Žijem bez sexu
Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von
@karolinakr nie je muz, ktory by nemal zaujem o sex.
@brembo no tak jeden dva poháriky neuškodia a človek sa aspoň uvoľní
Je to ťažký oriešok, rozlúsknuť ho nebude jednoduché
si žena,som si istý,že na niečo prídeš,ako sa mu dostat na kobylku. No a ked čosi nepochopí,tak mu to rovno povedz.
len mu nedaj viacej,na chlapov alkohol posobí trochu inak,ked je ho privela. Nebudem zachádzat do detailov.
@brembo no, vzdávam to ☹ nastala z jeho strany nejaká zmena po tom ako mi dal ten návrh. Viazne komunikácia a ja nemám chuť a hlavne silu bojovať o niečo čo evidentne nemá význam. Takže si dám fľašu ja a spravím si zatiaľ pekný večer sama so sebou
Podla mna by ste to uz ale nemali riesit pisomne ani telefonicky, aby ste si kazdy nedomyslali kto co ako myslel. Ked tak to nechaj teraz tak a temu otvor ked sa stretnete a bude vhodna prilezitost
@margaretka_ myslím, že to bude tak na teraz najlepšie. Som síce dosť sklamaná z toho ako sa momentálne správa, pretože som nič neurobila a nemyslím, že by som nejako prehnane blbo reagovala vtedy na ten jeho návrh. Cítim, že odvtedy sa to dosť zmenilo medzi nami
No slaaaaaava Bohu na vysostiach ....ti to trvalo pochopit

@anita6666 no nemyslím, že by som si sedela na kábli a mala problém niečo pochopiť, ale tak evidentne sa tešíš z toho
Ty si ho spoznala cez net ze ? Takych este najdes . Aj lepsi material. Kto hlada ten najde. Hlavne je vediet co chces a ze uz nebude “rezervovana” pre Tohto chlapa s ktorym to nikam nevedie.
Ďakujem všetkým za povzbudenie do života, rady, vaše názory..
Nie každá sme odvážna spraviť vždy v živote ten prvý krok. Veľa vašich slov mi pomohlo k tomu aby som zvážila čo je pre mňa v živote dôležité. Beriem ich na vedomie a určite spravím isté zmeny
Prepáčte, už sa nebudem k tejto téme viac vyjadrovať. Nie vždy a každý máme v živote to šťastie, že stretneme toho pravého. Ja teda asi vôbec nie, lebo vždy trafím len na tých " nepravých " 😂
Ešte raz ďakujem každému kto ste sa k tomuto vyjadrili, vážim si každý názor, dobrý aj zlý
A teraz hor sa, začínam žiť svoj život, s chlapom, bez chlapa, so sexom, bez sexu... je to všetko jedno, hlavne, že budem spokojná
Tak to chápem,ked to viazne a ty už nemáš síl a tahá sa to donekonečna. Ked ti napíše,možeš mu odpísat,ale nepíš mu prvá. Ked nenapíše,tak mlč. Skrátka prenechaj všetku iniciatííííívu na nom. Nech pochopí čo mohol mat,o čo prišiel.
Ak budeš vnútorné šťastná a vyrovnaná,bude to z teba vyžarovať aj navonok.
Ja neuznávam žiadne divadielka na mužov,načo?
Ten správny príde.
Vôbec sa z toho neteším,mne je tá ľúto...ja dávno neriešim vzťahy ani podobne kraviny,ale bez sexu by som nebola a je mi úplne jedno,ako má dotyčný chlap vníma.proste si sledujem a saturujen svoje potreby a ostatné ma absolútne nezaujíma,minimálne čo sa dotyčného chlapa na sex týka. Toto by som ti dopriala....takýto nadhlad,je to mega oslobodzujúci pocit.

no to chce,napísal ti to a potom sa zlakol,že čo to urobil. Alebo sa hanbí pred sebou alebo tebou,že prekročil určitu hranicu. Možností je viacej,ale ja si myslím,že to tiež chce ako ty,len sa cukol. Takže ho budeš musiet postrčit ty,inak sa sám nerozhýbe. Ked si taká nesmelá alebo hamblivá,tak ten alkohol pomože