Zlepší sexuálnu nespokojnosť alternatíva pomôcky Lelo?
Ahojte! Aj ja patrím k ženám, ktoré nemajú sex s partnerom. Tiež má partner 45+. Nebol nikdy extra náruživý partner. Teraz je to veľmi zlé. Vlani sme nemali 5 mesiacov sex. Na otázku prečo, sám nevedel odpoveď. On si ho radšej svojpomocne vyhonkal. Tento rok sme mali sex v apríli. Vrchol bodu bolo, keď sa ma začal dotýkať, vzrušený sme obidvaja a potom zahlásil, že máme veľa roboty. Áno, mali sme, ale toto hádam nie. Kúpila som si Lelo pomôcku na základe vašich rád. Priznám sa, že toto je iný level rozkoše. Neskutočne dobrý. Jasné, že aj predtým som sa uspokojila sama,ale teraz necítim takú prázdnotu, či smútok, alebo ako to nazvať. Proste dokonalý orgazmus. A čo je také divné, že po sexe už netúžim, nemám frustráciu, pocit nespokojnosti. Zistila som, že ja chcem kvalitný orgazmus. On ani v tom sexe nebol nejaký extra pozorný. Predohra 2 bozky na prsia a už hmatal rukou dole. Ostatné všetko urobí v domácnosti. Opraví, pomôže, nefajčí, nepije, aj dobre vyzerá, ale v sexe je zlý. On skôr rád dostáva v sexe ako dáva. A nie je to o mojom výzore. Mám nápadníkov dosť. Uvidím, ale začalo mi to aj takto vyhovovať. Je dobrým spolubývajúcim, nesťažujem si. 😃 Aj takto sa dá žiť. Vždy existuje alternatíva 🙃
Mne to príde ako reklama na uspokojovaci prostriedok.
Muž sa veľakrát neuvoľní pri žene, pretože ona nie je taká vášnivá samica a dáva pozor, aby ju "neranil" a aby to bolo dobré. Potom mu radšej začne vyhovovať si to robiť sám, pretože tam nie je niekto, kvôli komu sa musí na niečo hrať. Určite by ťa rád vyprášil bez zábran a tvrdo, ale nedovolí mu to mužská energia (potlačená v ňom), ktorá je "peace maker". To asi človek, ktorý sa tomu nevenuje nepochopí. Ale aspoň si pochopila s erotickou hračkou, že je to mnohokrát lepšie osamote, ako sa na niečo hrať kvôli druhému.
@pininka1 Si zlatá, aj ja som si to myslela kedysi, keď to tu bolo písané na MK.
@888elizabeth Ďakujem za názor. Je zaujímavý a zamyslím sa nad tým.
@rebrambora Dobre teda, a načo by si ma nahovárala ty? Na rozchod?
Mna najviac zaujalo, ze po pouziti sexualnej hracky uz necitis taky smutok a prazdnotu, ako ked si sa uspokojovala sama 🤣 to si myslela vazne?
@taga Však vyskúšaj a napíš. Ja aj keď si to urobím sama nie vždy je ten orgazmus rovnako intenzívny. Teda s rovnakou technikou 🤪
Nájdi si živého Lela.😁
@stanulienkat 😅 👌
Dať sa dá ale nechcela by som.
Staví msa, že keby prídeš za ním a dáš mu vypiť vína a povieš mu: vypráš ma tak, ako keby už nikdy znovu nemôžeš a VOBEC neber na mňa ohľad, tak zažiješ sex, aký ste dlho nemali 😅
a prečo ho do toho nezapojíš? či ani to nechce?
Veď, ale intímny život v manželstve nie je len o orgazme a uspokojení.Sexualna pomôcka, môže navodiť tento druh uspokojenia , ale ako udavaš, že ti nejaká vec odstránila pocit nešťastia a smútku, tak sa treba vážne zamyslieť prečo zotrvávať v takom vzťahu, ktorý ti šmahom ruky, vie nahradiť nejaká pomôcka.
Dakujeme za reklamu. A teraz co s tym?
Keď ti to vyhovuje.Mňa by už ako partner nezaujímal.City by ochladli.
Kde sa dá kúpiť to lelo...
@drake122 Tak to už by bola fakt reklama 😁 Skús Google.
@sergejj Ty nič Sergej 🙂
@doriiis Ja som si to nevybrala, takto sa to prihodilo. Človeka nemôžem nútiť, rozhovor nevedie k ničomu. A vlani ma to trápilo, tento rok nie. Ja nebudem “pretekať” sa ani s virtualným svetom a ani s jeho rukou. A ktovie, možno príde aj živý 😅
@taga tak mne osobne by manžela nenahradia žiadna ,, úžasná,, hračka...tá blízkosť človeka a to všetko...mne by to strašné chýbalo a nemohla by som takto existovať..Veď sex nie je len o uspokojení,tá blízkosť to spojenie , prosté to všetko ti žiadna ,, hračka,, nenahradí
Ale tak , očividne si spokojná
Nooo, ale tých pomôcok je hrozne veľa, aký teda? Sona, Sonaya, Enigma?😋
@doriiis Keď mi dospelá osoba odpovedá na otázku prečo, že nevie. Tak, čo už! Inak je super otec, aj kutil v domácnosti … nuž je tam to ale. Čudné je to, že inak by som neriešila a ani neskúsila práve toho Lela. Tu mali dievčatá také skúsenosti, že fakt 😅
A ja ďakujem za tie rady 🙏
@macatt Enigma? Bože, to si musím vygoogliť. Ja som mala len vibrátor a venušine gulôčky. Tie som dostala ako darček. A toto som si kúpila pre seba ako darček. 🥰
@radacak Som! Manžel nie je mojkací typ. Píšem vyššie.
@salamistka A on ma prečo nezapojí, keď si to robí?
Tak zisti, veď kopu € to stojí😀
@macatt teraz ide black friday 😁
No dobre. Tvárme sa, že to nie je reklama na mašinku. Takže nemáte sex, on vypráši kocúra sám, ty ponaháňaš veveričku osve. A o čom je táto téma? Nevidím otázku, navodenie diskusie, nič. Čo my s touto info? Sex neprestaneme mať. 😂🤷🏼♀️
Áno, len neviem aký je ten ,,overený,,

Ak vam to teda obom takto vyhovuje, tak super 👍 mas pravdu, zit sa da vselijako. Ocividne si uverila vlastnemu nahovaraniu, ale ak si spokojna, blahozelam.