Znovu ma podviedol
Ahojte dievcata. Som tu nova ale MK poznam dobre.
No k veci, okolnosti ma prinutili sem napisat a prist si k vam po radu. Nikdy som si nemyslela ze nieco take budem pisat neznamym zienkam ale stalo sa. Ide o to ze som uz par rokov s priatelom, mali sme svetle ale aj tmave chvilky vo vztahu. Stale si velmi rozumieme a stale sa lubime ale stala sa taka vec z ktorej neviem von. Podviedol ma. Od zaciatku som o tom vedela a aj tak to robil pretoze si potreboval vybit urcitu frustraciu. Narusal nam plany, stale vypisovacky, hadky, nebavenie sa odhananie od seba a podobne veci. Robil to asi mesiac a v podstate kazdy tyzden za nou chodil a raz mala kovid a dva tyzdne lezala doma a nestretli sa. Dokonca ju zacal aj ignorovat u nas sa vsetko napravilo prestali sme sa hadat prestala som mu to vycitat a akoby sa nas vztah vratil do normalu. Lenze slecinka sa ozvala a zacala to na neho hrat tak sa s nou este raz stretol. Ja som prosila, plakala vyhrazala sa nech nejde. Isiel. A povedala som si dost ze ked chcem zachranit nas vztah pretoze ho velmi milujem musim nieco spravit…zacala som byt ako slniecko stale sa usmievat byt k nemu mila nic mu nevycitat a dalsi tyzden ked ho volala mi povedal ze nechce za nou ist. Tak jej povedal ze mu ochorela mama a musi ist za bou, jasne slecna urazena ale mala som co som chcela. Zacala mu potom hrat na city so vztahom a ze ho lubi a citi sa konecne dobre pretoze jej minule vztahy nevychadzali a aky je on uzasny. On jej na to povedal ze bohuzial islo mu len o sex. Dievcina o mne od zaciatku vedela ale nejako ju to netankovalo. Vsetko preslo prestala som to vycitat nas vztah sa vratil do normalu neboli hadky ani nic. No ja som stratila pracu a nedokazala som sa dlhsie zamestnat. Pritom si zacal pisat s dalsou zenou a trapilo ma to zase boli hadky vycital mi ze nemam pracu a jeden prijem nestaci bral vsetky 14tky vsetky nocne a niektore vikendy aby sme utiahli vsetko. Chapem jeho vycitku kedze sa musel koli nam zodrat zatial co ja som doma pila kavicku a po internete zhanala pracu. A potom sa to stalo. Stretol sa s nou a vyspal sa s nou. Bolest horsie ako tie prve razy. Ta bezmocnost a temne myslienky sa nedaju ani opisat. A este som bola zla ze som spravila cirkus . Chcem mu to velmi odpustit a verit mu. Pokracovat v nasom vztahu a zabudnut alebo minimalne odpustit a hodit za hlavu. Neviem ako sa dalsej nevere vyhnut pracu uz mam ale bojim sa dalsej nevery. Co robit aby nemal potrebu odchadzat odomna a vazil si co robim. Ak ste to docitali dokonca velmi vam dakujem
Podvedie, nevie to potom ani ukončiť, klame a vymýšľa si dôvody prečo za milenkou nepríde... (hridina😂) Prídeš o prácu a začne vyčítať že žijete z jedneho platu... Potom ťa znova podvedie...
Keď ten chlap nemá k**** zo zlata, tak fakt netuším kde máš rozum že si ešte s ním.... On je idiot o to pokoj, ale na teba nemám slov.
Nuž.. len odpúšťaj ďalej, rob to seba kravu, on nech si z času na čas ide pichnúť inde, ty to potom zase nejako prekusneš a budeš sa tváriť milo a zas budete mať istý cas pokoj. Nezabudnite si založiť rodinku, ideálne tak 2deti... Potom založ o pár rokov diskusiu, ako si nevieš rady čo robiť, lebo deti na krku, chlap kurevnik a ešte sa musí zodierat lebo ty si na materskej a máš kôli tomu doma peklo...
Neviem či som na niečo zabudla. Hádam nie. Lebo už aj tak som mojim komentom venovala viac času, ako si zaslúžite

@kia126 daj si spravit testy na bwr a hepatitidu c a aj HIV.