icon

Ako vyberať zdroje o príkrmoch pre deti?

11. okt 2024

Ahojte skusene zienky. Prosim ak ste isla niektora podla nejakeho zdroja o prikrmoch z netu, pripli by ste mi link? Nemam o tom ani paru. Zdroj, co matr odskusany. V krajnom pripade aj knihu, ale z financnych dovodov sa priklanam skor z netu - nieco som citala, sle dost sa to aj rozni, som z toho magor. A druha otazka - odorucate avent mixer a naparovac v 1?

andrea2323
11. okt 2024

A nechceš sa poradiť s pediatričkou, čo ti odporúča, odkedy a tak? 🙂 či ona povedala, že môžeš a nič viac?

autor
11. okt 2024

@andrea2323 ona povedala, ze uz mozeme zacat. A ze je toho plny net 😐

andrea2323
11. okt 2024

To je milé od nej, ja mám síce len skoro 4m chlapca ale je oveľa viac nápomocnejšia :/ ja som kúpila knižku “Mama mňam” keby si chcela knižku, ale ako vravíš, že radšej net, to som ešte neštudovala, ktorá je dobrá stránka, jedine túto knihu viem poradiť 🙂

lucia13022023
11. okt 2024

Na ig peknepapaj. Skus pozrieť, išla som podľa nej a malému vždy všetko chutilo 🙂

miskazlm
11. okt 2024

Ahoj, ak chceš, napíš mi správu, pošlem Ti link na článok o príkrmoch. Autorka je pediatrička našej dcérky. Je to skúsená a racionálne založená lekárka. Išli sme podľa tohto článku. Podľa mňa je veľmi prehľadný a zrozumiteľný. K druhej otázke - nikdy som príkrmy nemixovala, od začiatku som len pučila vidličkou na čo najjemnejšie, aby neskôr nemala problém zvyknúť si na inú konzistenciu.

mmirka02
11. okt 2024

Ja odporúčam Instagram mini_papkaci sú tam rozpísané prvé prikrmy aj recepty pre určité mesiace dieťaťa ..

barus26
11. okt 2024

ja som isla podľa detskej lekárky na ig detska_doktorka .. keď pôjdeš fakt že dole na príspevky pekne to tam nájdeš rozpísané

iivancova
11. okt 2024

Držala som sa viac-menej tohto čo prelinkujem dole, ale čo zdroj, to iné rady. Vyber si jeden spôsob a toho sa drž, aby si v tom nemala chaos. A tiež sleduj dieťa ako reaguje. Čo sa aventu týka, mám a mega mi pomáhal, máš tam presný čas na tú-ktorú zeleninu potrebuješ, odporúčam. Stačí aj z bazáru.

https://www.1000dni.sk/wp-content/uploads/2019/...

www.rastiemeschutou.sk

ness222
11. okt 2024

Ahoj ja sa vyjadrim k tomu mixeru-neodporucam. Podla mna je dobry tak na prvy tyzden ked zacnete s prikrmami. Ked si chces pripravit prikrmy na viac dni a vo vacsom mnozstve, je to neprakticke nakolko to ma maly objem. A velmi zle sa to umyva, najma po naparovani masa, drhla som to s drotenkou a aj tak som to nevedela uplne vycistit. Po troch tyzdnoch pouzivania bol mixer totalne hnusny, zajdeny.

vkatush
11. okt 2024

Jednoznačne peknepapkaj na insta. Má aj knihu (či dve?), a tie príspevky sú super spracované a aj v highlightoch máš pekne zodpovedané niektoré otázky.

lienka9
12. okt 2024

Ja som isla podla Co jedia zdrave deti.pri synovy do roka vyhradne podla toho,postupne som upustala a davala uz normalne.je to dobry jedak,zje vsetko,nema problem aj s novymi chutami,ani alergie.