icon

11 mesačný syn nechce nič jesť

susannema
16. máj 2015

ahojte, neviete prosím niekto poradiť, ked do syna 11 mesačného neviem dostať absolútne žiadne jedlo? dnes od rana bojujem s jedením a neviem donho dostať absolútne nič, od mlieka, kaší, maska, .. no proste vôbec nič, za celý den sa mi donho podarilo dostať hadam lyžicku kaše. Už som úplne zúfalá

Strana
z2
susannema
autor
29. máj 2015

my sme na tom uplne rovnako. Mali sme jeden den ked aspon niečo, inak nič, Mlieko vôbec, kaše max 5-6 lyžičiek, ovocie žiadne. Čiže mi dalej bojujeme 🙂

sendy182
29. máj 2015

@susannema ahoj....je zdravy...vesely...vladze?.....ak mi ste boli jedakmi vy?....,co mu chuti....sladkosti...trva to dlho?.....urcite k lekarke na krv...chuti mu tuha strava?.....polievky?....vie pozut...a spolknut?.......existuje lkiek Peritol je na predpis.....

majonezka
29. máj 2015

Moj drobec bude mat 10 mes.a su dni kedy do neho nedostanem vobec nic. Je kojeny a tvari sa, ze mu moje mlieko uplne staci....nechce ani cajiky...

susannema
autor
29. máj 2015

doktorka hovorí, že je to zubami. Zuby sa mu začali drať od 4 mesiacov a od vtedy je to s jedlom boj, do troch mesiacov len jedol a jedol. Teraz asi kvôli zubom mu nechutí, čaje alebo vodu donho dostávam lyžičkou, mlieko ani za svet. Ono už teraz je to asi aj o vymýšlaní. Ale zase vládať-vládze,začal loziť, čiže o vládaní nie je pochýb 🙂 Doktorke som spomínala o odbere krvi, ale že vyzerá spokojne, že ho nejde trápiť, že sú to isto zuby. Len už dlhá doba, a ja už naozaj neviem čo mu dať.
Ovocie - žiadne, výživa - ani nahodou, mlieko - vôbec.. čo nas drží nad vodou je tých pár lyžičiek kaše mliečnej a na obed masko-zelenina,zemiak,... ale už aj to začína vymyslať

marika_btt
18. jún 2015

@susannema ahoj, ako pokračujete s jedením? Ja mám 12mes syna a podobný problem, jedlo je boj:( nas zje jogurty, kasu aj výživu ale normálne jedlo ani za svet. A to uz krasne papal všeličo, vidličkou som mu pucila stravu a teraz nič nechce..aj dnes bojujeme uz hodinu..

Strana
z2