Čím sladíte čaj pre deti?
...prosim o rady a nazory...čim sladite svojim detičkám čajiky......obyč.bielym cukrom,alebo::????ďakujem
väčšinou ničím a keď tak tak med
hroznovy cukor glukopur, neni ani drahy a je prirodny, a fakt ked tak len malo
nicim. lebo caj nepiju, iba cistu vodu
med
Co mate s tym cajom ??? Nikde na svete nepiju male deti caj !
@triciachloebrody a co mas ty so sudenim druhych? Keby sa caje nikde vo svete nepili, tak by ich asi nevyrabali 😉 ci myslis, ze vyrabaju detske caje len pre slovensky trh? Aby ste sa v dnesnej dobe bio, natur neviem co nepototo z obycajneho caju
najprv som nesladila, ale malý to moc nechcel piť. Potom som kúpila sunarku a tam je nejaký cukor, tak ten vypije jedna radosť. Ale našťastie mu teraz začala brať aj čistá voda, tak to striedam.
@triciachloebrody a to ti kto povedal, ze nikde na svete nepiju male deti caj? 😀 😀 😀
na bezne pitie pocas dna som davala a davam vodu, v lete obcas robievam ladovy caj, sladim medom, alebo trstinovym cukrom. v zime si deti bezne pytaju caj ked prideme z vonku, vcera aj ked sme boli doma, tak si nechali uvarit - s medom. steviu sme skusali, citime ju a vadi nam ta chut.
od začiatku čo pije čaje, tak normálnym kryštálovým cukrom
nicim nesladim ani som nesladila
Ahojte, moje deti pijú od malička nesladené čaje a celkovo aj nápoje, jasné, že občas im kúpim sirup, prípadne sme varili bazový - s trstinovým cukrom. Snažím sa čo najmenej sladiť, aj keď nie vždy sa to dá🙂.

nicim ani moji nechcu sladeny caj sem tam si 4 rocny vypyta medik ale tak uplne len minimum