Zvážili by ste vzťah bez klasického sexu?
Ahojte mužská časť modrého koníka.
Idem s otázkou ktorá ma trápi nakoľko raz by som ten vzťah naozaj chcela, všade sa rieši aká je dôležitá posteľ a to čo sa v nej odohráva. Ako je to pilier vzťahu a ako dokáže milovaný človek odísť od niekoho s kým si sľubovali lásku.
Drahí muži boli by ste so ženou ktorá by vás ľúbila a venovala by sa vám so všetkým len akurát penetrácia (vaginálny styk) by nebol možný? Ale zas by to vedela kompenzovať dokonalou masážou penisu aj prostaty (a užíva si túto techniku a rada sa takým štýlom hra aj hodinu) prípadne skvelým oralom? Venovala by sa vám úplne v každej oblasti pochválila vás starala sa o vás bola pre vás keď je vám ťažko (aj muži majú svoje chvíle). Proste žena s veľkým Ž akurát bez klasického sexu. Veľmi by vám to vadilo? Poznáte niekoho kto by s tým bol v pohode? Žena nie je Asexualna a nehľadá si priamo asexuala.
@anonym_autor Mozno s takym, co ma erektilnu disfunkciu by to mohlo fungovat 🤔
@anonym_autor
Buď úplne v pohode a netráp sa 😉
Ty si žena a rozhoduješ, nikto ta nemá právo nútiť do niečoho s čím ty sama nie si stotožnená, s čím nesúhlasíš.
Rozhodne je veľmi dôležité už počas spoznávania otvoriť debatu na tému dieťa, aby bola vec vo vzťahu jasná, férová bez neskoršieho sklamania.
Na otázku, či by muž mal záujem byť vo vzťahu so ženou bez vaginálneho styku je odpoveď veľmi individuálna, pretože každí človek je jedinečný.
Zároveň poviem a prečo nie? 🙂 Každý vzťah je o tom, že dvaja chcú a vo vzťahu je dovolené všetko, čo tým dvom vzájomne vyhovuje. Sexuálne uspokojenie sa dá dosiahnuť i bez vaginálneho styku... platí pre ženy i mužov (viac rozvíjať nebudem).
Jediná vec, že náš hustejšie sito pri výbere partnera.
Nuž žial, keby sme mali všetci napísané preferencie partnerov na čele, život by bol oveľa jednoduhší 😉.
P. S. Vzťah nie je len o sexe, vekom si človek uvedomuje, že už len "tá samotná" prítomnosť partnera sediace vedľa nás, nás robí šťastným, už len tým, že je... 😉
La Bouche - I Love To Love (1995) Official Music Video
@anonym_autor
Buď úplne v pohode a netráp sa 😉
Ty si žena a rozhoduješ, nikto ta nemá právo nútiť do niečoho s čím ty sama nie si stotožnená, s čím nesúhlasíš.
Rozhodne je veľmi dôležité už počas spoznávania otvoriť debatu na tému dieťa, aby bola vec vo vzťahu jasná, férová bez neskoršieho sklamania.
Na otázku, či by muž mal záujem byť vo vzťahu so ženou bez vaginálneho styku je odpoveď veľmi individuálna, pretože každí človek je jedinečný.
Zároveň poviem a prečo nie? 🙂 Každý vzťah je o tom, že dvaja chcú a vo vzťahu je dovolené všetko, čo tým dvom vzájomne vyhovuje. Sexuálne uspokojenie sa dá dosiahnuť i bez vaginálneho styku... platí pre ženy i mužov (viac rozvíjať nebudem).
Jediná vec, že náš hustejšie sito pri výbere partnera.
Nuž žial, keby sme mali všetci napísané preferencie partnerov na čele, život by bol oveľa jednoduhší 😉.
P. S. Vzťah nie je len o sexe, vekom si človek uvedomuje, že už len "tá samotná" prítomnosť partnera sediace vedľa nás, nás robí šťastným, už len tým, že je... 😉
La Bouche - I Love To Love (1995) Official Music Video
@michal_dr veď buď konkrétny, bol by si so ženou bez sexu, či nie?
Či by do toho niekto išiel cielene pochybujem, ale v mnohých rodinách to podľa mna tak aj funguje v realite (roky žiaden sex)...stačí si tu prečítať témy ktoré tomu.
Ja som toho názoru, že čo človek nemá, to mu nechýba.
strach pred oplodnenim sa da riešiť antikoncepciou dvojitou, nemusiš sa báť otehotnenia
@mirokub na mojom mam už odfajcene niekoľko kartónov.... nikdy mi nehovoril postup ako to mam robiť. Ani pri ex sa mi to nikdy nestalo a ani kamošky nemajú takú skúsenosť a to sme si hovorili naozaj všetko. Takže ty sa asi bavis na profesionálnej úrovni kedy ide o čas - keď je slečna platená od hodiny 😅
Nie nebol by som s takou ženou, aj keď by rôzne nahrady intimity dokonale fungovali, mňa by to neuspokojilo.To fyzično, prepojenie, jedno telo je vo vzťahu veľmi dôležité .Určite by som po čase pokukoval inde kde by to bolo všetko v jednom balíku.
@anonym_autor Tebe treba psychológa a nie muža ktorému bude stačiť Penetrácia a dobrá fajka. A čo to musí byť za individuum, ktoré sa uspokojí s tým, že žena mu to neustále robí? Veď na tých intímnostiach a sexe 2 ľudí je práve najkrajšie to, že si to užívajú obaja a nie iba jednostrana záležitosť. Čím viacej je nadržaný môj partner tým, viac som nadržaná ja! To že máš poškodenú maternicu neznamená že sex musí byť problém. Tiež mám poškodenú maternicu, tiež nesmiem mať deti. Aj napriek tomu si sex užívam a vôbec sa ho nemenim vzdať . Máš tam nejakú psychickú blokádou, ktorú treba prosté odstrániť. A nie, nemyslím si že nájdeš muža ktorému by z dlhodobého hľadiska takýto sex vyhovoval. Myslím si že má mužom v mojom veku dosť zmapovaných a časom by im to určite chýbalo
@pragmaticka prečo psychológa? Lebo nechce mať vaginálny sex? Lebo ma zdravotné problemy? To že ty máš chorú maternicu neznamená že aj ona ju má PRESNE tak poškodenú ako ty. Možno je jej sex nepríjemný, možno trpí ešte niečím iným, mimochodom ona absolútne nie je povinná ti tu rozprávať o svojom zdravotnom stave. Psychológa potrebuješ ty, lebo ti chýba empatia. Tiež by si toto povedala svojej dcére napr? Keby hľadala muža s ktorým by boli šťastní inak? Veď hra fér, hneď píše čo je vo veci. Tak aky problém? Aký psychológ? A keď už, možno aj bola na nejakej terapii ale zhodli sa, že toto bude najlepšia možnosť ako žiť. Orgazmus existuje aj inak ako vopchanim vtáka do vagíny, to asi vieš 🙂 a možno nie
Akokoľvek si tie iné spôsoby dokáže žena užiť a hrať sa aj hodinu, mne by chýbalo nevidieť vedľa seba zvíjajúcu a kričiacu ženu na hranici extázy.
Za mňa nie.
@orisker klitoris? Oral? Neexistuje? Či mas problém že by to nebolo práve tvoje prirodzenie z ktorého by bola hotová? 🙂
@pragmaticka prečo psychológa? Lebo nechce mať vaginálny sex? Lebo ma zdravotné problemy? To že ty máš chorú maternicu neznamená že aj ona ju má PRESNE tak poškodenú ako ty. Možno je jej sex nepríjemný, možno trpí ešte niečím iným, mimochodom ona absolútne nie je povinná ti tu rozprávať o svojom zdravotnom stave. Psychológa potrebuješ ty, lebo ti chýba empatia. Tiež by si toto povedala svojej dcére napr? Keby hľadala muža s ktorým by boli šťastní inak? Veď hra fér, hneď píše čo je vo veci. Tak aky problém? Aký psychológ? A keď už, možno aj bola na nejakej terapii ale zhodli sa, že toto bude najlepšia možnosť ako žiť. Orgazmus existuje aj inak ako vopchanim vtáka do vagíny, to asi vieš 🙂 a možno nie
@anonym_3320c3 z jej príspevkov som pochopila, že má najväčší strach z otehotnenia a preto nechce. Preto tá dobre mienená rada, navštíviť psychológa ktorý by jej s tým pomohol. V prípade že ju to bolí, tak treba nanavštíviť gynekológa a sexuológa. Nedokážem si predstaviť, že existujú zdravotné problémy, pri ktorom nie je možny klasický sex hlavne v mladom veku resp že sa to nedá operatívne odstrániť,vylepšiť..vidím že máš krásne rady ako dosiahnuť orgazmus aj iným spôsobom ako klasickým sexom..avsak celkovo mám z jej príspevkov pocit, že ona vôbec nemá záujem o to, aby bola uspokojená a to by som na jej mieste určite riešila. Okrem toho nie je nič lepšie ako vaginálny orgazmus resp. orgazmus počas sexu. A naozaj mám s čím porovnávať… nemám problém sa urobiť ani pri orále atd, avšak sex je sex🤣🤪 A najlepší je ten druhý alebo tretí orgazmus počas jedného sexu, kedy sa už dostávaš do úplnej extázy☺️
@mirokub možno len ty si mal smolu na ženy ktoré boli totálne neschopné a musel si ich inštruovať
@anonym_autor z akého dôvodu nemôžeš mať pohlavný styk ?
@anonym_76c4bf nerozumiem, ako je táto otázka relevantná.
@mirokub tebe nejak vyrazne vadi, ked s tebou nesuhlasia. Ked mas potrebu neustale oponovat a podla mioznosti aj zosmiesnovat.
Ine moznosti, ako tie tvoje, neexistuju?
@mirokub to bola normalna otazka. Ci naozaj nevidis ine moznosti, iba tie tebou napisane. A ak ich vidi niekto iny, musi byt automaticky amaterka, lebo zeny potrebuju "trenerov" (najskor tym myslis, ze takych ako ty).
Dnes idem.do kostola. Mame tam vela muzov co ziju sami a nemaju zeny. Jednoducho ich nikto nechce. Takze ano je odpoved najdes

Milá autorka, život je zmena... na toto treba vyzreteho partnera. Za mňa áno...viem si to predstaviť a vôbec by mi to nevadilo. Sex je pudova záležitosť a dá sa potlačiť. Véd nie sme zvierata. A to čo si opísala...aká si šikovná...mne by sa to páčili a nemal by som s tým problém. Ale v kútiku duše by som možno trpel, že ti to neviem nejako rovnako oplatiť ( uspokojiť aj teba aby to bolo vzájomne )
@telefon00 a prečo by si nemohol? Veď ženy niektoré ani nemajú orgazmus pri penetrácii. Vieš ju uspokojiť úplne inak ako vaginálnym sexom