icon

Zistila som, že som tehotná a muž mal milenku

21. jan 2023

Ahojte, som zúfalá, osobne tu nemám profil, píšem cez kamaratkin.
Pred 2 týždňami som zistila ze som tehotná, mame 2 uz veľké deti, mam 38 rokov a vôbec neviem co mam robit. Manžel sa mi po zistení tehotenstva priznal, že ma podvádza, už to trvá dlhu dobu pred par mesiacmi sme boli kvôli tomu na hrane rozvodu, ale všetko sme ustáli a myslela som si, že všetko je tak ako kedysi, staral sa, zaujímal sa atď. Ale teraz z neho vyliezlo ze stále v tom pokracoval s tou istou ženou
Teraz prisaha, že už nikdy to neurobí, že nás miluje, ale ja už neviem ci mu mam verit, zhnusil sa mi
Som taka sklamaná zo vsetkeho

dianka555
21. jan 2023

Tak vieš o koho ide, lepšie pre teba. Dieťa si nechaj, výživné ti bude platiť, deti ti pomôžu. Koľko máš našetrené v prípade rozvodu aby si mala na energie, dom je na obidvoch, lebo ak sa bude on chcieť rozviesť aby si mala dáku finančnú rezervu, to či s ním chcela byť aj naďalej to je už tvoja vec. Teraz záleží na milenke, jej len by len vhod vpadlo aby jej prispel finančne. Jemu je teraz dobre, u milenky žiadne starostí, len vínko na stole, sex, pohoda. Len nevýhoda je že je to malé mesto, všetci to budú vedieť ale kašľať na to. Uvidíš časom, ako sa rozhodneš je už na tebe.

joesvk
21. jan 2023

Aj keď to teraz, vyzerá hrozná situácia, že si v takejto chvili tehotná, možno to bude tvoje najväčšie požehnanie. Keď pride malé na svet,budeš sa mu musieť venovať ,budeš môcť spomaliť.A ľahšie sa z toho všetkého vyhrabeš.

dadis
21. jan 2023

No malo to podobny priebeh ako u vas, ked som na to dosla, tak prosik, plac, vysvetlovanie, rozisiel sa s nou, lebo "aj tak sa uz s niu chcel rozist, zistil, ze s nou nebol stastny", v tu noc sme mali sex 🤦‍♀️aj sa do mna este spravil 🤦‍♀️...na druhy den som isla k psychologicke a tam som sa rozhodla, ze sancu mu nedam, potom to tazke obdobie, tiez mi meskali kramy, ja v strese, ze som tehotna. Ale tedaz jeho strany som videla snahu, tak som o rozvod nepodavala, chodili sme do poradne, snazili sa ten vztah budovat - viac casu spolu, prechadzky, sex. Ale vo mne sa stale otvarali krivdy, vracali sa mi situacie, v ktorych klamal (tiez tajne dovolenky, cez obef sexovali v nasej posteli, vyberanie hotovosti z uctu a pod.). Prisla som na to pred Vianocami a koncom juna som oznamila, ze sa chcem rozviest. Nejako to vo mne dozrelo, nedokazala som si ho ani vazit, uz ani lubit..nic. Chcela som zivot bez neho.

katkazocele
21. jan 2023

@dadis tvoj príbeh je neuveriteľný, ale jedna vec mi bije do oči, v tú noc ste mali sex? keď si na to prišla, že má milenku, keď sa ti zhnusil a asi si ho v tom momente aj nenávidela, tak ťa dokázal večer prehovoriť na milovanie? ako ako ako????? 😲

katkati
21. jan 2023

to už je podvodník profesionál. Nemá zábrany. Ako môžeš mať rada takého človeka.

lienka.7
21. jan 2023

@autorka mas vobec nejakú hrdosť? Jasne ti povedal, ze miluje inu, klamal ti nie raz ale 2x a ty uvazujes ako zamilovaná studentka 🤦‍♀️
Ty už nemáš žiadnu rodinu... po pravde, prečo s tebou vlastne ešte je? Asi mu vyhovuje tvoj full servis

katkati
21. jan 2023

Zvykne byť aj tak, že po prevaleni nevery je partner, ktorý podviedol zrazu neodolateľný a práve ten podvedený iniciuje sex.

katkazocele
21. jan 2023

@katkati toto myslíš ako sarkazmus dúfam😢

katkati
21. jan 2023

@katkazocele Nie, hovoria to psychoterapeuti.

dadis
21. jan 2023

@katkazocele Uz som to vysvetlovala. Pocitila som ulavu a pocit vitazstva. Mne sa fyzicky nezhnusil. Praveze v tej faze, ked sa ti snazil urovnavat, tak sex fungoval velmi dobre. Az na jednu vec. Po orgazme sa mi spustal plac, nevedela som to ovladat. Vtedy som tomu nerozumela. Teraz to chapem. Boli to zadrziavane emocie..

katkazocele
21. jan 2023

@katkati takže keď žene puklo srdce, cíti nenávisť, hnev, odpor, to posledné načo myslí sex, tak práve vtedy osoba v takomto citovom rozpoložení, navrhne sex ako keby sa nič nestalo? bude danú osobu bozkávať a iné intímne veci?

dadis
21. jan 2023

@katkazocele Ja som ten sex nenavrhovala. A urcite to nebol sex typu ukaz, poriadne ta vytrtkam. Bolo to milovanie. On bol iniciatorom. Neodsudzuj, pokial taku situaciu neprezijes.

katkazocele
21. jan 2023

@dadis ani v ten večer sa ti nezhnusil? veď si ho musela cítiť hnev a odpor nie? ulavu a pocit vitaztva z čoho konkrétne si cítila? a posledná otázka, v ten večer on navhrol sex s akým dôvodom? na uzmierenie? prepáč ja sa to len snážim pochopiť.

autor
21. jan 2023

@dianka555 je to velka nevyhoda, ze ak odide ku nej tak budeme v jednom mestecku, skor je to obec. Ale tak uvidime ako sa to vsetko vyvinie dalej, sama neviem
niečo nasetrene mam, vyzivne by asi bolo slusne kezde ma krasny plat a na detoch nikdy nesetril, ale skor ako o financie mi ide o to fungovanie. bez muza, bez tej opory čo som doteraz mala

katkati
21. jan 2023

@katkazocele V tej chvíli je zúfalá, ale nie bez citov, neprestane ho v sekunde milovať, naopak túži, aby práve on ju utešoval a ochraňoval, pre ňu dovtedy najbližší človek.

autor
21. jan 2023

@dadis obdivujem ta, ze si bola taka silna, ze si to vsetko tak zvladla. naozaj klobuk dole.
tieto posledne vianoce boli krasne, naozaj nam nič nechybalo , vela sme sa smiali, vela sme sa prechadzali, travili spolu čas, ani by ma nenapadlo ze čosi sa deje, ze ked ide do obchodu, ide za nou, ze ked potrebuje odbehnut za kamaratom, tak ide za nou.atd...ale som rada ze deti prezili krasne sviatky

katkazocele
21. jan 2023

@katkati Bože, dúfam, že ak sa mi toto náhodou raz stane, tak nebudem mať takéto myšlienkové pochody skočiť hneď s ním do postele

dadis
21. jan 2023

@katkazocele Ja som to zhnusenie vtedy este nepocitila. On je ukazkovy klamar, manipulator. V tu nic mi vyznaval lasku, "uprimne" rozhovory, vinko, to milovanie nebolo neprijemne. Jednoducho som vtedy tomu uverila. Na druhy den sa mi to rozlezalo v hlave..ale aj tak som mu dala sancu. Kym taky sok neprezijes, tak sa do toho nevies vcitit. Teraz s odstupom casu sa aj ja chytam za hlavu, preto mam pochopenie pre nie celkom racionalne spravanie podvedenych zien..

katkazocele
21. jan 2023

@dadis aha, takže chápeš mňa , moje počudovanie? keby sme si vymenili miesta, tiež by ti to asi hlava nebrala takéto správanie vhupnúť do postele v deň keď sa prevalí nevera a on otvorí vinko,nahodí psie oči a už to bolo...

dadis
21. jan 2023

@katkazocele Nebol to romanticky vecer. Vino sme si otvorili k tomu rozhovoru, co dalej. Vela sme sa rozpravali, on vedel co povedat..k milovaniu doslo az nadranom, po x hodinach rozhovoru. Nemala som pocit, ze to je z jeho strany divadlo, jednoducho po takom soku chces verit, ze si jeho jedina laska ako sa mu otvorili oci, ze co mohol stratit, bla bla bla..Ano, chytam sa za hlavu, ale nelutujem, z mojej strany som sa snazila ten vztah zachranit. Ale s tym clovekom to neslo.

autor
21. jan 2023

@dadis chapem ta, toto iste som pred par mesiacmi zazila ja, vzdy predtym som si myslela ze by som sa ho uz nikdy nemohla dotknut keby ma podviedol, ale presne toto iste sa stalo aj nam. milovali sme sa po tom prvom prevaleni a bolo to uplne milovanie, bol taky ako snad nikdy predtym, nežný , atd, nemusim to viac opisovat, ale bolo to krasne a presne ked bolo po som strasne plakala.

dianka555
21. jan 2023

Si mi teraz pripomenula jednú obec/mestečko Kúty, bývalý farár slávny Peter, to ťahal tiež s dvoma ženami.

autor
21. jan 2023

@dianka555 to som este nepočula ale my nie sme odtial

autor
21. jan 2023

@dadis prosim ta a ako nakoniec dopadol tvoj byvaly manzel? ako dlho trval rozvod?

dianka555
21. jan 2023

On je prefíkaný, s manželkou má dve deti ale zariadil si to tak aby neurobil nikde inde deti. Tak keď zahne, je už neplodny.

dadis
21. jan 2023

Vyse 3 rokov sme sa rozvadzalu 🙈😂, len teraz pred Vianocami nadobudol rozvod pravoplatnost. On sa k nej v nejakom bode vratil (neviem ci pred alebo po mojom oznameni rozvodu, nikdy som po tom nepatrala, bolo mi to jedno), su stale spolu. Ja som sa s detmi odstahovala a on mi vypisoval, ze s rozvodom nebude suhladit, ze ma "vnutorne" miluje (doteraz neviem ako to myslel, lebo vtedy boli spolu 🤷‍♀️). Ale zistila som, ze je velky klamar, ze dokaze klamat na sude, detom, mne. Doteraz neviem, co v nasom manzelstve bolo prave a teraz som presvedcena, ze toto asi nebola prva milenka. Dokazy nemam, ale po rozvodovom konani ho poznam lepsie nez za tych 20rokov, co sme boli spolu. Nikdy som ten rozvod neolutovala a verim, ze ani neolutujem. Toho hnusneho chlapa uplne s pokojnou dusou jeho priatelke doprajem 😀.

autor
21. jan 2023

@dadis dakujem ti velmi pekne, ukazala si mi uplne iný pohlad na veci ... a možno aj na možmé riešenie

katkazocele
21. jan 2023

@dadis takže to bol dokonalý klamár a čo vysvitlo naňho po tom pri rozvode, keď si myslíš, že mal viacej bokoviek? 😲 a vnútorne asi myslel Penisom😠

dadis
21. jan 2023

@katkazocele Nic nevysvitlo, len to, ako dokaze uplne bez emocii klamat. Ze pokojne mohol
mat aj 30 mileniek, nezistila by som to z jeho spravania.

katkazocele
21. jan 2023

@dadis myslím,že keby ťa podvádzal pravidelne, tak určite by ho niekto videl s inou, istotne by ti to povedali, veď mi ženy držíme pri sebe, aj kamaráti ak máš mužských, určite by si to nenechali pre seba, len preto že sa nechceli starať do druhých 😒 podľa mňa to je nejaká choroba, keď dokázal tak presvedčivo klamať, bez emócií že tým niekomu ubližuje 😖