icon

Žijeme len ako spolubývajúci

oblacikova87
17. júl 2025

nefunkčné manželstvo 7,5 roka.
Ahojte ženy. Čo by ste robili na mojom mieste,keď žijete so svojim manželom od posledného pôrodu už iba ako spolubývajúci. Iniciatíva zachrániť to bola iba z mojej strany koli deťom. Ale už posledný polrok už som ochladla aj ja a už si to ani neviem predstaviť žeby ešte niečo medzi namy aj intímne bolo už mu ani pusu nedám. Až tak to zašlo unavena som s toho. Ale vôbec neviem čo mam robit lebo mame spolu deti a zijeme v zahraničí kde mame kúpený spoločný dom. Úplne celé zle :(((

anonym_32033e
17. júl 2025

to chce radu vztahoveho poradcu, pisala som vam spravu , toto sama asi nevyriesite

oli18
17. júl 2025
@anonym_32033e

to chce radu vztahoveho poradcu, pisala som vam spravu , toto sama asi nevyriesite

@anonym_32033e to chce radu vystudovaneho odbornika, teda psychologa a nie samozvaneho vztahoveho poradcu, ktory nema patricne vzdelanie, len mozno 20 hod kurz. Zrazu sa vyrojii ako huby po dazdi vztahovi koucovia, kazdy odborik. Psychologovia studuju 5 rokov, potom robia roky dalsie vzdelavanie a pride nejaky kouc a zoberie im kienta.

colsami
17. júl 2025
@oli18

@anonym_32033e to chce radu vystudovaneho odbornika, teda psychologa a nie samozvaneho vztahoveho poradcu, ktory nema patricne vzdelanie, len mozno 20 hod kurz. Zrazu sa vyrojii ako huby po dazdi vztahovi koucovia, kazdy odborik. Psychologovia studuju 5 rokov, potom robia roky dalsie vzdelavanie a pride nejaky kouc a zoberie im kienta.

@oli18 a za 50e/hodina, a vsetci sa tvaria spokojne 😁

zlomika
17. júl 2025

a ako im pomoze nejaky poradca? co jej city zazracne pricaruje spat? paneboze. ak uz k nemu necitis, tak je to asi stratene a peniaze za odbornikov vyhodene do vzduchu, nemyslis?

0silvia0
17. júl 2025

@oblacikova87 tak záleží aký má k tomu postoj tvoj muž a či si rieši svoje potreby inde.

domkakvet
17. júl 2025

@oblacikova87 pre mna velmi malo informacii, chyba mi napriklad, ci by si po rozchode chcela zostat v zahranici, lebo v tom pripade by sa to mohlo riesit rovnako ako na Slovensku, najst si najom a odstahovat sa, teda zasa chyba informacia kolko maju deti rokov, ci pracujes. Ak by si chcela ist na Slovensko, ci by ti mal kto pomoct, kym si najdes zamestnanie.

anonym_7e5b3f
17. júl 2025

7,5 roka nefunkcne manzelstvo a to riesis az teraz?
Ved ste uz roky od seba psychicky odpojení po tak dlhej dobe .Toto uz nedate dokopy a poradca bude zbytocne vyhodenie penazi do luftu.Pripravovala by som sa na rozchod, ak nechces v takom nestastnom vztahu premrhat cely zivot.

slovakboy
17. júl 2025

@oblacikova87 dá sa to urovnať. Aké to bolo pred tým? Milovali ste sa úprimne? Nemyslím či ste boli zamilovaní, ale že ste boli spokojní a fungovali ste intimne (nie len sex ale náklonnosť muž- žena) a nemali ste zásadné problémy?

gribka1
17. júl 2025

Nevieš ísť k rodičom? Aby si niekde začala?

anonym_0c53b9
17. júl 2025

@oblacikova87 bohužiaľ riešiš to neskoro. Obaja ste si už zvykli, bude veľmi ťažké, až nemožné niečo zmeniť

andrejka1974
17. júl 2025

A koľko máte obaja rokov však ak ste len 7.5 roka spolu by ste sa mali posnažím a urobiť nejaký rituál bez komunikácie bez pusy spať nepôjdem ste veľmi malo spolu , aby vám to vychladlo máte čas na seba aj bez deti len vy dvaja treba si ho nájsť aspoň hodinku sami dvaja bez deti my si večer sadneme na terasu dáme si kávičku a rozprávame sa čo treba prebrať bez deti deti to vždy rešpektovali zatiaľ sa hrali v izbe a toto mame každý den pracovný a vermi funguje nám to 33 rokov a aj tu pusu si dáme stále aj k nežnosťam prichádza 2 až 3 krát za týždeň a to sme už po 50 obaja

anonym_929cd2
18. júl 2025

Msm to podobne, ale ja som s tým v poriadku, keďže je vynikajúci otec deti. Okrem intímneho života je všetko ostatné dobré, tak nevymenil 80% za 20%.
A musím napísať, mne ten intímny život vôbec nechýba. Človeku nechýba, to co nemá.

stanislavicenka
18. júl 2025
@zlomika

a ako im pomoze nejaky poradca? co jej city zazracne pricaruje spat? paneboze. ak uz k nemu necitis, tak je to asi stratene a peniaze za odbornikov vyhodene do vzduchu, nemyslis?

@zlomika ty skutocne nevies, k comu je dobry poradca? Je to clovek, ktory ti vie dat iny pohlad, ktory ti da otazky, ktore si si sama nepolozila, vie opisat to, co citis a mas z toho zmatok😉, napriklad aj toto

karolinakr
18. júl 2025
@anonym_929cd2

Msm to podobne, ale ja som s tým v poriadku, keďže je vynikajúci otec deti. Okrem intímneho života je všetko ostatné dobré, tak nevymenil 80% za 20%.
A musím napísať, mne ten intímny život vôbec nechýba. Človeku nechýba, to co nemá.

@anonym_929cd2 hrozné

oli18
18. júl 2025
@anonym_32033e

@oblacikova87 vymysleny pribeh, registracia 7/25.
@anonym_32033e ako prva odpovedas sama sebe a nahanas si takto klientelu, ty vztahova poradkyna . S tebou urcite vyriesime vsetky nase vztahove problemy 🙉

oli18
21. júl 2025
@domkakvet

@oblacikova87 pre mna velmi malo informacii, chyba mi napriklad, ci by si po rozchode chcela zostat v zahranici, lebo v tom pripade by sa to mohlo riesit rovnako ako na Slovensku, najst si najom a odstahovat sa, teda zasa chyba informacia kolko maju deti rokov, ci pracujes. Ak by si chcela ist na Slovensko, ci by ti mal kto pomoct, kym si najdes zamestnanie.

@domkakvet uz sa odmlcala. Tak, ako pisem vyssie.

oblacikova87
autor
2. aug 2025

Neodmlcala.Žiadny vymyslený príbeh.

oblacikova87
autor
2. aug 2025

Len mam veľký chaos v hlave. O tom to je.