Znesú zahustené vlasy tvrdší sex?
Ahojte. Mam taku trapnu otazku, ktoru sa hanbim opytat kadernicky, ale mozno mi tu budete vediet niektora poradit. Mam dost riedke vlasy a uvazujem, ze si ich skusim dat zahustit... zaroven ale s priatelom l casto praktizujeme tvrdsi sex. Tak ma len zaujima, ci tie spoje znesu aj tvrdsie zaobchadzanie, alebo sa na to radsej vykaslat. Nechcem, aby mu v ruke ostavali moje nadpojene vlasy 😅
Nedávaj
Mozu mu ostať v ruke😋ale riedkym vlasom maximalne neprospeje
@anonym_autor chlpy znesu, ale ci nadopojene vlasy, to neviem...Prinajhorsom ti ich vytrhne, alebo si urob drdolicek ako starenka, velmi ma trapi, ake mate problemy
prirodzene huste ano, napojene nie.
🤣až mu nezostanú v ruke ...
Radšej nie ,ak ich maš riedke ,zničíš si ich este viac .
Ak mu zostanú v ruke, môže ťa nimi vypráskať po zadku.
Pri riedkych vlasoch ti tie spoje akurát tak vytrhajú aj tie posledné hrdinské vlasy, čo ti tam ostali. Povedz mu, nech ťa chytá za niečo, čo ti dorastie rýchlejšie. 🍑😂 alebo po čase pôjdeš na Kollára 😅
Mysliš na hlave, alebo tam dole? 🤣
On sexuje s tvojimi vlasmi? 😂 čo majú vlasy spoločne so sexom? 😂 už som čítala všetko 😂
Nie riedke vlasy keď zahustis znicis si aj tie posledne vlasy čo ti ostali a potom už budes naháňať len parochne
Mali by ste to robit opacne ,pri tvrdsom sexe ho ty tahaj za vtaka.Tvoje vlasy ti mozebeste uplne vyskubat.

Nie radsej nedávaj, nie kvôli sexu ale kvôli tvojim riedkym vlasom