Aké mlieko dávate trojročným deťom?
Dcéra keď mala 3 roky vypila už jedine 1,5% z chladničky.
Klasické plnotučné.
Klasika plnotučné inak ja som nedávno videla Nutrilon pre deti 3+ čo ma dosť prekvapilo 😀
@janulik2008 moja teraz 15-rocna sesternica ho pila az kym nezacala chodit do skoly... Tiez sme sa vtedy cudovali, ze pre take velke deti este robia dojcenske mlieka...
dávala som zásadne iba ČERSTVÉ, potom som pocula ze vysokohomogenizové mlieko je nezdravé, tak uz aj trvanlivé homogenizované kúpim, a teda neviem, čo je lepšie
Na pitie už žiadne. Do cca 2-3r pil pred spaním normálne kravské z chladničky (teple nechcel). A párkrát zabudol a teraz už mu nechuti. Pije vodu. Mlieko max s cerealiami keď nemáme iné jedlo.
Kravské mlieko najlepšie 💪
Nekupovane domáce
@lopka1313 zaujímavé :D ale asi nie z fľašky že? 🤭
Kravske z druzstva, z obchodu 1,5%, nase kozie.
Z COOP 🤷
@janulik2008 nie nie, samozrejme potom uz z pohara :D ale pila stale take praskove...
@janulik2008 a keby ty si bola tá firma, nechcela by si z tých detí profitovať do čo najdlhšieho veku? Nič iné za tým nie je...
Ešte nikto - materské? 😁
@bluka2 ja sa len pýtam lebo ostatné sú tuším len do troch rokov 😀 v tomto bol TOP bratranec keď pil ochutený nutrilon a keď prišli nejak nevyratali dávku tak sme kúpili čistý a jeho otec joj chudáčik ja ti pôjdem kúpiť ochutený 🤦🤦🤦 zasa no naša malá spraská HiPP špagety pre deti do 3 rokov a bude mať 7 😀😀😀

To jedno ake len nech je 3,5%, mne doktorka tak povedala a ze to mozem dať uz od pol roka..Do teraz synovy som kupovala bezlaktozove mlieko, mal alergiu ale uz sa zlepšili vysledky ze môžem začať davať normalne, zatial v pohode