icon

Život bez lásky

13. aug 2022

Myslite,ze sa da v zivote zit,prezit a nezazit partnersku lasku taku nejaku naozajstnu a realne niekoho mat rad? Mam cez 30 ale nikdy som nieco take nezazila,par pobluzneni velmi kratkych,ked som mala -nast...ale inak nic, take dlhe,realne, ze by som s niekym chcela non stop byt a zit,buducnost.Ani nehladam vztah, neviem,ci som uz tak zvyknuta byt sama,alebo mam taku povahu,a som taky typ cloveka. Inak som asi normalna,praca,byvanie,vyzor. Vonku prsi tak sa zamyslajm 🙂

nikpa
•
13. aug 2022

Máš 30, nie 70. Kľudne môžeš mať ešte aj 5X zlomené srdce a byť bezhlavo zaľúbená. Hlavu hore 😉

sabriel9ka
•
13. aug 2022

Ak si s tym ty sama v pohode tak potom ano 🙂 zalezi na tebe, tiez sa viem porovnavat s ostatnymi ale vzdy si poviem, ze ja som ja, a ak nieco chcem, citim, mam a nemam je len na mna a zalezi na mne ako som s tym spokojna ja, to ze je niekto v rovnakej situacii alebo horsej (pre mna) neznamena, ze s tym on nie je ok
A mozno to este len pride 🙂
Ak sa clovek v niecom odlisuje tak sa zvykne nad tym zamyslat, trapit.. ale nie je dolezite, ci ostatnych trapi ci niekoho mate, nemate ale ako to vnutorne citite vy 😉

bosorka2302
•
13. aug 2022

ano da sa to, treba zit naplneny zivot v inych oblastiach.

sszuzu8
•
13. aug 2022

Sme stavaní na lásku. Žiaľ taky život nikdy nebude naplnujuci bez lásky. Len tej skutočnej je ako šafranu.

bloger
•
13. aug 2022

Tak určite žiješ možno inú lásku. Nie tú partnerskú to vôbec nevadí. Aj priateľstvo je forma lásky.

janickacrazy
•
13. aug 2022

Tak možno ešte niekoho stretneš alebo si môžeš napr. adoptovať dieťa, tak zažijes určite kopec lásky.

marianarem
•
13. aug 2022

My sme sa s manzelom dali dokopy az okolo 35ky a dovtedy sme ani jeden nezazili pocit, ze chceme s niekym zit a uvazovat o buducnosti s nim. Ja som mala pred nim jeden dlhsi vztah, ale tam tieto pocity neprisli. Manzel nemal ani to. Proste sme do 35ky riesili ine veci, svojim sposobom sme sa vzdelavali, ucili o zivote, o svojom vnutri, bojovali sme nejake osobne boje. No a potom sme uz boli pripraveni na nas vztah. Kazdy zivot je iny, uvidis, co este caka teba. Hlavne sa podla mna treba nejako hybat dopredu, neustrnut na mieste.