icon

Ako naučiť 13-mesačné dieťa piť zo slamky?

4. okt 2024

Mala ma 13 mesiacov a zaujem nema ani o jedno. Iba tu flasu na slamku ked jej podam sem tam cucne sama tu flasu do ruk nevezme. Pohar da tam prsty a olieva sa 🤣nemam nervy ju x jrat prezliekat🤦‍♀️Teda chcem jej nukat iba jednomaby v tom nemala chaos co je lepsie podla vasich skusenosti?

taktotedanie
4. okt 2024

Slamka
Moje krsna nechcelo nic doma milion flasiek striekaciek nic nemalo uspech
Stacila b box flasa so slamkou par krat potiahla mamka nukala stale a do tyzdna pije zo slamky ako mala frajerka

btus
4. okt 2024

normálne naučiť piť z pohára.

lucia13022023
4. okt 2024

Ja som malému kúpila asi v 11m fľašku so slamkou, pozeral, zrazu cucol a odvtedy je to milovník vody 🤣 teraz ma 1,5 roka a co ja viem, na pohár ho ešte neučím. Zatiaľ v tom nevidím dôvod...

autor
4. okt 2024

@taktotedanie ja uz jej ukazujem asi mesiac a ma na haku🤯

domka222
4. okt 2024

Moja sa tiež stále máčala, tak som jej kúpila netečúci pohár. Ruky tam už nedala a voda z neho tiekla len pri dotyku s ústami

simca06022011
4. okt 2024

kazde dieta si nieco najde, z coho pit bude. Ja som proste flasu nabrala a davala. Sama si to nezobrala nikdy, to prislo az neskor.. ale myslim, ze ona nikdy nemala potrebu pit, ist a zobrat si vodu a napit sa, stale jej to pripominam este aj teraz casto :D
My sme mali avent so slamkou (ale to je davno, neviem ake su teraz moznosti)

0silvia0
4. okt 2024

my, čo sme mali deti dávnejšie, sme nemali veľa možností, fungovali sme s týmto:
https://www.4home.sk/hrncek-s-pitkom-s-dvoma-vi...

stanislavicenka
4. okt 2024

@autorka to je individualne. Ak doteraz nespoznala nic Ine, chce to iba cas. Ja som iba dojcila a moje deti nikdy nemali flasu. A ucila som ich hned len z pohara, ziadne flasky, slamky. Ale to som ja. Ved nebude pit z flase do dospelosti😉

januska12323
4. okt 2024

To je jedno z čoho hlavne nech pije.

taktotedanie
4. okt 2024

Tak pohar
Moje dieta od roka pije z pohara samo od seba hovi bordelu je niekedy z toho ale aspon pije
Neviem si predstavit davat na steiekacku a pod

kittykat22
4. okt 2024

velmi dlho som pouzivala detsku flasu rajec aby sa syn naucil pit vodu. Dobre sa mu drzala, bola mala a mala dobry tvar. Sice som zaplatila mailand na balenej vode a asi pit casto z plastovej flase zdrave nebude, ale dnes chodi do skoly a jedine co pije - je voda. A uz detsku flasu nepotrebuje 🙂

janka_266
4. okt 2024

môj mal od 6 mesiacoh poldecák, neskôr rajec flašu, nemal v tom chaos. čím skôr začnete s poharom, tým lepšie, škoda, že ste nezačali v lete

viestta
4. okt 2024

Pit z pohara sa najlepsie uci vo vani, tam nevadi, ze sa obleje. Raz sa musi naucit aj jest lyzickou, aj pit z pohara. Cim skor zacne, tym lepsie. Bordel patri k veci, ani ty si sa nenarodila s tym, ze si zvladala jedno aj druhe bez ucenia

petronellla87
4. okt 2024

Naša mala najskôr tento pohár, z neho sa nevyleje, potom už klasicky pohár. Dala som jej vždy iba tak cm vody na začiatok, čo to povylievala ale naučila sa

btus
4. okt 2024

@stanislavicenka V dospelosti bude, ale niečo iné 😀 😀 -D

cookie29
4. okt 2024

ano slamku. Z pohara je schopny pit novorodenec. A slamka v podstate prispieva k treningu svalov na tvari

kikusenka1
4. okt 2024

Moja dojcena dcéra keď mala 4 mesiace tak si cucla zo synovej fľaše so slamkou a potom revavala lebo aj ona chcela vodu z fľaše. Ja som deťom dávala pit vodu z fľašky so slamkou a neskôr keď o to mali záujem tak pili z pohára.