Žijete s manželom, ktorý je o 20 rokov starší?
Ahojte.....♡
Žijete s manželom ktorý je o 20 rokov straší??
Mam 28 manžel 53
Je to celkom fajn má 32 ročný vzťah za sebou . Sme 4 Roky spolu mame malého syna.
Totižto miestami mam pocit ze si len chce svoje chyby z minulosti len tzw.opraviť s nami nová rodina dieta .
Ak sa naozaj ľúbime podľa vás a vašich skúseností to môže byť manželstvo na dlhšiu dobu ?
Žijete niekto s takým vekovým rozdielom?
Nie, ja som staršia o tri roky.
Ale ak sa ľúbite, vek nezohráva žiadnu úlohu.
@bebememe podla mňa ste krásna rodinka 🤩
Kašli na vek, uživajte, kým ste šťastní
@panelacikova joj, už ako som to písala že 50tničky niesu mladice aj keď si to niektoré myslia, som vedela ako sa tu dámy ktorých sa to týka do mňa pustia 😂 samozrejme som to nepodávala ako urážku, veď každý stárne a je to prirodzené, ale ako jediná si pochopila súvislosť vek + tie blbé reči o vymienaní plienok. Tak ja pevne verím, ako tu už bolo spomenuté, že tie čo tie plienky spomínajú, sa nedožiju toho, že im bude ich muž - rovesník, tie plienky vymieňať.
@bebememe pozerám tie fotky, neviem ako v skutočnosti, ale na fotkách ste si podobní. hovorí sa, že ak sa tváre mileneckého (manželského) páru akoby prekrývajú (sú si podobní), že im to aj vydrží. možno povera, neviem. my s manželom sme si tiež podobní. minule ma videla kolegyňa v cukrárni s ním a pýtala sa ma v práci, či som tam sedela s bratom 😀 a som spokojná, hoci u nás ten rozdiel nie je až taký markantný. a u vás to vôbec nie je podľa fotiek 25-ročný rozdiel....
@h2 vidieť, že starší je, ale 25 rokov by som tomu nedávala ani zďaleka
@leskovael naopak, neurazila som sa, pobavilo 🙂 ja som z tých, čo vzhľadovo z diaľky vyzerajú tak o 10 rokov menej (celkom fajn postava, športový štýl, dlhé vlasy v cope), z blízka to už je vidieť, mám suchú tvár a vytvorené vrásky. faktom je, že mnohokrát sa psychicky cítim fakt biedne, pretože tie šibnuté diagnózy, bolesti, atď. sa ma držia aktívne už vyše 9 rokov a neskutočne to unavuje dušu. aj telo. preto sa cítim ako taká tetka niekedy, hoci vôbec nevyzerám 😀
@panelacikova Podľa mňa on na ten vek vyzerá (môj chlap má 55 a vyzerá mladšie), jej by som tipla tak 25, takže podľa mňa ten rozdiel je vidieť.
@h2 máš právo na svoj názor. možno to bruško ho robí starším. keby bol štíhly, pôsobil by ešte mladšie. iste tam ale vidieť rozdiel je. jemu by som tipovala na prvej fotke tesne pod 50, na druhej (bruško?) vyzerá na svoj vek (53). autorka pôsobí však staršie než 28, teda aspoň podľa mňa. a tiež pôsobí staršie na II. fotke než na I.
@bebememe bolo by zaujímavé vidieť ešte fotku celých postáv z cca 5-6 metrov... vyzeráte mať podobné stavby tela
@h2 u nás tiež nie je vidieť rozdiel 13, ľudia tipujú cca 7-ročný rozdiel. muž pôsobí mierne mladšie, ja zase o 2-3 roky staršie (to tie vrásočky). takže sa nám to vzhľadovo vyrovnáva 🙂
@bebememe zlatí ste...veľa lásky želám 😘
Mm pred týždňom chystal záhradku na priesady s kultivátorom a večer mi vraví že "tak som hľadal dnes tie milióny, kvôli ktorým si ma ulovila, no neviem kde som ich zahrabal 😂😂😂" ... Tiež sme mali ľudí v okolí, dokonca v rodine, ktorí nám nepriali ( neverili) a som hrdá na to, že sme im ukázali ako veľmi sa mýlia 🙂
@bebememe a ona ma i ine deti ci len maleho ? za mna ak vam to vybovuje preco nie
ja nemam dobru skusenost s vekovym rozdielom 12 rokov u rodicov a este jed u u kamaratky ta mala tusim 24 rokov rozdiel dopadlo to katastrofalne ale to nemusi znamenat ze aj u vas to tak bude
@smajlik323 moja mama sa starala o otca v 55tke keď dostal v 80tke porážku.
Iné staranie si nepamätám.
Otec bol veľmi aktívny. Mesto prejsť sa. Boli 25 rokov rozdiel.
Nebolo to ideálne, ale vtedy to Boli ešte iný ľudia. Teraz je 52 ročný človek moderný.
Môj otec bol fešák, ale predsa vojna, komunizmus, nejdem do detailov rozoberať, tiež mal za mladi deti študoval... neospravedlňujem, pre všetko iné nie staršieho, to zdravie neni až tak na prvom mieste
😅😅😅 môj svokor ma roky problémy nie mentálne... vôbec nevyzerá nejako zle. Cca 67 rokov. A svokra posledne sa priznala, že u dr jej povedala sestrička boli u iného ako obvodného, že tatíčko neviem čo. Ako jej otec.
Svokrovci sú od seba rok rozdiel.
Takže taky pohľad na vec. Ono to začne od tej 60 tky ako dôchodca trocha vidieť, to je jasne. Neskôr je žena stále vitálna príde 70tka... to už je také. To ale človek musí dopredu mať v sebe.
Ja som vedela, že môj muž Max 4 roky a tak aj mam
@bebememe no podľa mňa na vzhľad úplne v pohode. a čo sa týka vzťahu, ak si šťastná a spokojná, tak nerieš, čo si myslia iní.... je to OK. vzťah treba pestovať, nie očakávať, ale hlavne dávať. a to obe strany. a bude to fajn.
Ja sa zapojím ešte raz, a tak vtipne. Boli sme na dovolenke, ja muž, maly, švagriná bez muža jej dve deti, svokor a jeho brat a svokra. Staršia pani pri stole každé ráno na raňajkách riešila kto ku komu patrí 🤣🤣🙈🙈, strašne sme sa na tom bavili. Že ja som moc mladá asi dcéra niekoho buď tých starších manželov alebo teda teda tých mladsich že bohvie koľko mám , , muž a jeho segra ich dala dokopy aj všetky deti im pridelila. Maly bol bábätko tak si ho všetci podávali takze ani to nevedela komu patrí. Posledný den keď šla domov nevydržala to a prišla sa nás opýtať že ona by bez toho neodišla aby nevedela kto je s kým v pare alebo ako to vlastne mame 😆😆🙈🙈, dodones sa na tom smejeme.
radšej šťastná a spokojná pár rokov, ako nešťastná celý život. Užívaj si život po boku manžela a zbytočne sa nezamýšlaj čo bude ak ...

@dilino nás pozná, respektíve mm 🙂 môže povedať že na svoj vek nevyzerá, pozdravujeme ťa 😘