icon

Zmenil sa sex po pôrode u žien?

6. feb 2025

Ahojte,

zaujimalo by ma, ci sa u vas zmenil sex po porode. Hlavne skrz ženy tam dole. Ci je to tam dole po prirodzenom porode ine, hlavne tie co boli zasivane. Aj chlapi sa mozu vyjadrit, ci to inak citia ako pred porodom. Ja som sice rodila akutnym cisarskym, ale fazu tlacenia som zazila (2,5 hodiny) no nepostupovalo to a trosku sa mi zda ze sa mi to tam dole zmenilo, ale len vonkajšok. A zvazujem druhy porod ist prirodzene no aj ma odradza ze nielen ze mam jazvu v podbrusi, ale ze by som bola zjazvena este aj dole a ze uz ani sex by nebol ako predtym.
Rada si precitam nazory a skusenosti
Dakujem

jaskolka
6. feb 2025

Ja rozdiel nevnímam,ani manžel. Mám za sebou 2 pôrody,jeden bol VEX,čiže som bola pozasivana veľmi všade.Ale je možné aj to,že ja to nejako neriešim,ani som neriešila,či a kde mám jazvy (som aj po operácii štítnej žľazy a žlčníka,čiže tých jaziev mám viac na tele)

carrot_apple
6. feb 2025

žiadny roziel, iba v pravidelnosti a chuti😲 nepravidelný a chuť nieje

kikusenka1
6. feb 2025

@carrot_apple presne tak aj u nás...

3petka
6. feb 2025

Ja osobne po prvom hrôza. Neviem či ma moc zošil alebo čo ale bola som taká stiahnutá že to bolo mužovi nepríjemné a mňa to bolelo asi ca rok a pol po už to bolo ok.
Po druhom som ani nebadala rozdiel, ani muž.

really8
6. feb 2025

Rozdiel tam je, povie ti to kazdy gynekolog. A nikdy to nebude tak ako pred tym, to ale neznamena ze to budes citit inak tam dole.

timea301196
6. feb 2025

Ano je…

annamivo
6. feb 2025

Nie, áno bola som citlivejšia, kôli sitiu určitú dobu ale keď som sa riadne zahojila cca 6m , tak už nič. Ani manžel nič neriešil. Po 1( 3xsom rodila prirodzene) pôrode som bola užšia, ale bolo to spôsobené aj tým že od 24tt sme nemohli mať sex, lebo som sa otvárala a skracoval sa mi krcok, čiže dlho bez .

thirstymonk
6. feb 2025

Dole žiadne jazvy nevidno na manželke.
Prvý sex po pôrode bola pre ňu kríza, pre mňa pohoda, trebalo liter lubrikantu, lebo sahara a dosť ju to bolelo. Ale po roku už sme boli tam, kde aj predtým, akurát mám pocit, že už to nie je také ako to bolo pred pôrodmi.

kiki68
6. feb 2025

Nie, vobec, akurat vacsia divocina by som povedala. Tych par stichov nie je vidno jazvu, to bolo mini trhnutie. Ako sem tam tu jazvu pocitujem bezne pri nejakej zmene pocasia, ale inak vobec. Muz povedal, ze nebada v nicom rozdiel, iba ze som este viac kinky nez som bola 😂

sara07
6. feb 2025

zmeny vo vagine budeš mať aj pri cisarskom, pretože určite zmeny v tehotenstve su , samozrejme po klasickom pôrode je to širšie, zašívana vôbec nemusíš byt ,alebo nejak dva stehy maličké , tie svaly pokial cvičiš, venušine guličky sa ti dajú do poriadku
mimochodom tie svaly tak ako každé svaly pokial sa nepouživaju polavia vždy, takže nevyhovarala by som sa len na tehotenstvo alebo pôrod

brendyceckov
6. feb 2025

zena chce ja nie :D lebo nechcem dalsie a guma to nie

greywolf
7. feb 2025

Ano zmenilo sa hlavne po druhom. Nie vela, ale citit ze uz to je ine, take volnejsie vsetko.

okm221
27. feb 2025

Nie u nás nieje 🙂