Ako pripraviť puding do fľašky pre dieťa?
Ahojte ako varite puding deťom do fľašky ak je na um? Ďakujem!
@patka06 to tu si slečny povedali že zje všetko, ja som povedala že papa normálne, akoze aj zo zeleniny. Jednoducho sme začali s prirkmami bože.. to je cele…..
@melissa_19 a prečo chceš dat dieťaťu práve puding?A aky puding?Akoze malinovy Dr.Oetker a pod?Len sa pýtam,zaujima ma to.
@aaadkaaa v pohode ona papa všetko len tým že ochutnala nové veci zeleninu ovocie atd tak už to mlieko nešmakuje
@melissa_19 veď ak nechce UM netlač ho do nej radšej daj viac príkrmov a na pitie vodu.. to s tým pudingom naozaj nie je dobrý nápad prosím ťa zváž to ešte netreba tie deti učiť na sladké takto skoro naozaj to nepotrebujú
@lucia13022023 presne toto je kravina ako voda v koši ... 4 mesačne už je všetko :D no a môjmu 3 ročnému ešte nenarástli zuby 😈
@nikoleta999 však ona napísala, že papa všetko 🤣 nečudovala by som sa keby jej dá segedin keď chce dávať puding. A áno, ďalšia správa od nej bude, aké sme tu hrozne bio eko matky. Ale to je troll, 100%
@melissa_19 guláš a szegedi tiež už zje?
@nikoleta999 však ona napísala, že papa všetko 🤣 nečudovala by som sa keby jej dá segedin keď chce dávať puding. A áno, ďalšia správa od nej bude, aké sme tu hrozne bio eko matky. Ale to je troll, 100%
@lucia13022023 ako moja svokra ako svojeje dcére 8 mesačnej ako dávala segedin a pečené kura, nerobím si prdel a riešila že prečo len kaše je 😍
to mi aj manžel potvrdil že pohodaaa
že však nič jej nie je, no nie len akosi mala vždy problém s váhou 😂 od detstva doteraz ... večne na nejakej diete a podobne,
Milé mamičky 🙂 myslím že každá jedna z nás vychováva svoje deti inak. Ja som napísala na margo mamičky ze normálne spapa všetko ako napr mrkvu zemak banán.. ze nemá problém so zeleninou. Prosím nemusíte zosmiešňovať len pre to ze to nepoznáte. Tak je to pre vás nové to je cele 🤷🏽♀️
Milé mamičky 🙂 myslím že každá jedna z nás vychováva svoje deti inak. Ja som napísala na margo mamičky ze normálne spapa všetko ako napr mrkvu zemak banán.. ze nemá problém so zeleninou. Prosím nemusíte zosmiešňovať len pre to ze to nepoznáte. Tak je to pre vás nové to je cele 🤷🏽♀️
@melissa_19 kašu instatntnu, pre 4 mesačne , dm napr, rozriediš bud vo vode alebo v um , to ano do flašky redšiu
ale puding o ktorom uvažuješ fak nie, je tažky proste
@melissa_19 počúvaj autorka jedna vec je vychovávať podľa seba ale pchať do 4 mesačného dieťaťa puding je jednoducho nezdravé chápeš?? Ja neviem už ale keď raz mám dieťa mám zaň aj akú takú zodpovednosť a trochu si študujem o ňom niečo... Máš ešte bábätko jednoducho mu pudingom len uškodíš chápeš?? Či to ti akože nevadí?
Ak má dieťatko nejaky problém s jedením, tak sa poraď s pediatrom a on ti poradí čo s tým. Viem, že si sa na to nepýtala, ale verím, že ti tu ani nikto neodpovie na otázku, ako varí 4-mesačnému puding, lebo verím, že to nikto nerobí.
Toto nie je žiadne zosmiešňovanie teba, ale fakt prosím 4-mesačnému puding nedávaj.
Tak vychovavaj a krm ako chces,ale reálne ti nikto nepovie,ako vari pre 4 mesačne dojča puding do fľaše,lebo(aj podľa odpovedí tu)je jasné,že to nikto ani nerobí.
Moja švagriná dávala synovcom Bebe puding do fľaše, ale teda varila ho riedky v plnotucnom mlieku. V UM ho asi neuvaris.
Pozri v dm prve bezmliecne kase, tie sa daju zarobit do um. A ponukaj um stale, mozno ju len bolia dasna a nechce z flase, ale zas to prejde. Tak male dieta by este malo pit um aspon do roka.
Porad sa s pediatrom co ti na to povie
@melissa_19 prosim ta, obrat sa na pediatra. Neverim, ze ti dal take debilne odporucania ohladom prikrmovania
@lucia13022023 obávam sa, že nie je troll, je v skupine januárovky 2025.
@melissa_19 prosím ťa naštuduj si info o príkrmoch, pudingom bábätku zapliesniš črevá, neskôr bude mať vážne zdravotné problémy.
@melissa_19 prosím ťa naštuduj si info o príkrmoch, pudingom bábätku zapliesniš črevá, neskôr bude mať vážne zdravotné problémy.
@vakatko panebože 😳
@vakatko zapliesni črevá? čo?
@melissa_19 pchať do dieťaťa nevhodné veci nie je výchova. Keď je prikrmy tak dávaj tie a na večeru kašu, sú aj pre malé deti. Na puding má kopec času.
@melissa_19 4 mesačne dieťa papa všetko a matka mu chce dať puding 🙈 tak aby si vedela, vyrábas jej problémi do budúcnosti. Gastro, trávenie, kožné prejavy, alergie... Volaktore ženy by proste deti mat nemali. Viac ti písať nebudem lebo evidnetne si moc rozumu nepobrala a povedať si aj tak nemáš. Ak máš záujem o zdravie vlastného dieťaťa, internet je plný informácií. A predpokladám, že chodíš aj pediatričke. Aj ona vie poradiť. Bohužiaľ, radíš sa na zlom mieste lebo puding sa deťom v 4 mesiacoch nedáva, píše ti to tu každá matka v komentári. Ale rob si podľa seba.
O pár rokov tu budeš nariekať, ako iná pani v diskusii, že doktorka ti povedala, že tvoje decko je obézne. 4 mesačne a puding 🥲🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ dúfam, že si troll a nie tak sprostá, lebo toto je moc..a ešte sa tváriť aké sú ostatné blbé, že to “nepoznajú”…ľuďom *ebe na parádu
O pár rokov tu budeš nariekať, ako iná pani v diskusii, že doktorka ti povedala, že tvoje decko je obézne. 4 mesačne a puding 🥲🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ dúfam, že si troll a nie tak sprostá, lebo toto je moc..a ešte sa tváriť aké sú ostatné blbé, že to “nepoznajú”…ľuďom *ebe na parádu
@malaopicka ja som nepovedala že sú blbe 😂 nedomýšľaj si zas prosím tá 🙂
@heminepa dáva sa aj puding.. spraví sa jednoducho riedsi ono sa to robí klasicky z mlieka pri starších deťoch len keď je na um tak teraz neviem že či z prevarenej vody alebo ako
@melissa_19 tak ho urob redsi. Nechakpem naco sa pytas?
Puding do flase je inak fakt hovadina.
@melissa_19 puding je pre tak malé dieťa proste zakázaný. Je absolútne jedno čo ktorá mamicka chce, aký ma názor, čo by jej pomohlo, môže sa aj na hlavu postaviť a tvrdiť že si môže svoje dieťa kŕmiť ako uzná za vhodne. Jednoznačne týmto svojmu dieťaťu uškodis. To nebudeš vidieť hned, ak ju z toho nerozbolii brucho. Ale zaťažis pečeň, obličky, cievy…. Organizmus sa bude dlho spamätávať a ak budeš podobným štýlom pokračovať, nespamätá sa nikdy. To ze dieťa bude rast a smiať sa neznamená, že nevadí, z čoho tie orgány rastu. Od malinka budeš hromadiť dieťaťu zdravotne problémy. Ak toto chceš, čo sa da na to povedať. Netreba si vždy voliť najľahšiu cestu, že mala vymýšľa, tak jej dam sladké a polotovar. Puding je ultraspracovana potravina. Pre bábätko v tom veku je to totálna sracka.
Wau, odvazna 😅😅😅 a blba ... sprav si sebe puding do flase. Chudak decko
@melissa_19 tebe asi veľmi záleží na zdraví svojho dieťaťa. Vidieť to v každom príspevku. A nezabudni ten puding aj osladiť poriadne. Nechápem. Keď máš prvé dieťa, stvormesacne, ktoré potrebuje mlieko, prečo sa neporadis s pediatrom, ako postupovať?
@melissa_19 puding je pre tak malé dieťa proste zakázaný. Je absolútne jedno čo ktorá mamicka chce, aký ma názor, čo by jej pomohlo, môže sa aj na hlavu postaviť a tvrdiť že si môže svoje dieťa kŕmiť ako uzná za vhodne. Jednoznačne týmto svojmu dieťaťu uškodis. To nebudeš vidieť hned, ak ju z toho nerozbolii brucho. Ale zaťažis pečeň, obličky, cievy…. Organizmus sa bude dlho spamätávať a ak budeš podobným štýlom pokračovať, nespamätá sa nikdy. To ze dieťa bude rast a smiať sa neznamená, že nevadí, z čoho tie orgány rastu. Od malinka budeš hromadiť dieťaťu zdravotne problémy. Ak toto chceš, čo sa da na to povedať. Netreba si vždy voliť najľahšiu cestu, že mala vymýšľa, tak jej dam sladké a polotovar. Puding je ultraspracovana potravina. Pre bábätko v tom veku je to totálna sracka.
@mamutka ale no, zakazany nie je. Ak chce, moze to dietatu kludne dat a dam ruku do ohna za to, ze nie je jedina na svete, kto nieco take dava. A ak chce, moze dat aj slaninu, aj rezen, aj tatarak ci sushi... je to jej vec, jej dieta, jej zodpovednost, jej starosti s pripadnymi problemami. Aj z jej odpovedi sa da vycitat, ze je uz proste rozhodnuta a chcela navod, nie rady, ake je to nevhodne.
Inak s tebou ale suhlasim.

@patka06 to tu si slečny povedali že zje všetko, ja som povedala že papa normálne, akoze aj zo zeleniny. Jednoducho sme začali s prirkmami bože.. to je cele…..
@melissa_19 Teraz som už prečítala, že 4 mesačné dieťa.
Puding teda nie je vôbec vhodný a už vôbec nie do fľaše.
Žiadne ochutené mlieko, to skôr kašu lyžičkou - tiež nie sladkú