icon

Ako sa vyrovnať s ťažkým vzťahom s matkou?

10. máj 2026

Ahojte ženy trošku taká smutnejšia téma ale ste tu také ktoré absolútne nemáte potrebu svojej mame nejak povedať že ju máte radi v živote som jej to nepovedala a teraz celý deň na mňa vyskakujú krásne obrázky kde ľudia úprimne vyjadrujú matkám lásku a strašne sa mi to páči ale ja som jej živote také niečo nepovedala a takisto ani ona mňe v živote t. Poznam len urazanie , ponizovanie , od mala ma bila … dosiahla som v živote aj celkom slušné úspechy a za nič som nikdy nebola pochválená ani podporená.. naozaj ani 0,001%… predstavte si typ človeka ktorý sa nikdy nemal stať matkou a nemá k tomu absolútne žiaden CIt maximálne navarila nikdy ne trávila žiaden voľný čas žiadne výlety nič všetko s nami robil oco alebo babky a dedovia ..
Našťastie dnes som aj ja matkou a som absolútne iná presne ako môj oco babky a dedkovia snažím sa so synom tráviť všetok voľný čas mimo práce chodiť na výlety úplne aktívne čo najviac sa dá takže len toľko

sisska96
10. máj 2026

tak moja je zase kapitánka, každých diriguje a mudruje

anonym_753928
10. máj 2026

Ja sa velmi tesim, ze uz bude po dni matiek, lebo tieto matkove statusy mi uz lezu hore krkom.

anonym_701b90
10. máj 2026
@anonym_753928

Ja sa velmi tesim, ze uz bude po dni matiek, lebo tieto matkove statusy mi uz lezu hore krkom.

@anonym_753928 preeeesne, jedna sa hadze o zem.lebo kvety dostala len od deti, druha vyrevuje lebo nedostala nic ale ani nic nechce, tretia pomaly obehne vsetky matky v okoli s kyticou, stvrta ze svokra dostala vacsiu kyticu ako ona, dalsia place ze aj ona by mala mat kyticu aj ked potratila v 4tt... ja uz by som tie umele sviatky moc neprezivala. Ved staci nech kazdy zije tak aby sa na "kadejake dni kadekoho" nemusel takto opustat.

eeffka
10. máj 2026
@anonym_701b90

@anonym_753928 preeeesne, jedna sa hadze o zem.lebo kvety dostala len od deti, druha vyrevuje lebo nedostala nic ale ani nic nechce, tretia pomaly obehne vsetky matky v okoli s kyticou, stvrta ze svokra dostala vacsiu kyticu ako ona, dalsia place ze aj ona by mala mat kyticu aj ked potratila v 4tt... ja uz by som tie umele sviatky moc neprezivala. Ved staci nech kazdy zije tak aby sa na "kadejake dni kadekoho" nemusel takto opustat.

@anonym_701b90 ake pekne zhrnutie 🤣

anonym_30af29
10. máj 2026

@anonym_autor nemám z matkou vzťah 6 rokov sa s ňou nebavím ani to nemení zmeniť proste mám na to dôvod a celkom vážny nezmenila to ani smrť brat . Jedine som jej po 6 rokoch povedľa úprimnú sústrasť keď zomrel náhla môj brat to bolo celé z od otcom som v kontakte ale nieje to také že by somu išla nieejak extra vyznať lásku na den od ocov ale snim sa bavím som snim v kontakte ale to je tak celé lebo nie úplne mu viem odpustí čo sa stalo ale z časti ho mám rada lebo nie vždy zato mohol .
A ani zo svokro nemám dobrý vzťah tak že asi tak .
Ale status na FB si dám lebo som matka už 5 ročnej dcéry ale to bude tak celé budem priať mamička a kamoškami pekný deň matiek

dory11
10. máj 2026
@anonym_701b90

@anonym_701b90 deň matiek neni umelo vytvorené je to reálny sviatok

anonym_3b4ada
10. máj 2026
@dory11

@anonym_701b90 deň matiek neni umelo vytvorené je to reálny sviatok

@dory11 kedysi za komunistov nebol. Až kedysi v 90tych rokoch ho navrhli.

marijan2025
11. máj 2026

@anonym_autor Viem si to dosť živo predstaviť.Mám niečo podobné s mamou a mám známeho, čo ho mama mala v podstate za sluhu.Aj bohužiaľ je veľa takých prípadov.Je to veľmi zranujuce. Dostal som sa z tých zranení po čase, ale je to biblická téma.Neviem nakoľko by ťa to zaujímalo.