Čo podávať na raňajky pre deti bez zubov?
Čo dávate 8,9 mesačným na raňajky keď ešte nemajú zuby ? Mlieko mi týždeň totálne odmieta,skúšala som kase jogurty ani to nechce ja som už zúfalá
Na striedku chleba natretu maslom dieťa nepotrebuje zuby
Striedma z chlebíka s lucinou, surovým zerve. Alwbo vymiesam maslo s vajecnym zltkom a dať na chlebík
Syn nemal zuby do 14m, čiže som toho skúšala až až. Praženicu ľúbil, ale to až po roku som davala.. Také vaječné muffiny so syrom, stridku chleba s nátierkou atď..
Prosím vás aké maslo dať?
@dadka1997 samozrejme v piatok tam idem
Ja sa bojím aby sa nezacal dusiť s chlebom
Dávala som normálne striedku chlebíku namazanú maslom, Lučinou alebo nejakou domácou pomázankou a nakrájala som mu to na kocky, pozabával sa s tým a ja som mala čas v kľude vypiť si kávu 😉 na mäkký chlieb nepotrebuje zuby, oni si to podrvia ďasnami. Inak ani môj mladší nemal rád kaše. Teraz má už 8 rokov, ale doteraz nemá rád také konzistencie jedál. Alebo mu urob nejaké zdravé lievance. Jogurt dávaš aký? Keď biely, tak skús dať do toho za lyžičku domáceho džemu.
Maslo kúp normálne 82%
Žiadne umele blbosti, ale výborná je lucina, alwbo zerve
@pribinak ďakujem pekne
Deti maju dobre vyvinuty davivy reflex zvacsa, takze sa bat nemusis. Moja 7 mesacna tak zbasti chleba, len taky fukot😀a zuby ma dva
Prosím vás aký chlieb dať? Je to jedno?
Veľmi to riešiš - aké maslo, aký chlieb...... Klasické maslo, klasický chlieb
Ovsena kasa s jablkom, bananom. Ryzova kasa, spaldova kasa. Vianocka v mlieku....jogurt s rozpucenym ovocim...Asi ide o to, co jej bude chutit. Co ti lekarka povie? Jedalnicek? Pozri na nete vzorove jedalnicky.

Tu by som nerozmýšľala nad tym čo dať, ale skor prečo to nechce a hladala možnosti ako riešiť, v prvom rade treba ist k lekárke a prist na to preco nechce nič papať