Život bez orálneho sexu
Vedeli by ste zit do konca zivota bez orálneho sexu?
Vedeli ste bez toho byt uz do konca zivota??
Nie
Ano
Pockat,že ho ja nebudem robiť alebo mne nebude robeni
Jasne ze ano, mne to nie je prijemne 😅 ale su mi prijemne ine veci, bez ktorych by som si nevedela predstavit 😂
Kludne aj bez akehokolvek sexu🤷♀️Ale bez cokolady nie😂
Zas taka dobrá 69 nie je nikdy zlá
@anonym_autor ja si to neviem predstaviť ani bez analneho
@minenkaa :D tak bez toho si to ja viem. A myslela som to aj aj. Ze ani ty nebudes robit a ani tebe nebude robeny
Kludne aj bez akehokolvek sexu🤷♀️Ale bez cokolady nie😂
@anonym_59a53f 😁😁tak ale cokolasu zozenies na kazdom rohu. A tu ked jeden nema zaujem o taky styk tak ma človek smolu
Jasne ze ano, mne to nie je prijemne 😅 ale su mi prijemne ine veci, bez ktorych by som si nevedela predstavit 😂
@anonym_f53673 co napríklad?:D
@anonym_autor ....akoze ho nebudeš robiť,alebo dostávať?
@doriiis dostávať. Normalne mi aj trapne je o tom pisat.
@anonym_autor a prečo?
@doriiis ani ja a budem sa musiet s tym naucit zit. Co mam robiť?
@anonym_autor áno, nepraktizujeme s manželom orálny sex. Párkrát sme ho robili, ale on na to nie je, tak som ho prestala robiť aj ja a žijeme tak už pár rokov, zo začiatku mi to chýbalo (v minulosti s ex partnerom sme to robili pred každým sexom a teraz zrazu nič), ale zvykla som si už.
Uroveň koňa neskutočne upadá a anonymy v každom prispevku to nezachránia.Som tu 20 rokov,ale uz ozaj uvazujem o tom,ze chodiť tu je strata času.
@anonym_autor a ty?
Uroveň koňa neskutočne upadá a anonymy v každom prispevku to nezachránia.Som tu 20 rokov,ale uz ozaj uvazujem o tom,ze chodiť tu je strata času.
@janinah ked ti pride tato tema pod uroven,tak prejdi na inu, dakujem🙂
@anonym_autor a ty?
@anonym_826d88 co tym myslis?
@anonym_autor ....a dôvod? Partner odmieta?
@doriiis ano, odmieta, uz 10 rokov takmer ale mne to velmi chyba a on to vie. Vraj sa mu to znechutilo,ze som jedno obdobie mala častejšie mykozy a zapal mocovych ciest,ze on proste nemoze. Ale vraj, ked schudnem 15kil tak sa na to podujme. To mi pride velmi smutné a ponizujuce zároveň
@anonym_autor áno, nepraktizujeme s manželom orálny sex. Párkrát sme ho robili, ale on na to nie je, tak som ho prestala robiť aj ja a žijeme tak už pár rokov, zo začiatku mi to chýbalo (v minulosti s ex partnerom sme to robili pred každým sexom a teraz zrazu nič), ale zvykla som si už.
@anonym_411f04 hmmm a si takti spokojna hej? Zvykla si si po takej dobe?
@anonym_411f04 hmmm a si takti spokojna hej? Zvykla si si po takej dobe?
@anonym_autor dalo sa zvyknúť. Viac by ma to trápilo, keby to odo mňa vyžadoval a sám by to nechcel robiť mne. Ale keďže to odo mňa ani nevyžaduje, tak ma to už netrápi.
Bola by to škoda ale prežila by som
@anonym_autor keby len tato....
@janinah tak ano no, niekedy je to pod úroveň,ale s takými pod uroven temami sa clovek nema odvahu zverit ani najblizsim ľuďom
@anonym_autor dalo sa zvyknúť. Viac by ma to trápilo, keby to odo mňa vyžadoval a sám by to nechcel robiť mne. Ale keďže to odo mňa ani nevyžaduje, tak ma to už netrápi.
@anonym_411f04 chápem. On to odo mna vyzaduje
Nie casto. Mozno 1-2x za 2 mesiace. Ale ja mam 10 rokov 0000000

@anonym_autor ja si to neviem predstaviť ani bez analneho