11 mesačné dieťa nechce papať z fľaše

patriiciia
21. aug 2013

Ahojte,my mame taký menší problém...moja mala má o chvíľku 11mesiačikov a stále ju kojim.Jasné cez deň mala už aj všetko možne papka a sem tam si chce pocicať emoticon...lenže večer keď ide bubať nechce fľašu a moje mlieko jej už nestačí lebo sa stále budí a hľada....Neviem ako ju mám na fľašu naučiť,keď jej dam mliečko do fľaše napije sa raz a fľašu hodí.

jul11
21. aug 2013

Ahoj,na stranke laktacnych poradkyn www.mamila.sk sa dozvies vela o kojeni starsich deti.vhodne je dietatu dat na veceru kasu,aby sa zasytilo,potom by kojenie malo stacit.velakrat deti ani nie su hladne,ale chcu kontakt s mamou.a ak je to hlad,nemusis davat mlieko z flase,ale skusit poharik

alena0305
21. aug 2013

@patriiciia A čo papá na večeru pred spaním? To budenie nemusí byť od hladu - ja mám skoro 16mesačnú a tiež sa mi často budí - kojené deti to majú skôr na ukľudnenie - či je mama nablízku. Naša musí spať pri mne - keď ju preložím do postieľky, buď sa zobudí hneď alebo by bola hore aj každú polhodinu. Takto sa zobudí tak cca 3 až 5krát čo je tiež dosť. Syn bol tiež kojený ale ten prespal celú noc - a keď som mu dala aj cez deň niečo z fľašky - tak tiež jeden glg a odložil. Naučil sa až potom na slamku - to ho bavilo - a vypil trošičku viac aj keď menej ako by mal. Dcérka teraz v pohode z fľaše pije - vodu aj mlieko - ale na uspanie len prsník ináč strašný rev.

danielatn
30. aug 2013

@patriiciia ahojcek, moj syn nikdy nechcel flasu ani cumel. Mala som problem, ze mliecko som odstriekala, ale nemal ho kto vypit 🙂 Zacala som to riesit ako pisali uz ine mamicky na noc kasami. A este pred 1. rokom sme nabehli na pohariky s nasadkami na pitie namiesto cumla.