Žijem bez sexu
Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von
@miadi urobím, ďakujem, neskutočne si ma nakopla a to som potrebovala. Nejde ani tak o ten sex, hlavne nech sa vykokce čo vlastne chce
@cacianka tak môjho ex som už našťastie dostala z hlavy, nemá záujem ani o syna a ten sa tiež na neho vôbec nepýta.
A tento človek prišiel do môjho života tak nečakane, práve keď som niekoho potrebovala, keď len na pokecanie, aby ma niekto vypočul, dal mi iný pohľad na svet a jemu sa to podarilo.
Dám tomu poslednú šancu, buď alebo. Vždy sú tu dve možnosti
Presne ty potrebujes vediet na com si ci tam Ta sanca je ci nie. Lebo takto chodis po svete s neviditelnou cedulkou ze chces jedneho konkretneho chlapa a klapky na ociach. Ked nic z toho nebude aspon sa mozes poobzerat inde . Nemas co stratit len cas, a ten by si uz stracat nemala . Dakujem za 💙a daj vediet co nove. Uz by sa mohli lady pohnut tento tyzden. Neboj sa .! Ty si zvyknuta byt single Strasne dlho a uz to vsetko prezivas ako intelektualna 17ka ktora je platonicky zalubena do kamosa- preto sa ti to zda take tažke.Skus si viac verit. Mas na to. ❤️Si super baba a ked kamos nebude chciet vas vztah posunut do inej formy tak nevadi Niekto iny sa najde.
@miadi vystihla si to úplne presne 🙂
ďakujem ešte raz za všetko a hlavne za povzbudenie, ktoré som asi naozaj potrebovala, hlavne to nakopnutie
určite sa ozvem ako sme pokročili
Ako ste pokročili? Porozprávaj sa s ním na rovinu, že potrebuješ s ním riešiť svoju sexuálnu stránku. Ak sa k tomu postaví pozitívne a začnete si užívať, problém máš vyriešený.
Ak sa k tomu bude stavať negatívne, nájdi si na sex mladšieho zajačika s ktorým si budeš veľmi dobre užívať do momentu, kedy ti neutečie a potom (alebo medzitým) nájdeš ďalšieho. Až raz možno nájdeš ešte takého, s ktorým sa zaľúbite do seba a prežiješ ďalšie prekrásne roky života. Keby ten kamarát náhodou žiarlil (čo sa môže stať), tak mu povedz že on dostal viac šancí a ty sa mu doprosovať určite už nebudeš, lebo nie si chúdera.
Problém je to oslovenie. Určite na sebe pracuj a skrášľuj sa, váha, oblečenie, tak aby sa za tebou otáčalo čo najviac chlapov a začala si si ty vyberať. Neboj sa otvoriť komunikáciu, dať sa s nejakým mladým do debaty je jednoduché a pozvanie na kávu je to najmenej. Skús občas flirtovať, niektorí chlapi majú radi komunikáciu v horúcejšom podtóne a ty aspoň uvidíš, ako sa kto chytá.
Ak chceš niekoho, s kým si budeš chcieť aj pokecať a zabaviť sa (napr. turistika), nezačínaj hneď sexom, ale začni tou komunikáciou a zábavou, ktorú by si očakávala. Uvidíš ako sa potom tá osoba chytá a ako má záujem, keď je medzi vami horúco tak sex ľahko spustíš pár slovami, dotykom, bozkami.
@zabludenadusa ideme pomaly krok za krokom. A už som od neho dostala aj návrh na sex 🙂 trošku som ho povzbudila alebo lepšie povedaní nakopla. Písala som mu ako sa mi dvoria starší páni v práci a toho dosť nahnevalo
Tak uvidíme kde ako sa to bude vyvíjať ďalej
🙂 no vidíš to, všetko sa dá, keď sa chce..
Navrh na sex? No a co z toho realne bolo? 😉
@elenita zatiaľ asi nič 🙂
@karolinakr vsak prave 🙂
Tito dvaja sa nasli… dalsi petiletce zdar!!!
@elenita všetko má svoj čas. snáď neskončíme hneď v posteli
@karolinakr áno, dá
Čiže budete čakať ďalšie štyri roky?
@fleur1111 určite nie, už teraz to pôjde rýchlo
Neskoncili by ste hned v posteli. Skoncili by ste tam predsa po 4 rokoch kamaratskeho vztahu.
@miadi ale bude a už čoskoro
@elenita a tak teraz pôjdeme na to postupne, štyri roky sme sa doťahovali a potrebovali zistiť že ako ďalej
Dal ti navrh a ako si reagovala ty?!
Podla mna mas v sebe nejaky blok, ale skor z toho, ze si dlhodobo sama, nie preto, ze ti kedysi nevysiel vztah, ved kazdemu nevysiel nejaky vztah/vztahy a si dospela, tak neviem preco ti to tak trva, ak i on vyjadril zaujem. Zaroven ten nazor, ze chces sa s niekym koho poznas stretavat aj intimne a nechces s nim vztah a co to potom ako bude? A tie nazory tvojich znamych, ze mas striedat mi tiez nepripadaju byt normalne a na co to je aj dobre?!
Urcite sa ti zije fajn tak ako si, ak tak zijes roky, ale ak s nim nieco chces, tak sa asi rozhyb a nie podla aktualnych chuti, bud s nim byt chces alebo nie...
On je asi teraz sam, lebo myslim, ze s tebou neriesi svoje vztahy, asi preto ze nejaka kompatibilita medzi vami je a vie, ze ty nikoho nemas...
@madeline1 zaskočil ma svojim návrhom a myslím, že som reagovala dosť blbo. Najskôr som napísala, že neviem, keďže ma tak dobre pozná, asi by som sa hanbila. A potom som mu napísala, že jeho návrh sa dá len ťažko odmietnuť, takže by sme to mohli skúsiť. Asi čakal inú odpoveď, pretože sme odvtedy viac nehovorili i keď som mu mala potom sto chutí napísať, že čo bude s jeho návrhom.
Ja viem, ťažko sa takto pohnem ďalej. Zvykla som si na určitý svoj život, ale nechcem takto ostať navždy. Rady kamarátov hádžem za hlavu, pretože to nie je riešením behať z postele do postele. To nie je môj štýl
On je tiež sám, ale evidentne sa nevieme ani jeden pohnúť aj keď vieme ( aspoň ja to tak cítim) že mohlo by nám to vyjsť, pretože nejaká tá chémia medzi nami funguje
Autorka preboha...ty este stále žiješ v krajine ružových jednorozcov?

Neviem preco by si sa mala hanbit...
Asi dalsou odpovedou si ho zaskocila...
Skus s nim tieto veci riesit osobne, nie cez pisanie...
Vybehnite niekam von, len tak ako vzdy a az na stretnuti naviaz na tu temu...
A to je take ťažké ho chytiť za hlavu a dať mu bozk na pery? Aby sa 40ici takto dotahovali keby ti šlo o vážny vzťah a svadbu, že nechceš niečo pokaziť a bojis sa ho stratiť, ale tu ide o sex na jednu noc....Vy ste ako dvaja panici... A možno ked k tomu konečne dojde, tak sa rozidete, ktovie....nič v zlom, ale o takomto pripade som ešte nepočula
@karolinakr jej ide o pekny aj partnersky vztah s tymto muzom, ale i tak by to nemalo prebiehat takto a podla mna sa ani nedotahuju, to je take nijake...napisala mu, ze to mozu skusit a kde je teraz on...teraz zas sa caka na nieco, lebo on asi nevie ako reagovat... Do sexu na jednu noc sa ale nechce nikomu...treba s nim hovorit otvorene a potom nie ze hanbim sa, ale ako pises, pobozkat ho a on tiez nech sa cini, ked nieco chce.
Keď napíšeš mužovi na taký návrh že by si sa hanbila tak on sa stiahne. Boji sa že robí niečo zle alebo že ty si myslíš že robíte niečo zle. Ale chápem ťa. Ono to nejde hneď a hup. A jeho takdobre, nechaj trocha pôsobiť to napätie. Ani ťa druha reakcia že jeho nápad sa dá ťažko odmietnuť. Sú tam použité nevhodne slova. Ťažko , odmietnuť, jeho návrh. To ako keď niekto povie strašne dobré. Napíš mu toto: “už dlho túžim po sexe s tebou. Aj ty to tak cítiš? “ zvyšok už nechaj na neho. Len pozor na reakcie. Žiadne negatívne slova a na všetky jeho návrhy sa usmievaj.

Keď ti najbližšie s niečím pomôže, urobí radosť, od radosti ho objim a vybozkavaj, aspoň na líčka a tuho vystiskaj, veľmi dlho, aká si rada že ho máš.
Myslím že už si dlho zacyklena v rovine "ten debil mi ublížil, nikoho nechcem" , príliš dlho. Uvoľní sa a nebuď k sebe taká tvrdá, nie všetci chlapi sú takí debili, aj ja som sa tak cítila, ale potom bolo 1 rande a 2. už bol do mňa buchnuty. Lebo moja povaha, prístup , humor, láskavosť aj tvrdosť ho očarili, a to nie som vysoká chudá, aké fakt plná postava, aj okuliare nosím. Skrátka vraj som ho očarila ako normálna správna žena, čo sa na nič nehrá, mám pre neho charizmu. A bolo. Tiež som mala čerstvých 40, iba pár rokov od rozvodu, ale nezatrpkla som. A ten chlap aj v tejto chvíli chrapka v našej posteli, už pekných pár rokov.