icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

thoughtfulweirdo
21. jan 2023

Dúfam, že ti je jasné, že tvoj manžel akurát tak krásne trepe a záleží mu najviac na jeho bimbasovi. Keby pre neho rodina a deti boli najviac, tak by sa o tú rodinu staral a nechodil prášiť iné ženské. Ten, kto najviac miluje svoje deti, nebude takto ubližovať a ponižovať ich matku.
Ja by som sa rozhodovala na základe toho, ako si sama schopná postarať sa o deti. Uživíš z úspor sama 3 deti a seba aj na materskej a rodičovskej, kým pôjde dieťa jasiel? Budeš mať po návrate do práce dostatočný plat? Samozrejme budeš dostávať aj výživné od pána otca, ale nie je rozumné byť na to výživné úplne odkázaná. Ak si vieš predstaviť, že to sama utiahneš, dieťatko by som si nechala. Neviem, či je ideálne v tehotenstve riešiť rozvod, ja by som asi nijaké veľké kroky nepodstupovala, ale ani by som sa s manželom nehrala na rodinku. Nech si robí, čo chce, sústredila by som sa na deti a chystala si dopredu predbežný plán pre prípad, že o rozvod požiada on.

ankare
21. jan 2023

Fuh, to nezávidím Ti to. Keď ju miluje, je to jasné. S Tebou vlastne ostane len z ľútosti a kvôli deťom. Chceš tak žiť? A je veľká pravdepodobnosť,že ho to prestane baviť a bude ho to zase ťahať k láske. Veľmi ťažká situácia už len preto, že čakáš bábo.

h2
21. jan 2023

Dievčatá, ktoré radíte držať muža na krátkej reťazi, toto kopírujem z 55 rokov starej knihy o vzťahoch. Myslím, že je to aktuálne stále:

567funny567
21. jan 2023

@liljana nemôže ho vyhodiť, dom je aj jeho 🤦

simona20201309
21. jan 2023

@h2 obhájil by si to tým, že on len nemal na to gule, že s ňou ostaval len kvôli deťom. Veď tak to býva - ten kto ma milenca, má výčitky opustiť svoju polovičku a keď nakoniec dostane kopačky, je to pre neho vykúpenie. Odchádza bez výčitiek. Predsa nie je on ten, čo opúšťa rodinu, ale ten, čo ho žena vyhodila. Nakoniec ešte on bude za chudáka.

@diana0200 načo ho zamestnávať? Lebo sa asi nudil. Manželka bola zrejme domácou sluzkou, starala sa o 2 deti a on si chodil po prietrtkach. Doma mal unavenú, vycerpanu q možno častokrát aj podráždenú ženu, navarene a oprate slipy. Zatiaľ čo on si chodil užívať spokojnu vysmiatu slečnu, podotýkam opraty a voňavý od manželky.
Verím tomu, že muž ktorý sa zapája do domácich prác 50/50, váži si svoju manzelku oveľa viac ako ten, čo ma doma mamahotel, a nepohne ani prstom a má čas si ísť niekde užiť. Nehovoriac o tom, že na úkor času traveny s ňou a s DETMI.
Namiesto toho mal tráviť čas radšej s deťmi.

joesvk
21. jan 2023

@567funny567 Ale môže ho požiadať, nech berie ohľad na jej stav a popýtať pre seba hlavne pokoj a čas na rozmyslenie. Neprospieva to ani jej,že ho má pred očami každý deň...
Musela by som byť bez neho,nech získam odstup a kľud. Keď za ten čas zamieri za milenkou, tak nech tam ostane.

adus18
21. jan 2023

Veľmi ma to mrzí :( Prajem veľa síl a dúfam,že sa nakoniec všetko urovná ❤️

poopsie
21. jan 2023

Prepáč ale 13 a 10 pre mňa nie sú veľké deti 😬

tenerifka
21. jan 2023

@maminkadeticiek no chlapi rozmyslaju uplne inak ako my, chlap dokaze milovat aj slapku, ktoru pozna 10 minut z bordelu, hlavne ze mu na kvalitu vyfajcila. Neuveritelne, ale je to tak, a v tomto pripade ak ma s milenkou vela sexu, jasne, ze ju miluje, ale stacilo by, aby ho parkrat odmietla, hned by bolo po laske, pre nich ide totiz laska ruka v ruke so sexom.
Skus povedat muzovi, ze uz ho nelubis, prve co mu napadne je, "ty niekoho mas"?
Akoby si ho nemohla prestat milovat a zaroveñ s niekym pomimo nesexovat....nepochopia to

gabika0825
21. jan 2023

Presne prvý komentár od teba autorka ktorý si napisala pod príspevok svedčí o všetkom….. nechces rozbíjať rodinu… poviem ti to polopate… rodinu rozbíja on, keď stále pokračuje v jeho nevere o ktorej ti ešte aj povedal… neunúva sa to ukončiť stále to pretrváva a ty napíšeš že nechces rozbíjať rodinu. Nemáš 70 rokov že keby si nad tým mávla rukou a deti máš odrastene tak ti je jedno ako už dožiješ… ale máš 38… deti ešte nemajú 18 a si myslíš že tie deti nevidia že niečo medzi vami nie je v poriadku? To si fakt takáto naivná? Akože mne toto príde už smiešne keď toto zena povie, ty si nevazis samu seba moja zlata. Dieťa by som si nehala, deti zbalila a odisla. Pises že ju miluje. To fakt sa budeš takto ponižovať a s takýmto de*ilom vychovávať ešte ďalšie malé dieťa? Len aby si to ešte neľutovala. Všetko ti ostane na hlave a ešte si on bude chodiť užívať a ešte Pockaj keď požiada o rozvod a nasťahuje si do vášho domu svoju milenku. Toto nevyzerá vôbec dobre… preto sa vzchop, zober deti a choďte preč…

pralinka25
21. jan 2023

Ja neviem ale minimalne by som ho poziadala o nejaky cas nech ti da vydychnut a niekam sa stiahne. Nemoze snad ocakavat ze ty tehotna s dvomi detmi pojdes niekam a on si bude v pohodicke. Minimalne z ludskeho hladiska to tebe a detom dlhuje ked ich tak miluje snad ich nevyhodi na ulicu. A tiez nemmoze ocakavat ze sa na neho budes teraz s laskou denne divat.
Kazdopadne hlad teraz hlavne na seba.

gejb
21. jan 2023

Ak ju miluje, bude v tom pokračovať. Je len otázkou času kedy mu dá ona ultimátum Bud ja alebo tvoja stará rodina. Si si 100% istá ze si nezvoli ju? A mozno az o pár rokov, keď deti podrastu požiada on o rozvod aby mohol byť konecne so svojou milovanou a ty po 40ke budeš na víkend posielať deti do striedavej starostlivosti k nemu a jeho milenke. Lebo on s tebou nezostarne...nie je otázka ci odíde, ale kedy.

zuzubb007
21. jan 2023

keby mi chlap povie, po tom, čo dlhodobo spáva z druhou, že ma miluje, tak rovno mu strelím facku, a do dňa som komplet zbalená aj s deťmi, keď sa chce dá sa aj tri deti vychovať dôstojne a sama, a nie s úbožiakom čo skočí každej do postele len toľko, je to na tvojej naivite či mu uveríš

dadis
21. jan 2023

@svetlonos Podla mma to povedal, lebo dufal, ze autorka pojde na interupciu. Iny dovod mi nenapada, lebo ak by v tichosti poslal milenku do haja, autorka by nic nezistila a zili by si ako stastna rodinka. Ale on uz je srdcom tam..

laurita285
21. jan 2023

Ako sa vôbec môžeš pozerať na takého zmrda a ešte ho doma obchodiť? A ešte lepšia otázka, keď s takým človekom zostaneš, ako sa vlastne môžeš pozerať sama sebe do očí? Nejaká sebaúcta ti nič nehovorí? V tomto chceš vychovávať deti?

katkazocele
21. jan 2023

@zuzubb007 Takáto by bola aj moja reakcia na tú vetu😎, že ma stále miluje, potom ako mával sex s inou.... Sex s inou osobu, znamená, že dotyčného partnera už nemiluje a je to jedno či je to muž alebo žena...

katkazocele
21. jan 2023

@laurita285 neuveríš, ale čím som dlhšie tu na MK, tak stále viac a viac si myslím, že slová ako sebaúcta, dôvera, vernosť, láska sú len prázdne slová, ktoré nič neznamenajú...poznám tu osobu, ktoré defacto povedali, že keby trtká iné, tak nad tým mávnu rukou, hlavne aby sa dobre staral o mňa a deti, prípadne, raz za čas každý predsa zhreší, ak je dobrý manžel a otec, nechcem vedieť/pátrať či niekoho má,😵 a také pikošky by som mohla pokračovať.... Manželstvo bez nevery Neexistuje, to je môj záver. 😕

mmoni89
21. jan 2023

Ja by som mu neverila. Keby ta naozaj tak veľmi miluje tak ta nepodvadza

katkazocele
21. jan 2023

@mmoni89 Presne, to je také minimum- nepodvádzať keď si v manželstve, ale vidíš, niektorí nedokážu ani toto minimum dodržať😒

joesvk
21. jan 2023

Ťažko možno chcieť od tehotnej ženy, ktorá je momentálne ešte v šoku z celej situácie,aby všetko vyriešila s hrdosťou do 10.minút.
Ono sa to vykryštalizuje.Prajem autorke,aby z toho celého vyšla silnejšia, plná lásky k sebe a deťom.
Nehovorím aj lásky voči manželovi, lebo aj keby sa zmenil, neviem, či by som lásky k nemu bola niekedy schopná...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
21. jan 2023

@annamarin nechcem ho zastavať, to vobec nie, ale grazel nie je, viem že toto je jeho jediny prehresok, a doma vzdy pomahal co sa tyka domacnosti , vsetko sme mali vzdy rozdelene 50/50, aj ulohy s detmi robil, mohla som sa nim vzdy len chvalit, lebo mi naozaj vzdy velmi poamahal. a možno prave to bola chyba, ja už naozaj neviem
prave to ma strasne zoziera, ta predstava ze bude na nu asi vzdy mysliet
dokonca tu slečnu aj ja poznam a byva nedaleko takze sa nahodnemu stretavaniu asi nevyhneme

autor
21. jan 2023

@joesvk ja viem, dať si pauzu by bolo najlepsie, aj som to skusala, bola som 3 dni preč u brata ale malo to opačny efekt, este viac ma so svagrinou rozhodili. nevedia sa vcitit do mojej kože

joesvk
21. jan 2023

On nech ide aspoň na mesiac niekam, aby si mohla vo svojom súkromí vydýchnuť.

lucka_ke
21. jan 2023

zbaľ mu tašku a nech ide k frajerke, aspoň uvidíte ako na tom skutočne ste

autor
21. jan 2023

@simona20201309 vies to je to, ze on do tej domacnosti vzdy zapojeny bol, dokonca dobrovolne, naozaj nechapem ako sstihal inu zenu. keby nič nerobil, nepomahal a flakal sa, tak mi to dava zmysel, ale musel byt jednoducho velmi rafinovany a velmi vymyslat vyhovorky ked za nou chodil.a ako som predtym spominala, bral si dovolenky, tvrdil ze taha nadcasy a cely ten cas travil s nou ☹

dianka555
21. jan 2023

A o tej milenke vieš čo, koľko má rád rokov? Slobodná, rozvedená, s deťmi, bezdetná? Tvoj manžel je špekulant v prvom rade, platiť výživné na tri deti, to si preto rozmyslel. Koľko zarába, lebo milenka už nebude taká milá keď nebudú peniaze. Záleží aký typ ženy to je.

dadis
21. jan 2023

@autorka Skus to par dni s nim neriesit, ono sa to samo nejako vyriesi. Ja osobne neverim, ze dokazete to manzelstvo vzkriesit, sancu si mu dala, krivda ta bude sprevadzat este dlho. Ale urcite to skuste, ak budes vidiet z jeho strany snahu, rozviest sa da kedykolvek. Lahko sa zenam radi odist, avsak s malym babom to ako zvladnes? Skus s nim uprimnu debatu bez hnevu a emocii, ak ju lubi, nech ide a nech sa o vas dobre postara. Aby vam 2 -3roky, kym pojde malinke do jasli, skolky nic nechybalo. Ked je starostlivy otec, urcite zvladne dobre ulohu otca starsich deti - striedava starostlivost. A neskor aj o to mensie. Mas len 38 rokov, mas narok byt milovana. Drzim ti palce

autor
21. jan 2023

@ankare to ma desi, ze ostava len z lutosti.aj ked tvrdi ze nie.ale nie je s nim vobec rozumna reč teraz, ma uplne protichodne nazory, raz hovori ako sa tesi na babatko, hodinu na to vidim ze je urevany a nervozny

katkazocele
21. jan 2023

@dadis Vážne jej radíš, aby tie 2-3 roky trpela vo vzťahu kde ju manžel neľúbi,chce ísť ta milenkou, ale z ľútosti zostane? Len preto, že by to mala pri východe bábätka ťažšie? waw👏