sa môžem kedykoľvek spoľahnúť. Navrhnúť mu sex bola moja iniciatíva, pretože sme sa doberali a neveril, že to spravím. Nebránim sa ani iným chlapom, len neviem nikoho nájsť. Cez zoznamky to určite nechcem
V prvom rade musím spraviť u mňa jeden rázny krok a to prestať sa vŕtať v minulosti. Veľa zlých vecí je za mnou a postupne robím prvé kroky a veľa toho aj mením. popracujem na sebe a možno sa niekto nájde kto bude mať chuť stráviť so mnou čas svojho života
Každopádne ti ďakujem veľmi pekne 🙂

mareri
Odpoveď bola odstránená
miadi
3. okt 2021

Nenasla si nikoho Lebo zijes Hlavne v robote a doma. Na nete nehladaj. ( alebo hladaj len na ten sex) ale na vztah lepsie ked niekoho stretnes v realnom svete . Skus sa viac venovat sebe nejake nove konicky. Kurz niecoho Aj ked je to teraz tazke vdaka Covid lockdown atd ale kym -ked sa da.. byt viac medzi novymi ludmi ..nie len koli zoznameniu sa ale aj koli sebe. Oslobodis sa od minulosti a obohatis si zivot. Viem ze si to nemala ako single mama lahke a ze Ta boli sklamanie z minulosti. No zvladla si vsetko a teraz je cas pohnut sa dalej a rozširit si obzory. Zasluzis si to . Dopraj si viac !

autor
3. okt 2021

@miadi snažím sa, ide to pomaly, ale ide. Viac sa venujem sebe a najnovšie zmenám v našom byte. Kúsok po kúsku. Síce nás brzdí momentálna situácia, ale ja som zase človek, ktorý sa nevzdáva. Musela som byť silná kvôli synovi, ale už je to za nami, Je veľký, viac menej samostatný, už ma toľko nepotrebuje. už len vykročiť tou správnou nohou a začať naozaj žiť

essenceee
3. okt 2021

najdi si niekoho na sex, alebo si kup vibrujuceho kamarata. Ine riešenie nie je

autor
3. okt 2021

@essenceee myslím, že toho kamaráta má doma z nás každá a keď nič iné, tak poteší aj ten

ankare
3. okt 2021

No jasné,choď do toho. Skús spraviť Ty prvý krok,lebo možno on má z toho väčší rešpekt,než Ty. Držím palce!

autor
3. okt 2021

@ankare ďakujem, len niekedy je najťažšie spraviť ten prvý krok 🙂 ale tak raz ho spraviť musím a buď to vyjde alebo nie, nie je jediný na svete a stále ostaneme aspoň kamaráti

janetinka27
4. okt 2021

podla mna keby k niecomu medzi vami doslo, tak bud to pokazi vztah,lebo zostanu rozpaky alebo jeden z vas moze chciet viac a nastane problem.pretoze ste si vopred nic neslubili a obaja idete do rizika zranenia. moze sa to este preklopit potom na vztah,ale ak sa 4 roky nic neudialo,tak takyto krok moze priatelstvo skor ukoncit.

radanna11
4. okt 2021

@natalienka12 ty si dobre obmedzená a mimo, ty si myslíš,že jediná nepritazliva vec je nadváha ???? vieš koľko štíhlych žien má napríklad totálne pokazené zanedbané hnusne zuby a mastné nenafarbene šedivé vlasy alebo obrovské okuliare, alebo neoholene nohy a zanedbávajú osobnú hygienu,zapachaju alebo sa obliehajú ako staré babky alebo majú zanedbané špinavé nechty. Ty si videla že všetky štíhle ženy na svete sú príťažlivé ? Alebo že chlapovi stačí že je stihla a nevadí že nemá napríklad zuby alebo ma mastné šedivé vlasy ? To si teda dala tým chlapom 😀😀 ak sa mu autorka nepáči určite je tučná , lebo žiadna iná vada na ženách ako obezita už nieje 🙈🙈🙈🙈bože žena trocha sa preber

autor
4. okt 2021

@janetinka27 no je to, buď alebo. Buď sa to zmení na niečo viac alebo to skončí úplne. Vždy sú dve možnosti. Nie raz sme to preberali, nie úplne do detailov ale padla o tom reč. Je to ťažké

miadi
4. okt 2021

Nemalo by to byt tazke.

miadi
4. okt 2021

Mozno nad tym priliz premyslas a ten sex vas ani nemusi byt dobry.. aj to je moznost. Ze to nebude nic extra alebo nic co by si chcela opakovat.. alebo on.. ego jedneho z vas moze byt potom urazene. Ale uz to konecne urob alebo kasli na to.