icon

Zmena orientácie

20. feb 2023

Ahojte mam v okolí jeden prípad dievčiny, ktorá mala muža aj deti, laska ako hrom to bola, lenže si prešli fakt ťažkým rozvodom a následnými tahanicami o deti. Nechcem to rozmazavat jednoducho bolo to dosť zle. Po nejakom čase si však táto moja známa nasla zenu do vzťahu. Vzdy som si myslela, ze sa s orientáciou človek narodi. Je možné aby po obrovskom sklamaní žena zanevrela na mužov, tak, ze si nájde zenu?

Strana
z2
viestta
20. feb 2023

@ice8 ale aky brilantny mostik si vykonstruoval 🙄

ice8
20. feb 2023

@viestta oprav ma prosim, ak sa mylim..

karolinakr
20. feb 2023

Ano, počula som o tom ale opačne..Muži zanevrelii na ženy

maranta_leuconeura
20. feb 2023

Ja som bi a nemyslim si, ze to mam 50 na 50, ved zeny su ovela atraktivnejsie 🤣 Napriek tomu zijem s muzom (tym jednym z mala, ktory ma samozrejme pritahuje aj fyzicky), rozhodla som sa tak aj kvoli (odsudzujucim) naladam v spolocnosti, ked som bola v puberte a kvoli tomu, ze mi pripadalo jednoduchsie zalozit si rodinu s muzom 😉 Ale nevesiam to na nos okoliu, znamym, kolegom ani rodine, vie to len muz a uzky okruh priatelov a cudzi ludia, na koniku a inych forach 😆 Neplanujem to menit, nevidim dovod to niekomu blizkemu vesat na nos, kedze pravdepodobne by to bolo aj tak nepochopene. Takze ano, keby som si nasla zenu, nepochybne by isli reci, ze je to z nejakej traumy a ze mi preplo 😁

viestta
20. feb 2023

@ice8 vsak brilantny, to je hadam pochvala. Ci?

ice8
21. feb 2023

@viestta je to skor smutna realita, ako ludia zabudaju na stare hriechy a opakovane ich pachaju, len pod inym nazvom.

macatt
21. feb 2023

Ja si vážim každej ľudskej bytosti a nech si každý žije ten svoj život.. ale neviem sa ubrániť pocitu, že nás tam niekto tlačí z nejakého dôvodu a že sa málo vyzdvihuje tradičná rodina, rôzne dotazníky už v škôlke sa zmenili na rodič 1 a rodič 2, nie už otec, matka.. ľudia sa hľadajú celý život a je správne aby sa mohli slobodne rozhodnúť aké chcú byť pohlavie a akú majú sex orientáciu, ale sorry, stačí ísť do gay klubu a človek tam uvidí že tí ľudia sú promiskuitný a na verejnosti( v tom klube) sa stvárajú zvrátenosti, pri bare si rozopnú zipsy atd a toto keď má niekto vyzdvihovať a podporovať, aby tam vyparádeni si posúvali prenosné choroby tak sa dostaneme asi do tretích rozvojových krajín kde nie je osveta a 60% ľudí nakazených HIV.. malo by to mať jednoducho hranice.. ja som pár dní dozadu videla dvoch mladých chlapcov ako sa vykusovali hrozne náruživo a intenzívne v strede nákupného centra, kde chodili ľudia a vtedy som pochopila že bože, toto sme chceli?! Že si to muži budú o chvíľku rozdávať takto verejne, lebo môžu a rajcuje ich to?!

macatt
21. feb 2023

Nech majú vzťahy a partnerstvá, ale potom čo som naživo videla niektorí to chápu zrejme inak, tí chlapci neviem či robili naschvál divadlo, žiaľ vyzeralo, že to na nich prišlo..keby to bol chlapec a dievča tak ich dávno nejaká babka napomenie, ale keďže to boli dvaja chlapci tak sa nikto neodvážil🙈 lebo teraz ich treba rešpektovať nielen ,,administratívne,, ale so všetkým čo ich napadne💁‍♂️a toho sa teda normálne bojím🙏🏼

Strana
z2