icon

Život bez manželstva

konik123_
5. aug 2022

Baby som nešťastná. S priateľom máme 2 malé detičky a nie sme zobrazí. Mňa to veľmi trápi, že žijeme takto 'na divoko'. Aj som mu to veľa krát povedala ale jemu na Tom nezáleží. Stále tvrdí, že sa môžeme mať radi aj bez svadby a, že radšej dá peniaze do niečoho iného ako do svadby. (Tak som tie peniaze na svadbu sama nasetrila a aj tak nič z toho). Vraj ako stále o Tom rozprávam, tak sa mu celá svadba zhnusila. Lenže tým ako on má na háku takto dôležitú vec pre mňa, začína sa on hnusit mne. Už nemám ani silu svadbu doma spomínať.
A aby som veci upresnila tak je to ukážkový chlap, ktorý sa stará o deti, zarobí peniaze, pomôže mi s domácnosťou, navarí, je dobrý a milujuci.
Len toto ma sere !

Strana
z3
snezienkaaa82
5. aug 2022

Dajme si otázku.... Co znamená, že sa,, musíte,, brat? Tehotenstvo je dôvod na to, brat sa? Nie.
To, že spolu bývate, je dôvod brat sa? Nie.
To, že to iní očakávajú? Nie.
To, že vy si to ty chcela? Nie.
Musia byť na to dvaja. Dvajha rozhodnutí sa zobrať. Ci už z lásky, s deťmi, bez deti, z vypocitavoisti.... Dôvodov hhe veľa, no vždy to musí byť dobrovoľne rozhodnutie oboch

ddaassuullaa
5. aug 2022

@konik123_ neverim, ze niekde je nieco 100% idealne, to nie je realne mozne (dolezita je ochota.robit kompromisy), a ked pises, ze je to dobry milujuci muz, venuje sa vam, postara sa aj financne, naozaj by som si takeho muza chcela udrzat a neriesila okolie. A hlavne by ma.nezaujimal nazor uplne cudzich ludi, ktori casto nemaju ani 20% takeho zivota ako mate vy a tak sa staraju do zivotov inych. Mozno raz aj on zmeni nazor🤷‍♀️ mam kolegu, mlady, neskutocne dobry chalan, pre priatelku spravi prve a posledne, pre spolocne dieta tiez, ale tiez sa nemieni zenit. Vyjasnili si to vopred a ona ho lubi takeho aky je. Jej rodicov tak ci tak vola "svokrovci". Rozpravali sme sa o tom, je tam nejaky blok zo vztahu jeho rodicov, nerad o tom hovori. Takze ber to tak, ze ak ty a deti ste pre neho na prvom.mieste, stara sa o vas, lubi vas a jedina smuha (aj to z tvojho pohladu) je papier, svadba, prsten a spolocenska akcia, skus to hodit za hlavu. Vaz si, ze v dnesnej dobe mas naozaj pracoviteho a starostliveho chlapa doma.
PS: som ineho data vyroby a svadba kedysi bola tlacena tou starsou generaciou, ja som sa uz vtedy nechcela vydavat, ale podlhali sme natlaku rodiny. Svoje deti do nicoho tlacit nebudem, podporim ich rozhodnutia a vediem ich k tomu, aby rozhodnutia nerobili unahlene a ked sa budu tykat aj niekoho ineho, nech beru do uvahy nazor inej strany a nielen svoj. Tak uvidime. Drzim paste, nech dalej spolu stastni, ci s papierom alebo bez

xena0
5. aug 2022

Prečo ste si najprv zakladali rodinu a teraz chceš svadbu? A keď ide o financie tak by som už ani žiadnu extra svadby nerobila ale zobrala sa len tak, aj tak už po takom čase čo spolu žijete, máte deti mi príde smiešne robiť svadbu so všetkým

janewithane
5. aug 2022

@konik123_ ja som typ co musi veciam rozumiet, musia mi davat zmysel, potrebujem veci rozobrat z viacerych uhlov, niekedy aj na iac krát, takze by som mu to tak predniesla ze sa potrebujem o tom baviť, co to presne znamena ze si mu zhnusila svadbu. Nech komunikuje jasne svoje argumenty, aby ste sa o tom mohli bavit. A ako tu bolo spomenute, mozno ajty budes musiet spravit ustupok a svadba bude len s minimalnymi výdavkami.. V diskusii by mohlo byt napomocne rozlisovat a oddelovat svadbu a manzelstvo..

stvura
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3