icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

joesvk
25. jan 2023

Neľutujem milenku, ale on bol vo výhode. Bol starší. Už bol dlhšie v partnerskom vzťahu, takže vedel lepšie ako sa správať a ako získať ženu.Ona ešte sama nemá deti, nemôže sa uplne vžiť do manzelky a matky. On vedel,čo to všetko obnáša vychovávať ich a napriek tomu išiel do toho,že im ublíži.
Snažil sa urobiť dieťa aj milenke. Aké nedával si ani pozor,aby ho neurobil manželke.
On má najväčšiu vinu.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
dianka555
25. jan 2023

@autorka K tomu tehotenstvu, ak by sa to prevalilo dajme tomu až vtedy keby si bola v piatom mesiaci alebo to ťahá s tebou dlhšie a nič sa nedozvies tak dieťa by si nechala nie? Tak načo rozmýšľaj nad potratom, aj slobodné matky , aj rozvedené ženy to majú ťažké . To dieťa si zaslúži žiť, materskú dostaneš na tú nárok máš, výživné tiež , dajme tomu že aj ženy čo sú tú by ti mohli poslať veci pre dieťa ako dar tak aj na tom by si ušetrila, aj tak si mamičky dávajú medzi sebou veci po deťoch, niektoré aj predávajú. Tvoje deti sú už samostatné a staršia dcéra pôjde za chvíľu na strednú tak čo. Tu sa bojíš toho že ťa nebude mať kto odviesť k lekárovi a pomôcť ti s dieťaťom a veci okolo toho. Veď aj s ňou chcel dieťa a sľuboval jej manželstvo, sms a fotky si videla. To že ona vedela že je ženatý a má deti je druhá vec, keďže on za ňou chodil a budoval si s ňou vzťah tiež nie je ok, veď má aj kolegyne v práci tiež to vedeli, to až také dôležité nie je. Naskytla sa mu príležitosť byť s ňou tak to využil, to e jej napísal že je tehotná a ukončil to, preto lebo sa bál že o ňu príde. Ona ho teraz nechce? Zatiaľ kým nezačne za ňou doliezat ako pred dvoma rokmi. Možno dáte svoj vzťah do poriadku a všetko bude ok, možno sa sa vám to nepodarí. On na výber už nemá. Rozhodni sa už podľa seba.

mira0611
25. jan 2023

Autorka uprimne ti hovorim, ze naozaj bude najlepsie ako sa rozvediete. Takyto muz ako tvoj manzel sa nezmeni a mozno teraz bude par rokov klud, ale potom si najde dalsiu. A to vtedy, ked mu budes uz znova zacnes verit.
On je velmi nerozhodny, chce aj milenku aj teba. Toto si myslim preto, lebo napriek pociatocnemu rozchodu, znovu prahol po milenke. Myslim, ze ju miluje nech tvrdi cokolvek, aj priatelia ti to povedali.

Autorka, tento muz sa k tebe nehodi, ty si zasluzis lepsieho. Pri tomto muzovi sa budes citit menejcenna a vzdy ked milenku uvidis, ta to bude boliet.
Som si ista, ze ten pravy na teba caka. Z tvojich prispevkov a odpovedi, si myslim, ze si velmi vynimocny clovek s velmi dobrym srdcom a az priliz chapava. Tvoj manzel vyuziva tvoje dobre srdce a doveru.
Som zvedava, ako sa to dalej rozvinie. Daj nam o sebe vediet.

h2
25. jan 2023

@jabadabadu Je to presne tak, ako si napísala. A zďaleka nie si prvá, čo si to všimla. Najlepšie nereagovať.

katka2602
25. jan 2023

@jabadabadu niečo na tom bude, už mám od nej spravu, že ak chcem nech jej to napíšem tam 🙈🙆‍♀️. Nebudem to písať verejne, tak určite jej to budem vypisovať do IP 🤪

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
25. jan 2023

@katka2602 keď si to nechcela písať verejne, tak ma Napadlo že to chceš napísať súkromne, to je celé. Bože 😏

katka2602
25. jan 2023

@katkazocele zle ťa napadlo. Máš pocit, že ak tu napíšem, že to verejne písať nebudem tak ti to len tak napíšem do správy? Tebe? Keď neviem kto si? Prepáč, ale nie.

kp7333
25. jan 2023

@autorka: ja si myslim, ze tu chuderu najviac stve to, ze si otehotnela skor ako ona. lebo keby to bolo naopak, vsetko by bolo inak. uz sa videla, ako si s nim zaklada rodinu, rozbija tvoju a smeje sa ti pritom do tvare. charakter tvojho muza ju trapi najmenej, o tom predsa vedela, ked sa s nim vlacila 2 roky vediac, ze je zenaty a ma deti. a vies co? uz len kvoli nej by som si to dieta nechala. a chodila aj s celou rodinou kocikovat okolo jej obchodu, nech ju aj porazi. Nech si to vyzerie aj s urokmi. Toho hada nevernickeho by som aspon docasne strpela ako spolubyvajuceho - hoc aj v pivnici - a zapriahala ho do starostlivosti o rodinu len taky fukot. Nemal by cas ani len pomysliet na prietrtky.

dianka555
25. jan 2023

@kp7333 tak jej to nemal sľúbiť, dva roky s obidvoma, s milenkou chodil aj po návštevách a potom k tým istým ľuďom aj s manželskou a kamarátom rozprával ako chce tu druhú , šťastie pre @autorku že milenka nie je tehotná, on nech sa postará o tri deti. Bude síce s manželkou ale vždy sa bude vidieť s tou druhou. Keby to on nezačal nič by sa nestalo.

h2
25. jan 2023

@kp7333 Preboha. Ja som určite všetkými desiatimi za to, aby si autorka dieťatko nechala, ale určite nie preto, aby tým nasrala milenku a chodila sa jej s kočíkom pretŕčať pred nos. Hádam má nejakú úroveň.

kp7333
25. jan 2023

@dianka555 zenaty by mi mohol aj modre z neba slubovat, poslala by som ho kade lahsie. ale to som ja.

kp7333
25. jan 2023

@h2 aha, takze kocikovat pred obchodom je pod uroven. a aku uroven ma zena, co dva roky chrape so zenatym a snazi sa ho odlakat od rodiny planujuc s nim dieta?

lucka_ke
25. jan 2023

nebola som nikdy v tejto situácii, ale ja by som za milenkou nešla, načo, dohovárať jej aby ho nechala určite nie, o takého chlapa by som už nestála a vedieť čo presne sa dialo to sa časom dozvieš aj tak, zbaliť mu kufre a striedavá starostlivosť, nie len poslať peniaze a mať zase slobodný život bez záväzkov

h2
25. jan 2023

@kp7333 O úrovni milenky nepíšem, na to sa aj nedá nič napísať. Ale práve preto by som nechcela klesnúť zo svojej úrovne a robiť takéto zbytočné gestá.

h2
25. jan 2023

@lucka_ke Čítaj ďalej, už za ňou bola. Aj rozhovor s manželom už prebehol.

dianka555
25. jan 2023

@kp7333 ty nie, ale milenka áno s vedomím že s manželkou je ženatý na papieri, rozviesť sa mohol dávno keď tvrdil že manželku nemiluje. Mňa by len zaujímalo čím si tu milenku získal žeby láska z jej strany, zúfalstvo. Medzitým sa s manželkou skoro rozviedol, ustáli to a ešte aj dieťa spravil. Žil s ňou a zároveň s druhou. Najvyšší čas zakázať vysielať turecké telenovely.

kp7333
25. jan 2023

@dianka555 suhlasim, osamele zeny by mali menej pozerat romanticke filmy a telenovely a viac pracovat na svojej osobnosti. aby sa potom nezavesili na prveho unudeneho zenaca, co im zacne tlacit kaleraby do hlavy.

aurora33
25. jan 2023

@katka2602 katka z ocele je podľa mňa nejaký úchylák Kato, ktorého vzrušuje citat o nevere.

katkazocele
25. jan 2023

@kp7333 aj ja by som ho poslala do teplých krajín 😅

katkazocele
25. jan 2023

@aurora33 to čo si dovoluješ voči mne ty hlupana jedna! Kedy som ťa ja označila za uchylaka? Prestaň toto o mne šíriť takéto klamstvá;! Sa spametaj, správaš sa ako keby si bola základnej 😤

adkoalauri
25. jan 2023

Je mi z toho všetkého smutno... Ja by som bola určite za rozvod, dieťa by som si nenechala- nie som bežne za potraty, tu by som však neváhala ani sekundu.Nie je nikde napísané, že po rozvode "slobodný" nezačne robiť naprieky, z materského platiť 3 deti, to je už iné kafé. A bude, či nebude platiť? Môj otec roky rokúce plakal, keď nás uvidel, akí sme pekní a ani cent na nás neplatil. Ešte aj robotu nechal, aby platiť nemusel. Nech mu je zem ľahká...S dvomi deťmi, pred pubertou ešte, bude dosť práce. A že sa s ním dá znovu dokopy, alebo s inou, v tom som si istá.Jemu bolo aj doteraz všetko jedno, nie ešte teraz. Založí si rodinu a bude platiť minimum.A vyhlásenia s čím bude on súhlasiť a nesúhlasiť ma nahnevali najviac...Budíček

katkazocele
25. jan 2023

@adkoalauri ty si opísala dosť negatívnu možnosť,.dosť nepravdepodobnu, toto autorku môže dosť zneistiť... Ja mám opačný názor žeby to zvládla s prehľadom 🙏💪

dianka555
25. jan 2023

@autorka, ešte k tej jeho milenke, kedy sa ona rozišla s priateľom zo strednej a kedy prišla o dieťa? Ako si písala že sa o tom rozprávalo po meste, keď to s ňou ťahal dva roky, sľuboval jej budúcnosť a dieťa, lebo ak to bolo krátko po rozchode alebo aj dlhšie tak to je špina chlap využil milenku a jej zlú životnú situáciu, plus kecy že s tebou je len kvôli deťom, zároveň s tebou riešil budúcnosť aj s ňou. On za ňou a zároveň za tebou prišiel ako princ na bielom konikovi s čistými úmyslami ale so špinavým vtákom. Musí to byť čestný chlap.

aurora33
25. jan 2023

@katkazocele no pýtať sa každého v diskusiách na detaily nevery a pisat im súkromne správy tak to mi nepríde ako správanie normálnej zrelej ženy

monuska112
25. jan 2023

@aurora33 aj mna uz napadlo ze okrem tej hnusnej skodoradosti a naciciavania sa z ludskeho nestastia je v tom zapletena aj nejaka sexualna uchilnost, lebo ked citam ine temy, tak som ju tam nezaznamenala.

aurora33
25. jan 2023

@monuska112 presne. Ale tie otázky: ako si to zistila? A aj keď si to zistila aj tak si s ním spala? Nehnusil sa ti? No napis nám detaily. Kokooooos

pokojvdusi9
25. jan 2023

Sama si si odpovedala,,ze ju miluje,,Moja mama zostala v takom manzelstve Otec ju podvadzal kde mohol Boli sme tri deti.Cim vsetkym ako deti sme si museli prejst ti nejdem ani pisat.Vraj aby netrhala rodinu tak mu toto vsetko tolerovala...
Ja svojmu ex teda nie.Zostala som s malym 2,5rocnym radsej sama.Mas oporu v detoch a rodine.Pusti ho a nedrz ho.Iba sa budes trapit Urcite ta bude cakat nieco lepsie ako tento nezodpovedny jedinec.