icon

Život bez orálneho sexu

22. júl 2025

Vedeli by ste zit do konca zivota bez orálneho sexu?
Vedeli ste bez toho byt uz do konca zivota??

minenkaa
22. júl 2025
@anonym_autor

@doriiis ano, odmieta, uz 10 rokov takmer ale mne to velmi chyba a on to vie. Vraj sa mu to znechutilo,ze som jedno obdobie mala častejšie mykozy a zapal mocovych ciest,ze on proste nemoze. Ale vraj, ked schudnem 15kil tak sa na to podujme. To mi pride velmi smutné a ponizujuce zároveň

Zas dalsia téma o debilkovi ,že schudnúť a potom
Dufam,že ty mu cmúľaš pravidelne

doriiis
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_411f04 chápem. On to odo mna vyzaduje
Nie casto. Mozno 1-2x za 2 mesiace. Ale ja mam 10 rokov 0000000

@anonym_autor .....tak nerob ani ty jemu.A možno pochopi

minenkaa
22. júl 2025

@anonym_autor Prečo mu ty ten oral robis

anonym_411f04
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_411f04 chápem. On to odo mna vyzaduje
Nie casto. Mozno 1-2x za 2 mesiace. Ale ja mam 10 rokov 0000000

@anonym_autor tak mu povedz, že mu to robiť nebudeš, keď to nerobí ani on tebe. Ja som to svojmu tak vysvetlila, keď preťal robiť on mne.

autor
22. júl 2025
@minenkaa

Zas dalsia téma o debilkovi ,že schudnúť a potom
Dufam,že ty mu cmúľaš pravidelne

@minenkaa nerobim to pravidelne, cosi. Ale je to nefér

vroni
22. júl 2025
@anonym_autor

@doriiis ano, odmieta, uz 10 rokov takmer ale mne to velmi chyba a on to vie. Vraj sa mu to znechutilo,ze som jedno obdobie mala častejšie mykozy a zapal mocovych ciest,ze on proste nemoze. Ale vraj, ked schudnem 15kil tak sa na to podujme. To mi pride velmi smutné a ponizujuce zároveň

@anonym_autor, keby mi to partner takto krásne odôvodnil, prežila by som zvyšok života veľmi spokojne bez akéhokoľvek sexu - ale len s ním. Pri všetkej úcte, nebola by som s mužom, ktorý by ma videl takto. Fakt radšej bez sexu. Do času, kým by som nestretla niekoho normálneho.

autor
22. júl 2025
@doriiis

@anonym_autor .....tak nerob ani ty jemu.A možno pochopi

@doriiis ci pochopi, to si nie som ista. Skor sa urazí

doriiis
22. júl 2025

Ja by som s takýmto mužom nebola

autor
22. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor Prečo mu ty ten oral robis

@minenkaa lebo mne to nevadí urobit, ja to robim rada.

iwesska
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_59a53f 😁😁tak ale cokolasu zozenies na kazdom rohu. A tu ked jeden nema zaujem o taky styk tak ma človek smolu

@anonym_autor Tak ja poznam par,kde sa chlap rozisiel s babou,s kt.si velmi rozumel iba preto,ze mu nechcela robit oral. Pre neho to bolo zivotne dolezite🤷‍♀️

minenkaa
22. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa lebo mne to nevadí urobit, ja to robim rada.

@anonym_autor tak potom čo ti vadí ,ak tvoj chlap ,tak vymeň

autor
22. júl 2025
@vroni

@anonym_autor, keby mi to partner takto krásne odôvodnil, prežila by som zvyšok života veľmi spokojne bez akéhokoľvek sexu - ale len s ním. Pri všetkej úcte, nebola by som s mužom, ktorý by ma videl takto. Fakt radšej bez sexu. Do času, kým by som nestretla niekoho normálneho.

@vroni ja casto rozmyslam ci jeho vnimanie a to ako to povedal je normálne alebo ja sa nato pozeram velmi citlivo. Nehovoriac o tom,ze mu ani nevoniam , ked sa spotim - jasne,ze spoteny clovek nevonia, ale vies ako to myslim. Ked su dvaja spolu, mali by sa pritahovat aj pachmi.

anonym_59a53f
22. júl 2025
@janinah

Uroveň koňa neskutočne upadá a anonymy v každom prispevku to nezachránia.Som tu 20 rokov,ale uz ozaj uvazujem o tom,ze chodiť tu je strata času.

@janinah Ale ved sa nemusis zapajat do kazdej temy,ci?

autor
22. júl 2025
@minenkaa

@doriiis
@minenkaa to sa lahsie poradi, ako spravi, aj ked viem,ze mate pravdu.

autor
22. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa hej on mi vadi, tým prístupom

autor
22. júl 2025
@iwesska

@anonym_autor Tak ja poznam par,kde sa chlap rozisiel s babou,s kt.si velmi rozumel iba preto,ze mu nechcela robit oral. Pre neho to bolo zivotne dolezite🤷‍♀️

@iwesska a vies co. Jw sa mu ani na jednej strane ani nečudujem 😁

autor
22. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa chcela by som mat tvoju odvahu,vazne.

anonym_59a53f
22. júl 2025

@anonym_autor
Vies,ale,clovek nemoze zase za to,ze sa mu nieco znechuti. Ja mam ten isty problem. Mne sa po porodoch uplne zmenil pohlad na sex. Dovtedy som ho mala rada,experimentovali sme rozne,po porodoch mi vadi pach pohl.organov, napina ma pri predstave oralneho sexu,horko tazko sa donutim k normalnemu. To je ako ked iste obdobie milujes nejake jedlo a potom ho zas nemusis.

minenkaa
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si najdi bokovku

janulka1802
22. júl 2025

Neexistuje, aby som ja robila a nedostávala. Žena, maj sa rada! Je to obyčajný sebec, keď on prijíma potešenie a Tebe s prepáčením serie na Tvoje. Och, ma to naštvalo. Normálny chlap, ktorý ženu ľúbi, sa nevie nabažiť jej slasti viac ako svojej.

anonym_c278fc
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tu majú všetky odvahu,peniaze a sex 10 krát za deň 😅😅😅😅😅

minenkaa
22. júl 2025
@anonym_c278fc

@anonym_autor tu majú všetky odvahu,peniaze a sex 10 krát za deň 😅😅😅😅😅

@anonym_c278fc ja osobne nemám,peniaze a ani sex 10x za deň ale odvaha mi nechýba

vroni
22. júl 2025
@anonym_autor

@vroni ja casto rozmyslam ci jeho vnimanie a to ako to povedal je normálne alebo ja sa nato pozeram velmi citlivo. Nehovoriac o tom,ze mu ani nevoniam , ked sa spotim - jasne,ze spoteny clovek nevonia, ale vies ako to myslim. Ked su dvaja spolu, mali by sa pritahovat aj pachmi.

@anonym_autor, isteže spotený človek normálne nevonia. Partner niekedy áno... Ehm.... Ale ani páni a ich produkty tiež vždy nevonaju ako ružičky, tiež mu zakaždým prízvukujes, že zas ten puch zo smradlavej vody po kvetoch?... Asi by to tiež považoval za urazajuce a nie za slovnú viagru. Jasné, že ma môže muž upozorniť, že by som sa mu viac páčila, keby som trochu zhodila alebo že je môj prírodný oder intenzívnejší, nez aby ho považoval za príjemný, ale nie "schudni a ja sa mozno premozem". To by som sa veru nepremohla. A už vôbec nie pre neho a s ním.

autor
22. júl 2025
@anonym_59a53f

@anonym_autor
Vies,ale,clovek nemoze zase za to,ze sa mu nieco znechuti. Ja mam ten isty problem. Mne sa po porodoch uplne zmenil pohlad na sex. Dovtedy som ho mala rada,experimentovali sme rozne,po porodoch mi vadi pach pohl.organov, napina ma pri predstave oralneho sexu,horko tazko sa donutim k normalnemu. To je ako ked iste obdobie milujes nejake jedlo a potom ho zas nemusis.

@anonym_59a53f ano nemôže za to
.ale co mam s tym robiť ja? Ked ja s tym nemam problém a chýba.mi to?

autor
22. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak si najdi bokovku

@minenkaa no uz aj to mi napadlo popravde...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
22. júl 2025
@janulka1802

Neexistuje, aby som ja robila a nedostávala. Žena, maj sa rada! Je to obyčajný sebec, keď on prijíma potešenie a Tebe s prepáčením serie na Tvoje. Och, ma to naštvalo. Normálny chlap, ktorý ženu ľúbi, sa nevie nabažiť jej slasti viac ako svojej.

@janulka1802 ja som tiez nazoru, ze ked clovek miluje toho druheho tak prenho spravi hocico, co mu spravi radost. No tak co s tym teraz?

autor
22. júl 2025
@vroni

@anonym_autor, isteže spotený človek normálne nevonia. Partner niekedy áno... Ehm.... Ale ani páni a ich produkty tiež vždy nevonaju ako ružičky, tiež mu zakaždým prízvukujes, že zas ten puch zo smradlavej vody po kvetoch?... Asi by to tiež považoval za urazajuce a nie za slovnú viagru. Jasné, že ma môže muž upozorniť, že by som sa mu viac páčila, keby som trochu zhodila alebo že je môj prírodný oder intenzívnejší, nez aby ho považoval za príjemný, ale nie "schudni a ja sa mozno premozem". To by som sa veru nepremohla. A už vôbec nie pre neho a s ním.

@vroni no, on to povedal tak,ze ked budes mat xx kil, tam potom to urobim, inak nie. Neviem na co so mnou je:D jemu 🪶🪶nepachne, tak som nemala ani take poznamky. A spoteny mi tiez nesmrdi.

autor
22. júl 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ a on to presne tak berie,ze je priamociary,ze co sa urazam.

wolf_
Autor odpoveď zmazal