Čaute maminky, chcela by som len vedieť, aký jogurt by ste odporučili pre 8 mesačné bábo. Je vhodný aj z ovčieho či kozieho mlieka? Aké máte skúsenosti?
@belllinka Tak po prvé, ja som len vyjadrila svoj názor, že bohužial v dnešnej dobe nalepia na obyčajný výrobok BIO a už ho predávajú za 2x takú cenu, takže si treba dávať pozor čo kupujeme - len toľko. A tú biozeleninu-ako píšeš si vypestujem radšej sama a viem že je na 100% bio. A po druhé nikoho nepoučujem a láskavo sa ty uvedom - ja som nikoho nenazvala sprostým ako ty.... A samozrejme je každého vec čo dáva svojim deťom aj sebe a nech si každý robí čo chce.
@belllinka Tak po prvé, ja som len vyjadrila svoj názor, že bohužial v dnešnej dobe nalepia na obyčajný výrobok BIO a už ho predávajú za 2x takú cenu, takže si treba dávať pozor čo kupujeme - len toľko. A tú biozeleninu-ako píšeš si vypestujem radšej sama a viem že je na 100% bio.
A po druhé nikoho nepoučujem a láskavo sa ty uvedom - ja som nikoho nenazvala sprostým ako ty....
A samozrejme je každého vec čo dáva svojim deťom aj sebe a nech si každý robí čo chce.