icon

3,5-mesačné bábo nechce jesť

aninka95
18. apr 2023

Ahojte, je to síce celkom krátko ale zaujima ma v com by mohol byt problém. Dcérku už niekoľko týždňov trápi bruško, v noci sa na to často budi aj cez deň sa prepína do luku. Začali sme teraz posledné dni dávať namiesto SAP simplexu espumisan a posledné dva dni ma takú redsiu stolicu no a začala mať problémy s jedením. Už dlhšie akoby ma počas bdenia problémy s jedlom, je plne dojcena ale často na prsníku vymýšľa. A dnes odmietla úplne jest, resp jedla ráno o 7 a potom až o pól tretej - ja mám fóbiu a stres z toho že mám malo mlieka, ale prsia cítim naliate a dokonca aj také hrckove z toho že nič neťahala a odsala som si cez 200ml mlieka a potom som do nej niečo dostala o tej druhej. Neviete čo by to mohlo byt?

anjelicek26
18. apr 2023

Kludne bolave hrdlo, usko, zubky... ale ked ju par tyzdnov trapi brusko, treba ist na gastro... a neodkladat to uz... prvy krok zajtra rano pediater... ako ste na tom s vahou?

aninka95
autor
18. apr 2023

@anjelicek26 zatiaľ pribera veľmi dobre, ja som s pediatrickej aj písala kvôli tomu odporučila nám coliprev a s ním to bolo trošku lepšie

anjelicek26
18. apr 2023

odfot spodne dasienka, mojim vysli zuby tyzden pred/presne na styri mesiace prve, ako ktoremu... tiez redsie kakanie kvoli slintaniu pred tym a neklud

zorkahorka
18. apr 2023

Rastovy spurt byva v tomto obdobi a prejavuje sa strajkovanim. Vygoogli aj prvy strajk

vani190493
18. apr 2023

@aninka95 môže mať aj aftu v pusinke, no ak sa láme do luku môže byť aj reflux.

aninka95
autor
18. apr 2023

@anjelicek26 pozerala som jej na ne, nie sú ani začervenané 😕

nevenka
18. apr 2023

@aninka95 nase stvrte dieta toto ma tiez. Dokonca mi vypila vodu, umele mlieko z flasky, ale na prso, ako keby ju z koze drali, taky rev. Nasa mala ma ale problem s prdmi, sama v podstate kaka malokedy. Tiez ma 3,5 mesiaca. Ma uz naliate dasienka. Idu jej podla mna zuby. Toto malo aj nase prve dievcatko, bolesti bruska, plus ked sli zubky, tak este zhorsene. Pochodili sme s nou po vsetkych moznych doktoroch a na nic sa neprislo. Vyrastla z toho, ale trvalo to skoro rok. Toto nase stvrte ma aj reflux, taky tichy skor, vygrcne obcas, nie vela. S vahou je okej. Mozno to mate rovnake.

kitycat
18. apr 2023

@aninka95 ak ju trapi brusko tak u nas pomahalo davat na brusko, ak nie na podlozku tak na seba, to im trosku pohne crievkom a prdikmi. Aj cvicit s nozkami a u nas tiez pomohlo dvihat zadocek, akoby opacny brusak

Este baby casro pisu kojit v polospanku, to az tak nevnima co sa deje

ivangeline
18. apr 2023

Dojčiť, keď je prispatá. Pred spaním a po ňom.

blaazi
24. apr 2023

@aninka95 ahoj, moja toto mala ako trojmesačná. Išli jej zúbky, resp. pohli sa niekde vnútri, von vyliezli oveľa neskôr. Po 5 dňoch začala zase pekne jesť.