icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

veronikaszabova
25. jan 2023

@katkazocele 🤦🤦

katka2602
25. jan 2023

@monuska112 čosi to vážne? Vydávala sa za niekoho iného? To nemyslíš vážne. To je choré a súce na psychiatriu.

monuska112
25. jan 2023

@katkazocele skus sa branit tym ze odpovies na otazky a nie tym ze nas das so kopy a posles lekarovi. dodnes si neodpovedala ani len na to co ta vlastne motivovalo vydavat sa za inu osobu? uplne kauzalna otazka preco? a ja sa pytam znovu ako tie veci co som vypisala suvisia s empatiou?

katkazocele
25. jan 2023

@katka2602 nevydávala som sa za niekoho iného, bol to len avatar, chápeš kočka ktorá sa na mňa veľmi podobá a oni sa toho hneď chytili...😉

aurora33
25. jan 2023

@katkazocele kata jediný kto tu uráža si ty. Každý ti tu píše normalne že tvoje otázky su choré, len ty nie su schopná to pochopiť. Plus ano už som aj zabudla na tu tvoju aféru keď si sa vydávala za inu ženu. Ja to stále hovorím že ty si úchylák. Chod si dať lieky a spamätaj sa a opakujem to poslednýkrát prestan ma označovať. Si schopná to pochopiť?

monuska112
25. jan 2023

@katka2602 never jej ani slovo...nic take tam nepovedala pytali sa jej aspon 50 krat...urcite sa vobec na nu nepodoba a ked uz hladala fotku podobnu sebe, mala si dat vlastnu....

katkazocele
25. jan 2023

@aurora33 uchylák si tu jedine ty, lebo stále na mňa reaguješ v diskusiách, si mnou totižto posadnutá, ale aspoň mám Hate club už ste 5 mamičiek 😎

katka2602
25. jan 2023

@monuska112 hmm no pekne 😏 asi vie prečo nedala svoju. 🤪

monuska112
25. jan 2023

@katkazocele neboj kati je nas viac, ked som napisala tej uzivatelke aby ta nekrmila lajklo to 12 ludi. vsetci ti ludia ta uz pravdepodobne poznaju.

veronikaszabova
25. jan 2023
veronikaszabova
25. jan 2023
katkazocele
25. jan 2023

@veronikaszabova vážne som mala pravdu, ty si mnou chorobne posadnutá😨 toto je strašidelné stalkovanie, ty máš preboha screenshoty mojej aktivity, 😵

h2
25. jan 2023

@veronikaszabova 🤯 To je koniec toto! Fakt na psychiatriu.

veronikaszabova
25. jan 2023

@katkazocele moja zlata a ty si nepamatas, ze ina uzivatelka ta nacapala pri klamstve a dala to do jednej diskusie?? Hmmm...?? Ja som spravila screan a postla sem. Takze smola 😂🤦

monuska112
25. jan 2023

@veronikaszabova som v soku. ja som len pocula to hallooo okolo toho co spachala, ale original som teda este nevidela. naozaj to smrdi seriozne diagnozou. zacinam mat pocit viny ze som bola na nu tak hruba. ved chorych treba liecit.

h2
25. jan 2023

@monuska112 Ani ja som toto nevidela, registrujem dotyčnú osobu len krátko, odkedy ma začala pre nič za nič urážať. Ale teda je to sila. 😳

katka2602
25. jan 2023

@veronikaszabova pána beka toto nie. Ona je chorá.

h2
25. jan 2023

@veronikaszabova 😂 Vďaka, že si sem dala link. Táto diskusia mi úplne unikla a ako vidím, aj o mne sa tam píše. 😃

katkazocele
25. jan 2023

@katka2602 oni sú choré že nepochopili ako som to myslela, a teraz sa hrajú ako odhalili niečo čo sa vôbec nebolo tak myslené.

katka2602
25. jan 2023

@katkazocele toto je podľa teba avatar? Akože vôbec sa necítiš ako kus (kusnem si do jazyka) keď tu takto klameš? Ľutujem ťa, si chorá a mala by si sa liečiť a to nie je urážka ale fakt.

katkazocele
25. jan 2023

@katka2602 a tvoj avatar sú ryby, takže si ryba? 😕 bože prečítaj si ešte raz čo som napísala.

bessie12
25. jan 2023

@katkazocele pozri sa. Ja osobne nemam proti tebe nic, lebo ta ani nepoznam, takze ta sudim nebudem a ani nemozem. Ale.. to tvoje vypytovanie sa a zachadzanie do podrobnosti je trochu cez. Kde je tema o nevere, tak tam nechybas. Ale zaujmave je alebo aspon som si to nevsimla, tak pises len do tem, kde je neverny chlap a nie zena. Pritom zena moze rovnako podvadzat ako aj chlap. Taktiez nereagujes na niektore otazky. Bud ich odignorujes alebo napises nieco ine, respektive odpovedas proti otazkou.

katkazocele
25. jan 2023

@bessie12 počkať, takže logicky tie témy sleduješ aj ty , kedže v nich vidíš mňa, tak sme teda si v niečom podobne 🙂 smiem vedieť prečo sa zapájaš to tém o nevere? lebo vieš, ty môžeš a ja nie🙄

katka2602
25. jan 2023

@katkazocele Moje ryby sú moje znamenie. Ty si si dala foto cudzieho človeka. Padla si na hlavu a udrel sa?? Ja niekde píšem, že som ryba? Vážne toto porovnávaš🤣🤣🤣🤣🤣 No dobre, ži si vo svojom svete a vydávaj sa aj za Madonnu, ale mňa viac neoznačuj.

mira0611
25. jan 2023

@pokojvdusi9 ahoj, ja som mala 1,5roka ked sa moji rozviedli. V praci som hovorila kolegom, ze lutujem, ze som nikdy nepocitila, ze mam celu rodinu a ake bolo zle takto vyrastat.
Dvaja kolegovia, mi hned hovorili nech som rada, lebo ich rodicia zostali spolu. A cele ich detstvo a mladost sa tocila okolo rodinnych dramach.
Jeden z nich dokonca by bol rad keby sa jeho rodicia rozviedli, lebo sa pohadaju pocas nedelneho obedu na hocakej malickosti a je to zle zit v takto prostredi.
Ja som sa tiez nechcela kvoli synovi rozviest, ale iste okolnosti ma prinutili a bola som tak, ze radsej svaty pokoj nez vecerne hadky...teraz po 2 rokoch je super, aj syn sa velmi dobre uci, je vyrovnajsi, je spravanie sa neporovnatelne zlepsilo. Predtym sa aj on vela hadal, kvoli uceniu, spaniu...lebo videl, ze aj jeho otec toto robi.
Rozvod nie je to najhorsie co sa moze stat. Aj ked som si vtedy myslela, ze roztrham rodinu a detstvo svojho syna.

aurora33
25. jan 2023

@katka2602 bude ta označovať donekonečna. A to je jej štýl že na otázku odpovedá protiotázkou. Chorá žena.

veronikaszabova
25. jan 2023

@katkazocele aky avatar?? Vedome si pouzila fotku cudzej osoby, vedome si sa za nu prezentovala, odpisovala si tam zenam, ked ti tam pisali... Zmazala si ju hned, ako si bola oznacena za klamarku, ze to nie si ty.

katka2602
25. jan 2023

@aurora33 viac jej odpovedať nebudem, nech si píše čo chce, vidíme že nie je ok. Nebudem jej dávať príležitosť na jej psycho hry.

bessie12
25. jan 2023

@katkazocele zapajam sa len vtedy ak niekto nieco napise a mne sa to nepozdava. A teraz mi to proste nedalo. Nastastie ja som mala v tomto ohlade normalnych chlapov. Preco potom si nic nenapisala aj do temy "podviedla som svojho priatela" ???
Alebo na moju otazku ohladom fajky, ktoru inac zacala ty. Taktiez som par krat na teba zareagovala aj v inej teme ( ostavanie v kontakte s ex ) a odpovede som doteraz nedostala.