icon

Znesú zahustené vlasy tvrdší sex?

Dnes o 10:27

Ahojte. Mam taku trapnu otazku, ktoru sa hanbim opytat kadernicky, ale mozno mi tu budete vediet niektora poradit. Mam dost riedke vlasy a uvazujem, ze si ich skusim dat zahustit... zaroven ale s priatelom l casto praktizujeme tvrdsi sex. Tak ma len zaujima, ci tie spoje znesu aj tvrdsie zaobchadzanie, alebo sa na to radsej vykaslat. Nechcem, aby mu v ruke ostavali moje nadpojene vlasy 😅

anonym_0307b4
Dnes o 10:42

Nie radsej nedávaj, nie kvôli sexu ale kvôli tvojim riedkym vlasom

anonym_15da18
Dnes o 11:56

Nedávaj
Mozu mu ostať v ruke😋ale riedkym vlasom maximalne neprospeje

anonym_43933c
Dnes o 12:53

@anonym_autor chlpy znesu, ale ci nadopojene vlasy, to neviem...Prinajhorsom ti ich vytrhne, alebo si urob drdolicek ako starenka, velmi ma trapi, ake mate problemy

anonym_7e028a
Dnes o 13:16

prirodzene huste ano, napojene nie.

anonym_0228fb
Dnes o 13:23

🤣až mu nezostanú v ruke ...
Radšej nie ,ak ich maš riedke ,zničíš si ich este viac .

anonym_6787bc
Dnes o 13:34

Ak mu zostanú v ruke, môže ťa nimi vypráskať po zadku.

katarinka963
Dnes o 13:38

@anonym_autor vyskúšaj

katarinka963
Dnes o 13:39

vyskúšaj

anonym_f45afc
Dnes o 13:47

Pri riedkych vlasoch ti tie spoje akurát tak vytrhajú aj tie posledné hrdinské vlasy, čo ti tam ostali. Povedz mu, nech ťa chytá za niečo, čo ti dorastie rýchlejšie. 🍑😂 alebo po čase pôjdeš na Kollára 😅

anonym_a17edc
Dnes o 15:05

Mysliš na hlave, alebo tam dole? 🤣

anonym_8d5a72
Dnes o 15:27

On sexuje s tvojimi vlasmi? 😂 čo majú vlasy spoločne so sexom? 😂 už som čítala všetko 😂

anonym_cf2c8d
Dnes o 15:29

Nie riedke vlasy keď zahustis znicis si aj tie posledne vlasy čo ti ostali a potom už budes naháňať len parochne

anonym_9088ae
Dnes o 15:38

Mali by ste to robit opacne ,pri tvrdsom sexe ho ty tahaj za vtaka.Tvoje vlasy ti mozebeste uplne vyskubat.

zmrzlinka8
Dnes o 19:00
sticker
zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal