icon

Čo podávať na raňajky pre deti bez zubov?

26. dec 2024

Čo dávate 8,9 mesačným na raňajky keď ešte nemajú zuby ? Mlieko mi týždeň totálne odmieta,skúšala som kase jogurty ani to nechce ja som už zúfalá

dadka1997
26. dec 2024

Tu by som nerozmýšľala nad tym čo dať, ale skor prečo to nechce a hladala možnosti ako riešiť, v prvom rade treba ist k lekárke a prist na to preco nechce nič papať

luliu
26. dec 2024

Na striedku chleba natretu maslom dieťa nepotrebuje zuby

pribinak
26. dec 2024

Striedma z chlebíka s lucinou, surovým zerve. Alwbo vymiesam maslo s vajecnym zltkom a dať na chlebík

lucia13022023
26. dec 2024

Syn nemal zuby do 14m, čiže som toho skúšala až až. Praženicu ľúbil, ale to až po roku som davala.. Také vaječné muffiny so syrom, stridku chleba s nátierkou atď..

autor
26. dec 2024

Prosím vás aké maslo dať?

autor
26. dec 2024

@dadka1997 samozrejme v piatok tam idem

autor
26. dec 2024

Ja sa bojím aby sa nezacal dusiť s chlebom

ysseba
26. dec 2024

Dávala som normálne striedku chlebíku namazanú maslom, Lučinou alebo nejakou domácou pomázankou a nakrájala som mu to na kocky, pozabával sa s tým a ja som mala čas v kľude vypiť si kávu 😉 na mäkký chlieb nepotrebuje zuby, oni si to podrvia ďasnami. Inak ani môj mladší nemal rád kaše. Teraz má už 8 rokov, ale doteraz nemá rád také konzistencie jedál. Alebo mu urob nejaké zdravé lievance. Jogurt dávaš aký? Keď biely, tak skús dať do toho za lyžičku domáceho džemu.

pribinak
26. dec 2024

Maslo kúp normálne 82%

Žiadne umele blbosti, ale výborná je lucina, alwbo zerve

autor
26. dec 2024

@pribinak ďakujem pekne

majlo1234
26. dec 2024

Deti maju dobre vyvinuty davivy reflex zvacsa, takze sa bat nemusis. Moja 7 mesacna tak zbasti chleba, len taky fukot😀a zuby ma dva

autor
27. dec 2024

Prosím vás aký chlieb dať? Je to jedno?

luliu
27. dec 2024

Veľmi to riešiš - aké maslo, aký chlieb...... Klasické maslo, klasický chlieb

stanulienkat
27. dec 2024

Ovsena kasa s jablkom, bananom. Ryzova kasa, spaldova kasa. Vianocka v mlieku....jogurt s rozpucenym ovocim...Asi ide o to, co jej bude chutit. Co ti lekarka povie? Jedalnicek? Pozri na nete vzorove jedalnicky.