Zvážili by ste vzťah bez klasického sexu?
Ahojte mužská časť modrého koníka.
Idem s otázkou ktorá ma trápi nakoľko raz by som ten vzťah naozaj chcela, všade sa rieši aká je dôležitá posteľ a to čo sa v nej odohráva. Ako je to pilier vzťahu a ako dokáže milovaný človek odísť od niekoho s kým si sľubovali lásku.
Drahí muži boli by ste so ženou ktorá by vás ľúbila a venovala by sa vám so všetkým len akurát penetrácia (vaginálny styk) by nebol možný? Ale zas by to vedela kompenzovať dokonalou masážou penisu aj prostaty (a užíva si túto techniku a rada sa takým štýlom hra aj hodinu) prípadne skvelým oralom? Venovala by sa vám úplne v každej oblasti pochválila vás starala sa o vás bola pre vás keď je vám ťažko (aj muži majú svoje chvíle). Proste žena s veľkým Ž akurát bez klasického sexu. Veľmi by vám to vadilo? Poznáte niekoho kto by s tým bol v pohode? Žena nie je Asexualna a nehľadá si priamo asexuala.
@anonym_autor z akého dôvodu nemôžeš mať pohlavný styk ?
@anonym_autor určite sa nájde nejaký muž, ktorému by to možno aj vyhovovalo, osobne poznám taký pár, kde to tak bolo dlhé roky
Keď si to predstavím opačne tak nebola by som s takým chlapom a podľa mňa je málo takých, ktorí by boli s tým ok
@anonym_autor z akého dôvodu nemôžeš mať pohlavný styk ?
@anonym_76c4bf Možno má vaginizmus a bolesti silné. Vtedy to bolí akoby žene strčil niekto dlhý ostrý nož dnu-žiadna rozkoš.
Ja síce tiež nie som muž, ale podľa mňa sa určite nájde, ak si nájdeš milovníka hlavne orálneho sexu. Ľudia na svete na majú rôzne preferencie a potreby.
@anonym_76c4bf Možno má vaginizmus a bolesti silné. Vtedy to bolí akoby žene strčil niekto dlhý ostrý nož dnu-žiadna rozkoš.
Ja síce tiež nie som muž, ale podľa mňa sa určite nájde, ak si nájdeš milovníka hlavne orálneho sexu. Ľudia na svete na majú rôzne preferencie a potreby.
@enmery alebo je to nejaký trans úchyl
@anonym_autor Ono zavisi presne ako sa ta pytaju hore. Ze co je dovod. Ak to je nejaky vazny dovod tak preco nie. Je to o dohode... Muz bude skor riesit ze co je za tym. Dalsia vec ak chce deti , tak co? Vies ze bocian deti nenosi.
Ak to je len nejaky bulshit, ze len nechces lebo "ta boli hlava z toho" tak ...
Inak ten sex neni az tak klucovy ako si myslis. Skor je to o tej lojalite a ze muza ocenis za vsetko co urobi (pohladis mu ego po slovensky). Nemas tendenciu sa hadat a nehas sa nim viest (teda nieco rozhodne tak nevymyslas ze mas lepsi napad a ze nie tak).
nie som sice muz, ale ak si trans asi nie, ked mas nejaky psychicky blok fajn vyriesit u psychologa
Nie som trans ani žiaden iný uchyl 😅 som obyčajná normálna žena ktorá urobila v minulosti hlúposť a teraz kvôli tomu trpí. Nie som nakazena ani nič podobné nemám ani vaginizmus. A deti už mať nemôžem takže ak by aj muž chcel deti v tomto mu už vyhovieť neviem (otehotnieť môžem ľahko ale do nosiť nemôžem kvôli poškodenej maternici) Proste ani vnútri nič necítim takže to zmysel nemá bojím sa ze predsa otehotniem a viem ze šanca aby dieťatko prežilo nie je žiadna. Pre mňa sú to veľmi silné dôvody a silné strachy až príliš nato aby som v tom vedela ešte niekedy fungovať. A áno aj bolesti cítim v určitých polohách takže nie je to pre mňa príjemná činnosť
Nie som trans ani žiaden iný uchyl 😅 som obyčajná normálna žena ktorá urobila v minulosti hlúposť a teraz kvôli tomu trpí. Nie som nakazena ani nič podobné nemám ani vaginizmus. A deti už mať nemôžem takže ak by aj muž chcel deti v tomto mu už vyhovieť neviem (otehotnieť môžem ľahko ale do nosiť nemôžem kvôli poškodenej maternici) Proste ani vnútri nič necítim takže to zmysel nemá bojím sa ze predsa otehotniem a viem ze šanca aby dieťatko prežilo nie je žiadna. Pre mňa sú to veľmi silné dôvody a silné strachy až príliš nato aby som v tom vedela ešte niekedy fungovať. A áno aj bolesti cítim v určitých polohách takže nie je to pre mňa príjemná činnosť
@anonym_autor Pokial muz je s tym ze nechce deti, tak to nebude az taky problem (hlavne ak si sa neprecenila ako sa o neho staras a si Zena aku si len moze muz priat). Vsak si to s nim vykomunikuj. Hlavne na rovinu a nezatlkat ze mozno bude dieta, alebo uvidime.
@enmery to sa dá liečiť
@mirokub ty sa s kamošmi baviš o tom ako to majú radi, alebo odkiaľ máš toľko informácií aké druhy satia a pod. Majú radi muži? 🤔
Milá autorka, život je zmena... na toto treba vyzreteho partnera. Za mňa áno...viem si to predstaviť a vôbec by mi to nevadilo. Sex je pudova záležitosť a dá sa potlačiť. Véd nie sme zvierata. A to čo si opísala...aká si šikovná...mne by sa to páčili a nemal by som s tým problém. Ale v kútiku duše by som možno trpel, že ti to neviem nejako rovnako oplatiť ( uspokojiť aj teba aby to bolo vzájomne )
@mirokub ty sa s kamošmi baviš o tom ako to majú radi, alebo odkiaľ máš toľko informácií aké druhy satia a pod. Majú radi muži? 🤔
@simona20201309 on sa o tom nebaví, oni si to navzájom robia...
@anonym_autor skvely oral a masaz vie plne nahradit penetraciu, byt dokonca lepsi
@anonym_autor autorka, je kopec mužov, ktorí by dali všetko pre to, čo práve ty ponúkaš, takže verím tomu, že nájdeš, čo hľadáš... držím palce.
@simona20201309 on sa o tom nebaví, oni si to navzájom robia...
@anonym_d13767 😂😂😂😂😂
@mirokub tak sme zrejme hociktorá po 40-tke pocuckali myslim viac chlapov ako ty? Či nie?
@mirokub tak sme zrejme hociktorá po 40-tke pocuckali myslim viac chlapov ako ty? Či nie?
@anonym_31b9d8

@mirokub aale to zas odtiaľ potiaľ, cuckať za peniaze a z lásky je obrovský rozdiel, tomu ver..
@mirokub keď sa zamilovanej žene chce, možu isť profesionálky akurát tak handry fajčiť🤣
@anonym_autor Tebe treba psychológa a nie muža ktorému bude stačiť Penetrácia a dobrá fajka. A čo to musí byť za individuum, ktoré sa uspokojí s tým, že žena mu to neustále robí? Veď na tých intímnostiach a sexe 2 ľudí je práve najkrajšie to, že si to užívajú obaja a nie iba jednostrana záležitosť. Čím viacej je nadržaný môj partner tým, viac som nadržaná ja! To že máš poškodenú maternicu neznamená že sex musí byť problém. Tiež mám poškodenú maternicu, tiež nesmiem mať deti. Aj napriek tomu si sex užívam a vôbec sa ho nemenim vzdať . Máš tam nejakú psychickú blokádou, ktorú treba prosté odstrániť. A nie, nemyslím si že nájdeš muža ktorému by z dlhodobého hľadiska takýto sex vyhovoval. Myslím si že má mužom v mojom veku dosť zmapovaných a časom by im to určite chýbalo
Akokoľvek si tie iné spôsoby dokáže žena užiť a hrať sa aj hodinu, mne by chýbalo nevidieť vedľa seba zvíjajúcu a kričiacu ženu na hranici extázy.
Za mňa nie.
@anonym_autor autorka, je kopec mužov, ktorí by dali všetko pre to, čo práve ty ponúkaš, takže verím tomu, že nájdeš, čo hľadáš... držím palce.
@morpheuss hneď píš sms

Nie som síce muž ale zo skusenosti viem, že nie každý muž má rád ručnú masáž penisu a prostaty. Takže je to asi individuálne