icon

8 mesačný nechce piť. Čo robiť?

mentoska77
21. mar 2013

Ako docielit aby som donho dostala neake tekutiny je kojeny ale nechce sa uz tak casto kojit a kazdu flau aj poharik mi odmieta ?

nevdak
21. mar 2013

My sme mali ten isty problem davali sme jej lyzickou caj lebo mala teploty cize bolo uz nutne nieco vymysliet potom som jej kupila chicco flasu ,tvar prsnika ma a teraz uz pije pekne aj z inych flias

sante81
21. mar 2013

skus lyzičkou čajík alebo prevarenu vodu. ja som mala ten isty problém, učila som dcérku na flasku 4 mes, skusala som, skusala a nakoniec sa chytila. treba mat len bohovsku trpezlivost

1234lubka
21. mar 2013

aku mas flasu? ani moj ziadnu nechcel az som raz kupila NUK FIRST CHOICE lebo bola akcia, su to siroke flase zo sirokym cumlom ktore kopiruju tvar prsnika pri kojeny a krasne pil len som zozaciatku musela pouzivat kaucukovy cumel kedze silikonovy nechcel....teraz mu je jedno z akeho pije...len uzke flase dodnes odmieta

sabiatko
21. mar 2013

Uuuplne ako nas. Museli sme mu davat lyzickou, aj z pohara sa napije, samozrejme cely mokry a po niekolkych mesiacoch sme konecne presli na flasku Nuk s uchytkami a velkou dierkou. Z dojcenskej flase nikdy nepil.

bbbarunka
21. mar 2013

@mentoska77 ja som skusala vsejilake tekutiny, az cosi zabralo. caje, cerstve stavy zriedene vodou, nesladena voda z jablkoveho kompotu, atd. a teraz drobca bavi pit z pohara, tak pije z pohara. treba skusat aj roznu formu aj obsah🙂

ivka_666
21. mar 2013

My sme mali tiežten problém.... Každý deň som jej núkala vodičku, čajík, šťavičky a nič. Pila iba lyžičkou.... Takže sme pili lyžičkou, ale hneď za tým som jej dávala fľašku aj keď sa z nej nenapila. Nakoniec sa to naučila a teraz bez problémov pije 🙂

euka210
21. mar 2013

nas sa chytil na lyzicku

chikitka
22. mar 2013

moj maly tiez odmietal pit, ale mal este donedavna problemy so zapchami, (niekedy este skusa nekakat 😒 ) takze som ho musela donutit... nebol kojeny, a napriek tomu mi odmietal vodicku, caj z flasky ... nakoniec som mu skusila dat predsa len hipp pomarancovy napoj, a vypil mi pol poharika naraz... 😀 kym pil tekutiny len z obycajnej flasky, zabavala som ho hrackami, aby si nevsimol ze pije 😎 ale po case ma vzdy prekukol... potom co sme presli na poharik s tym naustkom, je to lepsie... a najlepsie mu chuti voda... sladene davam len vtedy, ak zasa protestuje...alebo davam viac polievok, aby doplnil tekutiny, ovocie cerstve...