icon

Čím sladíte čaj pre deti?

zuzzzik81
7. jan 2016

...prosim o rady a nazory...čim sladite svojim detičkám čajiky......obyč.bielym cukrom,alebo::????ďakujem

Strana
z2
majulino
12. jan 2016

nicim ani moji nechcu sladeny caj sem tam si 4 rocny vypyta medik ale tak uplne len minimum

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
martaniana
12. jan 2016

väčšinou ničím a keď tak tak med

lenka150190
20. mar 2016

hroznovy cukor glukopur, neni ani drahy a je prirodny, a fakt ked tak len malo

elanor
20. mar 2016

nicim. lebo caj nepiju, iba cistu vodu

girasol
20. mar 2016

med

triciachloebrody
20. mar 2016

Co mate s tym cajom ??? Nikde na svete nepiju male deti caj !

moni244
20. mar 2016

@triciachloebrody a co mas ty so sudenim druhych? Keby sa caje nikde vo svete nepili, tak by ich asi nevyrabali 😉 ci myslis, ze vyrabaju detske caje len pre slovensky trh? Aby ste sa v dnesnej dobe bio, natur neviem co nepototo z obycajneho caju

autumn11
21. mar 2016

najprv som nesladila, ale malý to moc nechcel piť. Potom som kúpila sunarku a tam je nejaký cukor, tak ten vypije jedna radosť. Ale našťastie mu teraz začala brať aj čistá voda, tak to striedam.

jasminet
21. mar 2016

@triciachloebrody a to ti kto povedal, ze nikde na svete nepiju male deti caj? 😀 😀 😀

na bezne pitie pocas dna som davala a davam vodu, v lete obcas robievam ladovy caj, sladim medom, alebo trstinovym cukrom. v zime si deti bezne pytaju caj ked prideme z vonku, vcera aj ked sme boli doma, tak si nechali uvarit - s medom. steviu sme skusali, citime ju a vadi nam ta chut.

aduuus
21. mar 2016

od začiatku čo pije čaje, tak normálnym kryštálovým cukrom

olivka26
21. mar 2016

nicim nesladim ani som nesladila

gabona1
13. dec 2016

Ahojte, moje deti pijú od malička nesladené čaje a celkovo aj nápoje, jasné, že občas im kúpim sirup, prípadne sme varili bazový - s trstinovým cukrom. Snažím sa čo najmenej sladiť, aj keď nie vždy sa to dá🙂.

Strana
z2