icon

Znovu ma podviedol

kia126
7. okt 2022

Ahojte dievcata. Som tu nova ale MK poznam dobre.
No k veci, okolnosti ma prinutili sem napisat a prist si k vam po radu. Nikdy som si nemyslela ze nieco take budem pisat neznamym zienkam ale stalo sa. Ide o to ze som uz par rokov s priatelom, mali sme svetle ale aj tmave chvilky vo vztahu. Stale si velmi rozumieme a stale sa lubime ale stala sa taka vec z ktorej neviem von. Podviedol ma. Od zaciatku som o tom vedela a aj tak to robil pretoze si potreboval vybit urcitu frustraciu. Narusal nam plany, stale vypisovacky, hadky, nebavenie sa odhananie od seba a podobne veci. Robil to asi mesiac a v podstate kazdy tyzden za nou chodil a raz mala kovid a dva tyzdne lezala doma a nestretli sa. Dokonca ju zacal aj ignorovat u nas sa vsetko napravilo prestali sme sa hadat prestala som mu to vycitat a akoby sa nas vztah vratil do normalu. Lenze slecinka sa ozvala a zacala to na neho hrat tak sa s nou este raz stretol. Ja som prosila, plakala vyhrazala sa nech nejde. Isiel. A povedala som si dost ze ked chcem zachranit nas vztah pretoze ho velmi milujem musim nieco spravit…zacala som byt ako slniecko stale sa usmievat byt k nemu mila nic mu nevycitat a dalsi tyzden ked ho volala mi povedal ze nechce za nou ist. Tak jej povedal ze mu ochorela mama a musi ist za bou, jasne slecna urazena ale mala som co som chcela. Zacala mu potom hrat na city so vztahom a ze ho lubi a citi sa konecne dobre pretoze jej minule vztahy nevychadzali a aky je on uzasny. On jej na to povedal ze bohuzial islo mu len o sex. Dievcina o mne od zaciatku vedela ale nejako ju to netankovalo. Vsetko preslo prestala som to vycitat nas vztah sa vratil do normalu neboli hadky ani nic. No ja som stratila pracu a nedokazala som sa dlhsie zamestnat. Pritom si zacal pisat s dalsou zenou a trapilo ma to zase boli hadky vycital mi ze nemam pracu a jeden prijem nestaci bral vsetky 14tky vsetky nocne a niektore vikendy aby sme utiahli vsetko. Chapem jeho vycitku kedze sa musel koli nam zodrat zatial co ja som doma pila kavicku a po internete zhanala pracu. A potom sa to stalo. Stretol sa s nou a vyspal sa s nou. Bolest horsie ako tie prve razy. Ta bezmocnost a temne myslienky sa nedaju ani opisat. A este som bola zla ze som spravila cirkus . Chcem mu to velmi odpustit a verit mu. Pokracovat v nasom vztahu a zabudnut alebo minimalne odpustit a hodit za hlavu. Neviem ako sa dalsej nevere vyhnut pracu uz mam ale bojim sa dalsej nevery. Co robit aby nemal potrebu odchadzat odomna a vazil si co robim. Ak ste to docitali dokonca velmi vam dakujem

elenka74
7. okt 2022

@kia126 Si mladá, bezdetná, priateľa treba kopnúť do zadku a ísť ďalej

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
7. okt 2022

Stale sa lubite to je vtip? To naozaj take sproste zeny su co odpustia raz, dvakrat, trikrat. Chcea odpoved je zmier sa s tym ak s nim ostanes bude ta podvadzat navzdy, ako musis byt chuderka byt na druhej kolaji, mohla by si pochopit, ze to nieje o tom ci mas robotu ci nie, kolko mas 16 rokov?

raffaella
7. okt 2022

@kia126 džíízs žena, došla som len do polky príspevku a musela som prestať čítať...kde máš preboha sebaúctu? (Recnicka otázka, odpoveď je evidentná).

hope87
7. okt 2022

Ty chces aku radu? Ako si udrzat chlapa, ktory ta nonstop podvadza? Aby to uz neurobil? 😀. Ja neveriiim, ze toto je realita. Ja neveriiiim, ze existuje tak hlupa zena...sorry.

mamutka
7. okt 2022

@kia126 ozaj, k tej otázke poslednej, že čo robiť... Taky jeden pár, úplne ako vy. Keď on odchádza služobne na par dni, tak ta jeho chudera žena okolo neho poskakuje tiež v naladicke, sex poriadny musí byť, ešte aj oral kvalitný. A on sa potom smeje, že vyprasil nejakú miestnu stetku, darmo si jeho žena myslela, že ma prázdne oné.... Nie je ti z toho na grc? Toto normálne ženy netoleruju. Ak podvádza, tak neexistuje, aby si si zabezpečila, že nepodvedie. To by si mu ho musela odrezať

olimuc
7. okt 2022

No hlavne si musíš tu prácu nájsť, pozháňať byvanie (asi spolu bývate, keď vsetko ťahá atd.) predpokladám, že k rodičom do detskej ísť nechceš … čo ti ostáva? On si bude robiť, čo chce, nie je žlto tvoje rozhodnutie ale jeho. Ty musíš postarať sama o seba, keď nie tak byt ticho a suchat nohami. Naozaj ho ľúbiš aj s tým, že ta podvadza alebo odpustíš alebo proste nemáš zatiaľ ine východisko?

ropucha6
7. okt 2022

Nie je co zachranovat bohuzial. Sebauctu si vymenila za byvanie a stravu? Ako tu uz niekto spomenul, daj sa vysetrit na pohlavne choroby, najdi si job a co najrychlejsir sa odstahuj od takehoto Romea.

lucinka5051
7. okt 2022

@kia126 autorka a tebe nevadi ze pri kazdej krize zdrhne a vyspi sa s inou? A co ak sa mu podari ju nechtiac oplodnit a pride tam dieta? Nehnusi sa ti ze ide s nou a potom s tebou? Toto je trosku asi o tebe...nemas k sebe ziadnu uctu a lasku..preboha vsak sa maj rada..raz si odpustila a viac nie! Toto nie je laska ;) mas to cele nejake pomylene

petamich
7. okt 2022

ku vsetkemu co tu uz bolo napisane a s cim plne suhlasim dodam, ze mi pride vtipne ako sa celym prispevkom nesie, aka je ta druha zla zena a laka tvojho dobreho chlapa 😂 a inak asi musi mat zlaty penis, ked ste obe take sproste, ze ho vobec chcete

abbey1
7. okt 2022

Prepáč, ale kto chce kam, pomozme mu tam. Bavi ta trpiet a robit zo seba chuderu? No nech sa paci, uzivaj si to.

vilma7
7. okt 2022

Byť najedena, tak sa z neho pogciam a nie že sa snažím mu odpustiť. Ty si kde nechala svoj rozum?

viestta
7. okt 2022

@vilma7 nebolo čo nechávať. Zial

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Pouzivatelka uz nema na MK svoj profil....

.. a takto to funguje aj v realnom zivote. Ak niekto, rodina, priatelia "usmernia" dievča / chlapca, ze to nie je OK, dotycna sa radsej zdekuje, lebo nikto nepraje "ich laske"....

.. potom sa vezmu (ak), maju 2-3 deti a chlap zenu opusti a zena sa pyta "ale ved on nikdy taky nebol"...

A stale ten isty pribeh

bosorka2302
7. okt 2022
bessie12
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 už zrušila účet?? A ja som čakala, ze dostaneme nejakú tú odpoveď. Aká škoda 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
7. okt 2022

@bessie12 Aj ked to je tazko pochopitelne, su ludia, ktori proste pravdu nechcu pocut

bessie12
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 ta pravda ju asi veľmi zabolela alebo čakala ine odpovede

zmrzlinka2021
7. okt 2022

@bessie12 je to krute, ale zial, zmierila som sa s tym, ze nie kazdy moze mat spokojny zivot... volakedy som trpela takym spasitelskym syndromom, ale v konecnom dosledku treba respektovat aj zlu volbu cloveka

bessie12
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 presne tak. Je to ich zivot a ako si ho zariadia, tak budu mat

zanka777
7. okt 2022

@kia126 si NAIVNÁ! TAK STRASNE NAIVNA.... VED ON TA PODVÁDZAL A VEDEL ZE TO VIEŠ ....ponizil ťa tak ako sa len dá a ty si sa ešte hrala na dobrucku čo jej to nevadí?!!to už kde žijeme???nasilu si chces udržať chlapa ktorý ťa podviedol???a keď ťa podviedol znovu tak sa pýtaš ako mu veriť???? No nijak ... Jemu sa nebude dať nikdy veriť podviedol ťa už dvakrát podvedie ťa aj 785ty krát..... Kopni ho do riti a vráť sa na tú cestu na ktorej si stratila všetku svoju hrdosť a sebaúctu..... Potom si ju vezmi späť a nikdy v živote si nepusti do života takého hlupáka ako je on ..... Otvor oči!

panb
Odpoveď bola odstránená
lilly16
7. okt 2022

Maj k sebe úctu a odíď od neho! Však to nie je normálne.

taga
7. okt 2022

S takym clovekom by som nimdy nezostala dlhsie ako minutu! Posli ho kadelahsie a zamysli sa nad hodnotou ucty a sebaucty

h2
7. okt 2022

@kia126 Tak hlavne, že sa veľmi ľúbite a veľmi si rozumiete. 🙄

simiis
7. okt 2022

Prečo sa tak necháš ponižovať? Prečo si stojíš na kábli? Si nevážiš samú seba. Zlož tie ružové okulie, ktoré máš vtlačene na očiach. Zbal si kufre a odíť od neho. Takýto človek sa už nezmení. Keď podviedol raz spraví to znova. Moja pekná tvoj miláčik ťa nemiluje, áno bolí to ale stým už nič nespravíš. Viem aký to je pocit byť tá ktorá miluje ale opačná strana to tak necíti. Je stebou len zo zvyku. Si mu pohodlná. S takýmto človekom len zahadzuješ drahocenní čas, ktorý ti už nik nevráti. Prečo nedať možnosť inému? Ktorému bude na tebe záležať, ktorý ťa bude milovať, ktorý by pre teba zniesol aj modré z neba. Takto sa budeš len trápiť, stále myslieť nato či ťa nepodviedol, budú ťa pohlcovať len tie najhoršie myšlienky. A takto chces stráviť zvyšok života? Miluj samú seba, nenechaj si srať na hlavu. Máš svoj vlastný rozum, tak si dobre rozmysli aká budúcnosť ťa čaká s takým človekom.

zorana999
8. okt 2022

@kia126 si veľmi, veľmi chorá na hlavu. To je všetko co k tomu napíšem 🙂

anjelikdianka
8. okt 2022

@kia126 🙈🙉🙊Toto nemyslíš vážne???On ta podvádza a ti chceš zachranovať váš vstach?
Veď na svete sú aj iný muži ktorý by ta ocenili.Prečo chceš silou mocou byť s takým ktorý ta nemiluje????Keby ta miloval nepodvedie x y krát.

martul
8. okt 2022

@kia126 ale že vôbec nie si normálna. Trošku sebaúcty keby si mala boli by to lepšie. Kedy chces pochopiť že je kurevník má ťa za handru. Furt obvinujes len ju ako keby tam chodil nasilu. Ty kokso sa normálne žasnem. On má oficiálnu frajerku a ty mu zachvilu ešte aj vďačná budeš za to .

natalala
8. okt 2022

@kia126 Ani som to nedocitala, podla mna ste obidve hlupe. On nema rad a uz vobec nelubi ci miluje ani jednu z vas. Ma rad hlavne seba. Pri prvych problemoch alebo frustraciach bezal od teba za inou a este ho obhajujes a nadavs na tu slecinku. Si uvedom, ze slecinka je slobodna baba, on bol ten kt podvadzal. Panko uplny zbabelec, este si vymysli ze ma choru mamu, lebo ani jej nevie pravdu povedat 🤦🏼‍♀️ Ty si hlavne zacni vazit sama seba. Ok, keby sa raz stalo a bolo by mu to luto, tak chapem ze chces odpustit a ist dalej, ale on ma 2 paralelne vztahy. Prosim ta zobud sa, nech tu o par rokov nepises nieco podobne, len uz s 2 detmi na krku.