icon

Ako a či vôbec dať 10-mesačnému dieťaťu krupicovú kašu?

lama25
22. máj 2019

Maminy, chcem sa spýtať, či ste svojim uz 10.mesacnym drobcom pripravovali krupicovu kašu a ako. Ďakujem 🙂

hennyinnsbruck
23. máj 2019

@lulu2014 🤣🤣🤣🤣🤣

galioska
23. máj 2019

@aaandrea89 ja si ani kávu nesladim u mňa sa cukor kupuje len keď príde návšteva, len mi už príde smiešne to strašenie cukrom všeobecné a keď ho má niekto rád, chce si ním niečo občas dochutiť prečo nie

galioska
23. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl no hej návšteve 😂😜😂

rik01lulaka
23. máj 2019

Ja robím od 6/7mesiaca z mlieka a s trochou cukru...

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2019

@lulu2014 dopestujes repu a vyrobis, snad nebudes kupovat nejaky fuj cukor😀

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2019

@galioska ja tiez kavu nesladim, ale naozaj kasu/puding nebudem solit😀

galioska
23. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl aj korenie môžeš dať😃👍

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2019

@galioska myslis napr. chilli?😀

mrkvicka060
23. máj 2019

@nevludna velmi lahko sa ti moze stat, ze tvoje buduce dieta nebude chciet jest nic ine, iba chlieb a cestoviny s kecupom. Potom rozmyslaj o zdravej vyzive. Nie pri troche cukru v krupici 😒 a to neber v zlom, len vies, clovek mieni a Pan Boh meni.... takze stat sa moze cokolvek a komukolvek. Ty budes chciet zdravo stravovat ostosest a dieta ti to vypluje do tvare. Neber to tak vazne.

lulu2014
23. máj 2019

@galioska a este aj zubky sa kazia z medu. 😉 To iba v pridavam. 😉

galioska
23. máj 2019

@lulu2014 medové zúbky😃

galioska
23. máj 2019

@mrkvicka060 čosi priviaze k stoličke a bude nasilu strkať brokolicu 🥴🙈

lulu2014
23. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl no asi mi staci ten obchodovy 🙂🙂🙂 nemam stroje 😏🙂

lulu2014
23. máj 2019

@galioska bohuzial ano ☹️☹️☹️ susedia tak dopadli pri synovi.....medikovali vo velkom a bum maly mal v 3 rokoch uz zubky cierne. ☹️☹️☹️

evittam
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
23. máj 2019

@lulu2014 cukor ako cukor...

evittam
23. máj 2019

@lulu2014 No neviem co je to medikovat vo velkom ale my teda pouzivame výlučne med-od vcelara, cukor skoro vôbec. A deti maju krásne zdravé zuby. 😉 Treba ich aj umývať. Ale jasne vsetko s mierou. Ja deti aj liecim medom

chinwag
23. máj 2019

@nevludna.... Veľa.... Lebo najmúdrejší matky sú tie, ktoré nemajú deti.... Tie všetko vedia najlepšie a najzdravšie...... Porodila som dve deti a nedovolím si po jednom príspevku na MK napísať nejakej mamičke, že ak dá dieťatku krupicu s cukrom, tak zle vyživuje dieťa......

chinwag
23. máj 2019

.... A doplním, že moja 26 ročná dcéra miluje krupicu hlavne v zime. A váži asi 50 kg aj s topánkami a je zdravá))) jest treba všetko a s mierou. A hýbať sa..... Pohyb deťom treba viac ako čokoľvek iné....

kulumulu123
23. máj 2019

Cukor nie ale chlebik s lekvarom a potom za odmenu brumika to je ok 👏👏👏

evittam
23. máj 2019

@chinwag Toto nerieš-to su tie najmúdrejšie-uz od tehotenstva-presne vedia aky pôrod nechcú a ake su pôrodnice na SVK otrasné a presne vedia ako budú rodiť,dojcit, prikrmovat a podobne. A zaujalo ma jedno-tie "najkvalitnejsie potraviny"-by som rada vedieť kde ich akoze vezme. Ci teda ide pestovať a chovať niekde na lazy bez hnojiv, pesticídov, kysleho dazda, s.ackovych spodných vod a podobne. Nech da vedieť kde sa to da.😉😀 A to ja môžem povedat že sme sa snazili aj snazime-vlastna zelenina alebo overeny zdroj a taktiež maso a co sa da. Ale mozno len mysli (ako kazda druhá jej podobna) ze ked kupi v Tescu banan s nálepkou "bio" tak je iny ako ten bez tej nalepky -max.cenovo.😀😀😀

evittam
23. máj 2019

@chinwag Teda "jedlo v co najlepsej kvalite". A pre "bábätko". No ja som zacala prikrmovat dieta a nie bábätko.

hennyinnsbruck
23. máj 2019

@evittam 👍👍👍👍👍👍👍 to si dobre napísala

chinwag
23. máj 2019

@evittam... Súhlasím.... Absolutne

iveta143
23. máj 2019

aj ja robim s cukrom, akokeby my sme vyrastali na niecom inom....

katarina1579
23. máj 2019

@eliska13 aha takto :D dakujem vyskusam, stale som rozmyslala kedy pridat mliecko 🙂

sonicka96
23. máj 2019

@evittam však v BIO obchode nieee???? Však bio je najzdravšie ( hlavne že aj to je striekane sračkami ako všetko ostatné) ;)

lulu2014
23. máj 2019

@evittam sladili nim namiesto cukru ze...myslene v dobrom....
A zubky mu umyvali a umyvaju

galioska
23. máj 2019

@lulu2014 ja si myslím ze zuby sú dané už počatím, buď kazove alebo nie a tiež čosi po rodičoch...

0silvia0
23. máj 2019

@galioska toto stomatológia veľmi odmietajú, ale ja si to myslím tiež, že aj genetické predizpozicie zohrávajú veľkú úlohu. Poznám jednu ženu, ktorá to nepreháňa s čistením zubov a nemá jeden jediný kaz, ja toto ani nepochopím ako je to mozne...