Ako pripraviť puding do fľašky pre dieťa?
Ahojte ako varite puding deťom do fľašky ak je na um? Ďakujem!
teraz az som citala ze diera ma 4m.
dufam nemienis davat jahody
Na toto ju nenauč.Bud kaše a do toho mlieko, alebo samostatne mlieko.Ako často pije mlieko?
Nejdú jej zuby?
ved uz zje vsetko nepotrebuje mlieko. naco na silu ho do nej davat?
@natalka13 zachvíľku zje aj teba ;)
Na toto ju nenauč.Bud kaše a do toho mlieko, alebo samostatne mlieko.Ako často pije mlieko?
Nejdú jej zuby?
@luccija volala som pediatričke samozrejme nás odložila až na piatok 🤦🏽♀️ najprv mlieko kuskovala pila napr 120ml každé 4h v priemere.. potom začala kuskovat 60ml… 30ml.. 90.. ako kedy a tým pádom sa menil vždy aj čas kŕmenia až mi ho prestala piť úplne.. preto tie prikrmy napr vypila o 12 v noci 110ml celú noc nič, cele ráno nič, až na obed o 12tej cca pol 1 vypila 100 a to sa nedá aby bola hladná
Ahoj 🙂 Ja našej malej balím jogurt do sistemy - takej jogurtovej nádobky s priestranným vrškom, kam dávam ovocie a je k tomu aj taká lyžičko-vidlička 🙂 Je to pekné, prakticé a zvláda to sama 🙂 Máme presne túto https://www.sistema-krabicky.sk/sistema-to-go-s... Je bez BPA, ftalátov a rýchlo ju mám umytú

Já jenom ... tak na okraj. Ano, puding se dával dětem do láhve úplně běžně, mám syna (hodně dospělého) a celá generace dětí na tom vyrostla, krupicová kaše do láhve, puding do láhve, udělaný ze sunaru. Dokonce to bylo doporučení pediatra, když měly děti reflux. Mléko bylo příliš řídké, puding ho zahustil . A dítě neblinkalo.
UM se nemělo vařit, takže se pudink uvařil ve vodě a smíchal s um....
Je možné, že se ptá nezkušená mladá maminka, které radí její máma, nebo její dokonce babička.
A protože to dřív fakt bylo běžné, tak prostě posunou rady dál...
Zbytečné hejty.
p.s. Pudink je zbytečný škrob, nemá význam ve stravě, už vůbec ne u tak malého miminka.
@berenika39 nie 4m sa krupica nedavala a ak tak cca v 5tom mesiaci a aj to na hrot noza do 200ml tekutiny niekolko hodin odmocena vo vode. len velmi postupne sa pridavalo mnozstvo krupice.