icon

Ako začať s prvými príkrmami pre deti?

ena
25. jún 2006

Takze baby, ktore uz mate krmenie deticiek s prvymi mrkvickami a zemiackami a stavickami za sebou, sem so svojimi radami a skusenostami, nech si mame z coho vybrat 🙂

beruska2x
20. feb 2009

nema asi hudebni vychovani 😉

erika107
20. feb 2009

no to nie 🙂 xiix ja som od malicka na hudbu moja mamina bola spevacka a keby si nenasla mojho tatka tak by bola aj slavna 🙂

beruska2x
20. feb 2009

fakt??? to ja zpivam akorat v sebeobrane 😖

erika107
20. feb 2009

heee ty si trdlo 🙂 ... a co budes varit zajtra prckovi?

erika107
20. feb 2009

tvoj maly sa pretaca, alebo uz stvornozkuje? lebo nas este vobec nic je lemrava lemricka :(

beruska2x
20. feb 2009

ma z dneska ryzi s kralikem , hraskem a kukurici ale pak nevim... testoviny mel ted, pohanku pred tim tak asi brambor a zloutek dlouho nemel a nejakou zeleninku...

ted mu k svace davam kasi ryzovou s bananama a pridala jsem mu tam svestkovou hippku a ten dlabal 😀 ten me jednou slupne i s botama...

beruska2x
20. feb 2009

kluci jsou liny... pretaci se ale jen kdyz ma naladu a i sam sedi asi 2 dny uz ale chvilku a taky kdyz se mu chce a pak zuch 😀

erika107
20. feb 2009

ty a svestky su neni moc tazke s tym bananom? a chcela som sa spytat chcela by som zacvat malemu davat aj desiatu /svacu/ jablcko musim najskor uvarit a potom pretlacit alebo mozem surove jablcko postruhat a dat mu spapat? inac my uz mame 9 kg vcera som ho vazila a to ani tolko nespapa ako ten tvoj ... tak asi maly simonko musi vazit uz viac ako moj 🙂

erika107
20. feb 2009

no ja som dnes mojho maleho ucila v postielke sediet 🙂 xxiix aby sa drzal tyciek ale on je betar pohodlny pokazde sa pustil a suuuup uz lezal 🙂 potom som ho vyzliekla a ked som ho dala do sedu opicky tak tak sedel 🙂 xixixi

beruska2x
20. feb 2009

Sima mel minuly tyden 8,3kd a 72cm

ja jablicko varim - jen necham projit varem a pak umixnu s bananem ...

erika107
20. feb 2009

no tak vy ste teda dlhy 🙂 moj maly mal 69 cm iba 🙂 taka mala gulicka )

beruska2x
20. feb 2009

je krasnoucky, az poleze tak to vysportuje, malej to ma po tatovi, manza meri 193 😲

erika107
20. feb 2009

kde su dnees vsetky babulky?

beruska2x
20. feb 2009

saka prijde po pul 8 az mala usne a kiss se coura po konikovi 😉

erika107
20. feb 2009

fuuu tak to je dlhan 🙂 moj lacino ma tusim 180 a ja len 165 som take male tucne svorenie 🙂

beruska2x
20. feb 2009

ja mam 160 😀

erika107
20. feb 2009

tak tiez taka drobunka ale ty si aj chudunka 🙂 ja od porodu neviem dat dole 10 kg co mi ostali :( a furt len jem a jem :(

beruska2x
20. feb 2009

no to urco jak jsi na to prisla 😀 😀 😀 ted drzim dietu ale jde to pomalu, a je to trapeni 😝

erika107
20. feb 2009

a aku dietu drzis? porad xixix mozno to aj ja vydrzim drzat 🙂

beruska2x
20. feb 2009

nic zvlastniho, dam si rano snidani, pak normalni ale mensi obed a pak do tech 16:00 ovoce - kdyz to stihnu a pak uz nic 😀 prvni tyden je desnej ale pak to jde a je to jediny co pomaha - nezrat 😀 😀 😀 😀

erika107
20. feb 2009

heee ale to je v tom ze moja pevna vola je minimalna xixiix ale mala by som nieco robit koli tym kamenom lebo dopadnem zle :(

beruska2x
20. feb 2009

no to jo to mela kamoska taky po porodu se jit o spustilo a pak ji jednou odvezla zachranka, no trpela jak pes, ted drzi dietu - ne teda kvuli tomu a ma pokoj

erika107
20. feb 2009

no budem musiet aj ja 🙂 ... nemozem ist teraz do nemocky ved prcek je este moc maly

beruska2x
20. feb 2009

to jo.. on je takovy bozan 😀

erika107
20. feb 2009

aj u vas stale snezi? mna uz ide s toho porazit dnes som bojovala s kocikom aby som sa niekam dostala :(

beruska2x
20. feb 2009

ani mi nemluv je to drina jak blazen...neodlizeny snih rozbredly.. katastrofa, uz ani nepamatujukdy nesnezilo..

erika107
20. feb 2009

no tak isto aj u nas 🙂 ako chodili auta a ludia sa narobili stopy a tazko tie ladove masy prevalis s kocikom :( je to des uz aby bola jar ... toto pocko ma uz depkuje lebo sa neda v klude prechadzat mala som to vzdy ako relax a teraz len nervujem sa :( nemozem ani citat knizky a casopisy lebo sa sustredim na cestu

beruska2x
20. feb 2009

ja zimu nesnasim odjakziva ale az vcera jsem si vzpomela ze musim maleho taky vyfotit na snehu at ma pamatku 😵

saska.t
20. feb 2009

ty brdo ale ste toho popisali, no ani neviem ci to mam vsetko citat 😀

beruska2x
20. feb 2009

nemusis to jsou same drby jenom 😀