11-mesačné bábätko nechce piť
Ahojte,mám 11 mesačné bábätko, a je choré,bronchitida,problémy s dýchaním,dýcha plytko a rýchlo a ešte aj teplota do toho Dnes odmieta piť, či vodu,či mlieko. Dali sme mu po lyžičkách kuliska, cez deň cca každých 20 minút. Aj sa vycikal. Pokračovať v Tom aj v noci ? Že každých 20 minút,čo stačí menej ? Nechcem aby bol dehydratovany ale zároveň nech sa vyspinka
@dzulli1980 tam na kuliskovi písalo že je na dehydratáciu tak preto sme mu dali.
Oslabený čaj nechce, vlastne nič,len polyzickach s ťažkou biedou vypil.
Nedehydruje sa mi za tú noc ? Tiež nie som stotoznena že ho budiť furt.
Akú vysokú má teplotu? Koľkokrát dnes cikal? Papá? ... keď nechce piť, ja by som to riešila polievkami, ovocnými výživami ...
Zriedkla by sim džús, alebo ako pisu hore sladký čaj, nech ho aspoň niečo presvedčí na pitie. V noviny som nebudila, ale ak sa zobudi ponúknuť. Možno si v polospanku dá.
@dzulli1980 38,5-39, dostáva cipok , bol aj vo vani na zrazenie. Pomáha to. Papat nepapa vobec aj výživu som skúšala ale nič nepokohlo. ale mal svetlu chvíľku kedy trochu vycical mandarínky a piškót trochu. Tak snáď sa polepší zajtra už. A dnes cikal 3 x
@dzulli1980 3 x od 8 rána čo ho sledujem. Ráno mal povolaní plienku ,v noci ešte vypil dve polovičné dávky mlieka.
@janka_266 v polospánku nechce,skúšala som. Ale skúsim ešte ten džús nejaký dať. A myslíš že by mohla byť aj malinovka ,len bez bubliniek ? Ja bych mu dala kľudne aj nejaký sladkú zbrndu len nech pije.
Ak to vypije, ja zvyknem riediť 100% pomarančový džús, keď je najhoršie. Na ten sa chytí vždy. Držím palce
Stiekackou? Nasa tiez nechce celkovo ale ked mala.teplotu striekackiu som davala vodu hoci niekedy aj nasilu ori teplotach musi pit vodu urcite
@zuzula507 pri striekacke plakal ,a nasledne vyvrátil.
@janka_266 ďakujem za radu, dzusik dával jedna radosť. Síce lyžičkou,ale otváral ústa a už je v pohode,už aj papal 😘a to muž sa hneval keď som ho večer poslala na pumpu po džús 😂🤣😂
Super, to sim rada 🙂len odteraz, keď ho náhodou budete mat doma, už ho budete musieť schovávať 😃

Pri vysokej teplote je "normálne", že dieťa dýcha rýchlo a plytko ... daj mu osladený čaj ... pri teplote piť jednoducho musí, lebo skončí v nemocnici na infúziách ... v noci by som ho nebudila a Kulíšek by som pri respiračnom ochorení nedávala vôbec.