icon

Zostali by ste v takom vzťahu?

21. mar 2023

Ahojte, chcela by som Vas velmi pekne poprosit o nazor...som rozvedena a mam 10 rocnu dceru , mam priatela s ktorym som 6 rokov, dcera je v striedavej...problem je, ze priatel nema rad moju dceru, nikdy mi to nepovedal priamo, ale vidno to...Dcera ho priam nenavidi, je ockovana od svojho otca a jeho rodiny proti mne aj priatelovi...je naozaj velmi problemove dieta, neposluchA, k priatelovi je naozaj zla..ma zachvaty hnevu, aj ho bije, ked chce od nej aby si sla umyt ruky po zachode napr...uplne bezne veci...psycholog termin az v lete..absolutna nespolupraca zo strany oca, vsetko jej dovoli, naozaj vsetko, sprava sa zle ku vsetkym, len k nemu nie...ja ako matka som totalne zlyhala...velmj si to vycitam, davam jej lasku, pochopenie, snazim sa vela s nou rozpavat, preco je taka, chapem aj to, ze to musi byt strasne ta striedava, no ona sama to tak chce a vyhovuje jej to podla vlastnych slov...s mojim priatelom sa strasne hadame kvoli nej, ja uz to takto dalej nechcem a chcem od neho odist...ano kvoli dcere...inak mame naozaj krasny vztah a nikdy sme sa nepohadali kvoli niecomu ineho..iba kvoli nej...ja ako matka vzdy si ju budem zastavat aj ked viem sama aka je :( je podla vas spravne od nho odist?

autor
22. mar 2023

@thoughtfulweirdo krasna odpoved...dakujem 😘

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
domak2
22. mar 2023

Tak ja som teda podobnú situáciu našťastie nezažila, ale chápem aj dcéru, aj partnera aj teba. Ale pokiaľ sa on k nej správa slušne aj keď ju nemusí, tak nastala chyba vo vychove už dávno, keďže si dovolí ho bit ak jej povie ze si ma umyť ruky po wc. Vy reagujete na tie výstupy ako?

autor
22. mar 2023

@liljana dcera uz aj menstruaciu ma...mozno su to len hormony a ja tu vyšilujem na koňovi 😀

autor
22. mar 2023

@domak2 priznam sa ze niekedy az sialene...no kricim ci je normalna a ci jej by sa take pacilo a prednasku o hygiene zacnem jak dokument na dscovery...ona je huckana byvalym a jeho rodinou...a este sa tu niekto pytal ze ci sa tak zle sprava aj k exovej rodine..napr. este horsie ako k mojmu partnerovi sa sprava k exovej mame...😀 ano uvedomujem si...chyba je vo vychove uz davno...bolo to jedno slusne dobre dievcatko no rozvod ju musel poznacit a odvtedy nepocuva nic...vsetko musim na 200x

katarinka89
22. mar 2023

Tak teraz, máš dôvod nato, aby si požiadala o zmenu. Treba si natočiť tie jej scény, pripadne ak máš nejaké sms od bývalého, vsetko to prehodnotí kurátorka, bolo by dobre zájsť k psychológovia a tam všetko povedať, aby sa porozprával s dcérou. To budú tiež podklady na posúdenie......len to treba riešiť. Matka a dcéra by nemali byť takto rozdelené, vidíš sama ako to zle vplýva.

katarinka89
22. mar 2023

A ešte ti napíše že keby ku nemu chodila napr. Na víkendy, tak ukratena nieje o otca....môj syn ide k otcovi aj mimo dní ktoré mu stanovil súd , hocikedy, ja s tym problém nemám.

autor
22. mar 2023

@viestta velmi sa mylis...ja som predsa nepisala o tom ze ju neprijal...ale ze po 6 rokoch ho to uz prestala bavit viditelne...a nikdy mi to nepovedal ze mas zlu dceru alebo ze ju nema rad do oci...len ja uz to tak citim....preto vznikol tento prispevok ci tu su take maminy co to zazili a ako sa rozhodli, popripad nejake riesirelne rady skor kym by som sa uchylila k rozchodu...ale chapem aj teba..isto si si tym presla a tvoja dcera alebo syn to citili od tvojho partnera inak by si mi nedala taku odpoved

andel7766
22. mar 2023

Nerozist sa, ak sa lubite a rozumiete si. A dceru riesit s psychologom.

dianka555
22. mar 2023

@autorka jasne že si si nehľadala chlapa s dieťaťom pre svoj prospech ale možnosť si mala či nie, vybrala si si ľahšiu možnosť pre teba aj čo si písala o financiách viac pre teba ako chlap čo už má deti, dobre si si to prepočítala, ach ja nie a prečo nie nie slobodný áno bola by som ústretová ale uprednostnila som slobodného pre svoje pohodlie a dobro.

autor
22. mar 2023

@dianka555 ty si trapna jak voda v kosi 😅 ono s debilom sa netreba hadat lebo inak sa debilom stanes sam...prepac , ze ta urazam...ale ty mna tiez...zavidis mi snad ze som sa rozviedla, kedze som bola tyrana a ze mam vztah s clovekom ktory nema deti? Aj keby ich mal 100 tak som s nim lebo sa predsa lubime a doverujeme a pomahame....ja zasnem co ty tu davas...to co je za uvahu, zavidiet jednej zene ze si po tazkom rozvode nasla chlapa bez zavazkov...vysvetli mi co to je prosim ta ...😀😀😀😀

dianka555
22. mar 2023

@autorka, nezávidí ti nik. Včera bol len terajší partner zlý lebo dcérka ho nemá rada a on ju tiež nie, dnes je zlý prvý manžel. A ešte sa na terajšieho partnera sťažujes, tak chýba bude na tvojej strane a ex.

autor
22. mar 2023

@dianka555 ja som pisala ze ju prestava uz mat rad kedze je nonstop nanho zla...moze t byt cisto len zo ziarlivosti...o byvalom som nepisala lebo som chcela byt objektivna ale komenty ma k tomu donutili...aj tvoje...ty si tu pisala o tom ze co som som to za sebca najst si cloveka bez zavazkov...lebo ma viac prachov ci co si dala..ano...co fabiu z roku 2005 ma...urcite som na prachy ano 😀 radsej nekomentuj ...mna by ani vo sne nenapadlo pisat niekomu kto ziada o nazor a ze sama som si tym nepresla...ale hned sudit sudit a sudit...zakomplexovana zenska si nic viac nic menej

dianka555
22. mar 2023

@autorka, pomáha ti pomáha, stará sa o teba a dcéru stará a ešte sa chces rozísť a za čo za jeho dobrotu?

ropucha6
22. mar 2023

A preco teda nejde byvat k exovi? Ja by som to navrhla. Odstahovanim mozno vyriesis toho priatela, ale vychova vam zjavne zlyhava, kedze nema ziadne mantinely. Psychologa si nezohnala skor ako v lete? Do tohoto sa oplati investovat.

autor
22. mar 2023

@dianka555 kvoli dcere ...precitaj si este raz

autor
22. mar 2023

@ropucha6 lebo mne by puklo srdce :( keby sla k nemu...no velky poblem zohnat psychologa ...asi viacerym detom sibe

ropucha6
22. mar 2023

Puklo, nepuklo, ked raz to nefunguje…mozno by sa aj dcera znormalnila. Tak si zaplat sukromneho, ci to aj ako samoplatca su take terminy?

reanda
22. mar 2023

vobec by nemalo zmysel rozist sa s priatelom.. tam je problem v pristupe k dcere.. mna zaraza, ze ma taky dobry vztah s otcom.. ak je taky, ako pises, ze ta tyral a o dceru sa nestara, len ju necha robit si, co chce, tak podla mna nemoze mat s nim az taky dobry vztah.. tak bud to ty vidis skreslene, ze je az tak zly, alebo to ona vidi skreslene, lebo si neuvedomuje, o com je v skutocnosti dobry rodic, ze to nie je vzdy o tom, ze ma necha na pokoji .. ty by si sa mala zamerat na to, otvorit jej oci, aby si to uvedomila.. ale to sa ti tazko podari, ked sa nechas unasat emociami a budes na nu kricat a robit jej prednasky - to ju len utvrdi v tom, ze ty si ta zla a otec dobry.. skus byt aj ty viac easy, menej ju vychovavaj a viac sa zaujimaj o to, ako sa citi a budujte si skutocny vztah, ludsky vztah a nielen si plnit 'vychovne povinnosti' .. neexistuje, aby to dcera casom nepochopila, ze jej chces dobre, ved uz je velka.. aj priatel by sa mohol snazit nadviazat s nou vztah a viac ju chapat, ako pozastavovat sa nad tym, ze si neumyje ruky.. to v konecnom dosledku nie je az tak dolezite... su ovela dolezitejsie veci..

1didiana1
22. mar 2023

myslim, ze ten rozchod budes lutovat, problem nie je tvoj priatel, pises, ze vam to funguje, problem je tvoje ex otec dietata, ktory tak hybe tvojou dcerou, ze pochybujem, ze hocikoho ineho si najdes, bude dobry natolko, aby mu dali pokoj

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
22. mar 2023

Ja lutujem tvojho priatela, ze ta nekopne dobre do riti taku , ako si ty! Zvazuj si , co chces , mala by si sa dat liecit, ked si nevies ani po case ani hned ukocirovat vlastne dieta a vztah. Absolutne nevies, co chces , a ked zial druhi tu rozhodli o striedavej a nie je to v tvojich fukach, okamzite by som volila variant : Len starostlivost Otca! Ked nie je v tvojej kompetencii, mat dieta len v tvojej starostlivosti a nevies o tom, ze dieta ma na prikaz uposluchnut vlastnu matku a to zskazdym a teda aj priatela, tak ju nemas mat co vobec v starostlivosti alebo ju mozes mat bez priatela a nastav si hlavu pod dcerin zadok, nech nema namahu pri srani na tu tvoju hlavu! Ty si beznadejny pripad a co sa ten tvoj priatel vobec s tebou zahadzuje, ty si strata času. Ja byt na navsteve u teba a toto vidiet : 🤣😂, prepadák matka! Ale kazdy si to pomysli a nic dobré. Hanba decko, hanba , nedodrzuje ani len zdravotne návyky, ziadna úcta , slušnosť ku dospelým, žije ako asociál, ty nie si dobrý vzor pre ňu. Ty si urcite ani pàtinu z toho nedovolila ku vlastnym rodicom, ci príbuzným, rob si co chces, sama si si navine, ked sa jej podliezas a nechapes nic. Mas len taky zivot, aky chces mat, to je isté! Nelutujem ta, nie je preco. Luto je mi toho priatela a dobre urobí, ked to s tebou skončí.

reanda
22. mar 2023

@kassandra25 fuha.. dieta ma na prikaz uposluchnut vlastnu matku a to zakazdym - ty robis bacharku v base? 😨

kassandra25
22. mar 2023

@reanda dieta sa ma vediet spravat slusne ku vlastnej matke, posluchat, a urcite tak isto aj ku blizkym. Ma posluchat rodicov, nielen rodicov zamestnanych v tej base. Ale ked uz 10 rocne nepozna zdravotne navyky, mozno ma nieco s mentalnym zdravym, nehovoriac o tom, ze o ziadne sikovne dieta tu nejde.

gejb
22. mar 2023

@kassandra25 to co sem vaša klávesnica práve vygrcala.....hnus,sa takto vyjadrovať o človeku ktorého nepoznáte...

dianka555
22. mar 2023

@autorka. Tu je len opis autorky, túto tému by si mal prečítať aj jej terajší partner a napísať aj jeho verziu. Je tu len pár riadkov z celého 6 ročného vzťahu.

katarinka89
22. mar 2023

@kassandra25
Tu na koňovi by ti na tu tvoju hlavu za tento príspevok nasralo dosť veľa ľudí. Neprídeš mi ako ľudská bytosť s citmi....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
22. mar 2023

@zoro9836 dá sa to napísať aj inteligentné, no nie?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená