8-ročné dieťa veľmi pomaly papá
Ahojte, stretli ste sa s tym ze deti naozaj pomaly jedli? Dcérka ma 8 rokov, a začala pomaly jest. Trvá to asi 2-3 mesiace. Tanier obeda v pohode je aj pol hodinu, a to nema vobec velke porcie. Pečivo to iste, jogurt tiez papá štýlom ze si da ledva na špičku lyžičky.
Zje ale pomaly veľmi. Ďakujem
Sú takí ľudia, keď jej to chutí nerieš.
Moja je opak🙄 je akoby chuda jest nedostavala 🤦♀️🤦♀️ darmo vravim pomaly jedz bude ti zle ,nic.
Neries 😅
Pol hodina zasa nie je dramaticky dlho, ked skutocne je a nesedi len nad tym.. mozete sa aspon porozpravat pri tom, mozno si to aj uziva, ze sedite vsetci spolu pri stole...
Polhodinu? Ved to je este fajn cas. Moj syn dokaze sediet nad obedom aj dve hodiny.
@bubi1121 aj ja som jedla pol hodinu obed.. neriešila by som to
pomale jedenie je super! ja sa to snazim naucit
@bubi1121
ja som pomaly jedla cely zivot 😂 skoro. Až kým som si musela švihnuť. Za 10 minut som vybrala tanier, naložili veľkú porciu cestoviny m, zjedla úmyslami aj upratala do linky znova kde bol. Nauci sa ked bude musieť 😁 alebo bude hladná a to si veru rozmysli. Ale ma čas, ja som toto riesila až v 25 taketo fofry.
Po prvé, 8 ročne dieťa už nepapa ale je. To len tak na okraj. A ak za ten čas reálne je a nie len brble a s jedlom sa Hra, tak to je to najlepšie a najzdravšie jedenie. Jest sa má pomaly, nie do seba ladovat. Poriadne prezúvať. Pocit sýtosti s dostaví medzi 20-30 min. My jeme obed zhruba hodinu. Moja starsia má 9 rokov, v škole neobeduje, je až doma, takze viem za koľko coho zje, keďže obetujem s ňou a 2 dni v týždni s nami aj najmladsia. A to je fajn čas. V pohode bez stresu sa najeme, porozprávame čo bolo v škole atd.

Aj dospeli niektori.. s jednym takym zijem, je schopny jest 45minut