icon

Zvláštny pocit, keď niečo nie je v poriadku s partnerským vzťahom?

8. nov 2023

Ženy, mali ste už taký zvláštny pocit? Aj keď bolo medzi vami všetko v poriadku, že niečo nie je v poriadku? Že váš partner je nejaký iný a nevedeli ste prísť na to prečo? Keď ste sa ho opýtali, čo sa deje, povedal, že starosti. No pre vás to neboli až také starosti aby ste chodili také zachmúrené ako on? Trvalo to nejaký ten čas a potom bolo zrazu všetko okej. Po vyriešení tých starostí. A niekoľko týždňov na to ste zistili, že to nebolo len o tých starostiach. Že v tom čase sa naozaj niečo dialo, tak ako ste tušili? Nešlo o neveru, len si vymenil pár správ s nejakou neznámou. A mňa teraz hlodá myšlienka, či išlo len o pár správ, alebo sa aj stretli. Je to už polroka od tých správ. Ale nespozorovala som nič čo by nasvedčovalo nevere. Len som nejaký čas mala pocit, že sa mi vzďaľuje a nevedela som prečo, nemali sme vztahove problémy. Napriek tomu som mala pocit, že si drží odstup, ale zároveň sa snaží neodohnať má od seba. Dlhšiu dobu som mala pocit, že sa v ňom nevyznám, že je náladový, že mení z ničoho nič názory. Keď som sa ho pýtala čo sa deje, povedal, že nič, že to len tie starosti. A potom sa zrazu veci vrátili do starých koľají. A včera som zistila, že on nemal hlavu ako melón z toho, čo sme riešili. Že si vymenil pár správ s nejakou slečnou. Neviem, či si písali aj niekde inde a intenzívnejšie, ani či sa stretli. Ale veľmi to vo mne hlodá. V tom čase som veľmi premýšľala o sebe, o svojej rodine, o nás dvoch, a ja som sa veľmi bála, že speje k rozhodnutiu sa so mnou rozísť. Už ten pocit z neho nemám, už znova rozpráva o budúcnosti, pobozká má, objíme, len má strašne mrzí, že keď sme mali krízu, volal nejakú neznámu na kávu. Teší ma len to, že to vyzeralo v správe, že keď má priateľku, ona s ním nebude nič riešiť. rozhodnutiu sa so mnou rozísť. Už ten pocit z neho nemám

Strana
z2
lujza_
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
beloved
8. nov 2023

"Nie vždy je to tak akoby sme chceli" Tymto je povedane uplne vsetko, mala by si mat partnera, ktory to bude mat s tebou vo vztahu tak, ako chce 🙂

beataxxx
8. nov 2023

Jeden mudry clovek povedal, ze si treba dat velky pozor, nad cim clovek rozmysla…..pretoze zacnes rozmyslat, potom si zacnes domyslat a nakoniec vymyslis problem, ktory vlastne nemas

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minka201
8. nov 2023

Ja si myslím, že ak by si ju našiel na sex, nebude jej písať, že má priateľku. A keby jej to aj napísal, tak ona by s ním neudržovala kontakt, keď sa odmieta stretnúť so zadaným. Mne to príde z jeho strany len ako citový výlev, únik pri problémoch vo vzťahu. Je to nefér voči tebe, ale niektorí ľudia k tomu majú sklony, hoci fyzicky podviesť nechcú.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minka201
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
8. nov 2023

No zrejme sa zalaskoval, ale dotyčná ho odmietla tak mu ostali zadné vrátka ktoré si necháva a to si ty. Intuíciu máš dobrú. Otázka znie či ti stačí byť tá druhá a čakať že keď stretne zas niekoho lepšieho, že sa znova vzdiali.

lili1313
8. nov 2023

Ja vidím problem v tom že takto hľadal únik, keď mal nejaky problem. Namiesto aby to normalne riesil s tebou. To je vzorec správania. V zivote bude toho ešte tolko...pridu deti, únava, nechuť na sex... To sa bude vždy utešovať útekom k inej? A skor ci neskor niektorá to pozvanie na kavu alebo na niečo viac aj prijme.

autor
Autor odpoveď zmazal
lujza_
Autor odpoveď zmazal
minka201
8. nov 2023

Tebe sa ozval šiesty zmysel, ktorý ťa neklamal, lebo sa naozaj dialo niečo viac. Teraz ti šiesty zmyslel vraví, že ťa nepodviedol. Váš vzťah sa zlepšil,teraz je to dobré. Pokús sa nechať to tak, uzavrieť to v sebe. Nie je vylúčené že sa niekedy v budúcnosti stane niečo horšie, že sa možno raz rozídete... Ale neustále vŕtanie sa v tomto jednom bode ťa bude len zbytočne zožierať.

majlo1234
8. nov 2023

Pokial by moj muz pozyval nejaku zenu na kavu, s dodatkom ze s manzelkou to nie je take, ako chce, a ja by som sa to dozvedela, bol by to pre mna dovod na ukoncenie vztahu. Ja som v tomto striktna, bolo by to pre mna velmi ponizujice a nevedela by som mu uz dalej doverovat. A nakoniec, moja mienka o nom by bola velmi nizka. Pre mna len ubohy strachoprd uhana inu zenu kym ma doma priatelku

lily246
8. nov 2023

Zaľúbil sa do nej, s tebou je preto, že ho ona odmieta. Jeho správanie, ktoré si popísala a tá veta "nie vždy je všetko tak, ako by sme chceli" o tom úplne vypovedá. Ty si veľmi naivne myslíš, že sa chcel porozprávať len tak s kamarátkou. 🙄 Ak nemáte deti, dala by som s ním vážny rozhovor a zrejme koniec, lebo vždy budeš len záložný plán a raz ťa vymení.

evelyn246246
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
8. nov 2023

Co dosiahnes, ked to vytiahnes? Ked to zacnes rozoberat? Ak je vsetko v poriadku? Si pripravena na to, ze ti moze povedat, ze sa spolu vyspali? Ako budes reagovat? Potrebujes to vediet?

autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
8. nov 2023

Po troch rokoch ma byt vo vztahu este "drajv". Co ti bude robit po 15 rokoch s 2 detmi?

Strana
z2