icon

Ako použiť zmrazené materské mliečko?

something
10. mar 2013

Mam v mrazaku vcelku dost mm a neviem co snim kedze maleho kojim stale takze ho neporebujem dokrmovat. Daju sa z neho robit kase? Ako? alebo co snim este? Dakujem 🙂

jfd
10. mar 2013

ŽEPREJ se to prodává. Ale vim o tom prd. Akorát v telce řikali, že je to dost byznis. Nevim, optej se strejdy gůgla. Já bych to asi nepřevařovala. A neboj, nebudeš kojit věčně, třeba to ještě upotřebíš. Jen nevim, jakou to má expiračku. A upřimně - já bych teda mražený mlíko nepila a nikdy jsem se nestotožnila s myšlenkou, že bych ho dala svímu děcku...

domak2
10. mar 2013

kludne mu ho mozes davat do prikrmov, kasi, privarkov a podobne 🙂

aurelkan
10. mar 2013

Tiez som mala vela mlieka a zmrazila som ale fakt je ze malo uz inu vonu a chut... Ked som to dala malemu tak to vypil ale skor som to pouzivala na zjemnenie zemiakovej kase, alebo som tam roztopila piskoty a taketo zalezitosti, kde sa to nemuselo varit. Ohrievanie mrazeneho mlieka musi byt setrne, pomale, aby aspon co-to zostalo z povodnej hodnoty aj ked ta uz je samozrejme nizsia. Stale je to lahsie stravitelne pre babo ako kravske mlieko.... Expiracia asi 3 mesiace ale cim menej tym lepsie

anjelicek26
10. mar 2013

Ja som si ho davkovala do formiciek na lad a prihadzovala k zemiaciku, spenatiku, kase moje deti jest nechceli vseobecne 😝

mariuskaa
10. mar 2013

Aurelkan.
Materské mlieko prihrievat? Som nepocula. Len nechatroztopit v izbovej teplote

andelok
10. mar 2013

Okrem toho, co ti poradili baby, si ho mozes aj setrit, keby si nahodou mala laktacnu krizu, cize prechodne menej mliecka. Ja som mala v tretom mesiaci a vtedy sa mi veru zislo, aby dcerka nebola hladna.

kacena4
10. mar 2013

ak chces rob z neho kase, v lekarni kupis aj bez mlieka kasu a mlieko das materske 😉 do formiciek na lad a po kockach pridavat do prikrmov (ked zamrzne skladuj v saciku) a kukni na googli ako presne mozes skladovat mm lebo sa da aj v chladnicke ak ho hned pouzijes napr. na tu kasu alebo mozes davat aj do materskej banky pre nedonosencov ci chore deticky v nemocnici, popr. nejake maminke ktora nemoze kojit a prijala by aj tvoje nemusis ho hned mrazit a napsledne po expiracii vyhadzovat