icon

Ako pripraviť puding do fľašky pre dieťa?

melissa_19
11. máj 2025

Ahojte ako varite puding deťom do fľašky ak je na um? Ďakujem!

Strana
z6
lucia13022023
11. máj 2025

Akože práškový puding? Ochutený napr dr oeteker?

melissa_19
autor
11. máj 2025
@lucia13022023

Akože práškový puding? Ochutený napr dr oeteker?

lucia13022023
11. máj 2025
@melissa_19

@melissa_19 a to načo chceš dávať malému dieťaťu?

melissa_19
autor
11. máj 2025
@lucia13022023

@melissa_19 a to načo chceš dávať malému dieťaťu?

@lucia13022023 pretože sme začali papať a slečna už um nechce takže jej ho musím prichucovat😇 aj keď.. vysvetľovať nemusím, skôr som sa pýtala na to varenie..

heminepa
Autor odpoveď zmazal
aaadkaaa
11. máj 2025

Puding do flase, to som este nepocula... viem, ze sa dava krupica riedka, resp.za cias nasich mam sa davala,na zahustenie... byt tebou, neexperimentujem, lebo ked sa nauci na sladke, uz nebude chciet ine...

hopatko
11. máj 2025

Ako stare dieta?

melissa_19
autor
11. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa dáva sa aj puding.. spraví sa jednoducho riedsi ono sa to robí klasicky z mlieka pri starších deťoch len keď je na um tak teraz neviem že či z prevarenej vody alebo ako

melissa_19
autor
11. máj 2025
@aaadkaaa

Puding do flase, to som este nepocula... viem, ze sa dava krupica riedka, resp.za cias nasich mam sa davala,na zahustenie... byt tebou, neexperimentujem, lebo ked sa nauci na sladke, uz nebude chciet ine...

@aaadkaaa v pohode ona papa všetko len tým že ochutnala nové veci zeleninu ovocie atd tak už to mlieko nešmakuje

pribinak
11. máj 2025

Naucis ju na sladké a slečna sa ti definitívne výborne na zdravé jedlo

jesenzima
11. máj 2025

Puding z vody do fľašky namiesto um som ešte nepočula ani ja, a teda neviem poradiť. Ale dám radu nevyžiadanu, neuc si dieťa na sladké od fľašky ...

jesenzima
11. máj 2025
@melissa_19

@aaadkaaa v pohode ona papa všetko len tým že ochutnala nové veci zeleninu ovocie atd tak už to mlieko nešmakuje

@melissa_19 a mlieko napríklad nemusí piť. Ja mám dve deti, ktoré vyrastali bez pitia umelého mlieka, alebo hocičoho z fľašky... Jedli mliečne výrobky a to stačilo. ..

nikoleta999
11. máj 2025

Ak už papa všetko, tak nevidím dôvod nútiť nasilu davať UM, prečo ho jednoducho už nezrušíš a namiesto toho pudingu do fľašky, jej neuvarís napríklad pohánkovú alebo pšenovú kašu ?? Puding som ani ja nikdy nepočula, nemýliš si to s krupicovou kašou ??

lucia13022023
11. máj 2025
@melissa_19

@melissa_19 ak bude mať dieťa vyváženú stravu, zdravú stravu (nie pudingy a sladké krupice), UM nepotrebuje. Zelenina, ovocie, mäso, ryby, mliečne výrobky, lepok, vajcia. Miesto pudingu jej uvar kašu (ryžovu, pohankovu, ovsenu, psenovu) daj k tomu ovocie, a ma plnohodnotnú večeru.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
iqoska
11. máj 2025
@melissa_19

@lucia13022023 pretože sme začali papať a slečna už um nechce takže jej ho musím prichucovat😇 aj keď.. vysvetľovať nemusím, skôr som sa pýtala na to varenie..

@melissa_19 Daj jej radšej trošku glukopuru do mliečka jak puding. Alebo zmeň mliečko za iné. Malé má kolko 4- 5 mesiacov?

melissa_19
autor
11. máj 2025
@iqoska

@melissa_19 Daj jej radšej trošku glukopuru do mliečka jak puding. Alebo zmeň mliečko za iné. Malé má kolko 4- 5 mesiacov?

@iqoska áno 4 🙂

amel
11. máj 2025

Normálne dáš viac mlieka,podľa mňa cca 800ml/1 puding.
A daj mu tam uz i trosku rumu,nech to ma chuť.Bude Ti z toho i spať.To uz máš zajedno.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
11. máj 2025

To do 4m chceš pchať puding? A 4m papa všetko? Ach, odchádzam ja🤣 toto je isto troll. Normálna matka by toto nepísala.

diewcatqoo
11. máj 2025

4 mesacnemu puding? Preco?

patka06
11. máj 2025
@melissa_19

@heminepa dáva sa aj puding.. spraví sa jednoducho riedsi ono sa to robí klasicky z mlieka pri starších deťoch len keď je na um tak teraz neviem že či z prevarenej vody alebo ako

Stále nevieme aké veľké dieťa
Ak zje všetko ostatné, nepotrebuje piť umelé mlieko, ak ho odmieta
Určite by som nenaučila na ochutené umelé mlieko.
@melissa_19

melissa_19
autor
11. máj 2025

Okej úplne mimo diskusia 😂 pýtala som sa na niečo iné, každý si vychováva ako uzná za vhodne. Diki! Čautee

sara07
11. máj 2025

4 mesačnému puding ?????? čitala si zloženie ???
ak ti nechce um tak proste mu ho nahrad kašou ktorá sa varí s um , kašu pre 4 mesačné kupiš a podla návodu na krabici ideš , . tu kašu môžeš urobit redšiu samozrejme
ale nie puding 🙈

melissa_19
autor
11. máj 2025
@patka06

@melissa_19

@patka06 to tu si slečny povedali že zje všetko, ja som povedala že papa normálne, akoze aj zo zeleniny. Jednoducho sme začali s prirkmami bože.. to je cele…..

nikoleta999
11. máj 2025
@lucia13022023

To do 4m chceš pchať puding? A 4m papa všetko? Ach, odchádzam ja🤣 toto je isto troll. Normálna matka by toto nepísala.

@lucia13022023 presne toto je kravina ako voda v koši ... 4 mesačne už je všetko :D no a môjmu 3 ročnému ešte nenarástli zuby 😈

heminepa
Autor odpoveď zmazal
vierkainka
11. máj 2025

Papá všetko znamená čo? Jogurty,ovocie, slaninu, rožky?Ci ako to myslíš?🙄 Ale teraz bez srandy,ja som ešte nepočula o tím pudingu....Ako si na to prišla?U vas v rodine to deťom pripravujú ?

sara07
11. máj 2025
@patka06

@melissa_19

@patka06 4 mesiace 😅

jaskolka
11. máj 2025

Puding do fľaše? Toto som v živote nepočula.

Strana
z6