icon

Ako sa vyrovnať s ťažkým vzťahom s matkou?

10. máj 2026

Ahojte ženy trošku taká smutnejšia téma ale ste tu také ktoré absolútne nemáte potrebu svojej mame nejak povedať že ju máte radi v živote som jej to nepovedala a teraz celý deň na mňa vyskakujú krásne obrázky kde ľudia úprimne vyjadrujú matkám lásku a strašne sa mi to páči ale ja som jej živote také niečo nepovedala a takisto ani ona mňe v živote t. Poznam len urazanie , ponizovanie , od mala ma bila … dosiahla som v živote aj celkom slušné úspechy a za nič som nikdy nebola pochválená ani podporená.. naozaj ani 0,001%… predstavte si typ človeka ktorý sa nikdy nemal stať matkou a nemá k tomu absolútne žiaden CIt maximálne navarila nikdy ne trávila žiaden voľný čas žiadne výlety nič všetko s nami robil oco alebo babky a dedovia ..
Našťastie dnes som aj ja matkou a som absolútne iná presne ako môj oco babky a dedkovia snažím sa so synom tráviť všetok voľný čas mimo práce chodiť na výlety úplne aktívne čo najviac sa dá takže len toľko

sisska96
•
10. máj 2026

tak moja je zase kapitánka, každých diriguje a mudruje

anonym_753928
•
10. máj 2026

Ja sa velmi tesim, ze uz bude po dni matiek, lebo tieto matkove statusy mi uz lezu hore krkom.

anonym_701b90
•
10. máj 2026
@anonym_753928

Ja sa velmi tesim, ze uz bude po dni matiek, lebo tieto matkove statusy mi uz lezu hore krkom.

@anonym_753928 preeeesne, jedna sa hadze o zem.lebo kvety dostala len od deti, druha vyrevuje lebo nedostala nic ale ani nic nechce, tretia pomaly obehne vsetky matky v okoli s kyticou, stvrta ze svokra dostala vacsiu kyticu ako ona, dalsia place ze aj ona by mala mat kyticu aj ked potratila v 4tt... ja uz by som tie umele sviatky moc neprezivala. Ved staci nech kazdy zije tak aby sa na "kadejake dni kadekoho" nemusel takto opustat.

eeffka
•
10. máj 2026
@anonym_701b90

@anonym_753928 preeeesne, jedna sa hadze o zem.lebo kvety dostala len od deti, druha vyrevuje lebo nedostala nic ale ani nic nechce, tretia pomaly obehne vsetky matky v okoli s kyticou, stvrta ze svokra dostala vacsiu kyticu ako ona, dalsia place ze aj ona by mala mat kyticu aj ked potratila v 4tt... ja uz by som tie umele sviatky moc neprezivala. Ved staci nech kazdy zije tak aby sa na "kadejake dni kadekoho" nemusel takto opustat.

@anonym_701b90 ake pekne zhrnutie 🤣

anonym_30af29
•
10. máj 2026

@anonym_autor nemám z matkou vzťah 6 rokov sa s ňou nebavím ani to nemení zmeniť proste mám na to dôvod a celkom vážny nezmenila to ani smrť brat . Jedine som jej po 6 rokoch povedľa úprimnú sústrasť keď zomrel náhla môj brat to bolo celé z od otcom som v kontakte ale nieje to také že by somu išla nieejak extra vyznať lásku na den od ocov ale snim sa bavím som snim v kontakte ale to je tak celé lebo nie úplne mu viem odpustí čo sa stalo ale z časti ho mám rada lebo nie vždy zato mohol .
A ani zo svokro nemám dobrý vzťah tak že asi tak .
Ale status na FB si dám lebo som matka už 5 ročnej dcéry ale to bude tak celé budem priať mamička a kamoškami pekný deň matiek

dory11
•
10. máj 2026
@anonym_701b90

@anonym_701b90 deň matiek neni umelo vytvorené je to reálny sviatok

anonym_3b4ada
•
10. máj 2026
@dory11

@anonym_701b90 deň matiek neni umelo vytvorené je to reálny sviatok

@dory11 kedysi za komunistov nebol. Až kedysi v 90tych rokoch ho navrhli.

marijan2025
•
11. máj 2026

@anonym_autor Viem si to dosť živo predstaviť.Mám niečo podobné s mamou a mám známeho, čo ho mama mala v podstate za sluhu.Aj bohužiaľ je veľa takých prípadov.Je to veľmi zranujuce. Dostal som sa z tých zranení po čase, ale je to biblická téma.Neviem nakoľko by ťa to zaujímalo.