icon

Čo robiť, keď dvojročné dieťa odmieta jesť?

july0
15. dec 2023

Ahojte baby aj vy sa stretávate s tým že vaše dieťa za cely deň dokopy nič nezjedlo iba poďobalo troška z raňajok troška z obeda a troška z večere, ale je spokojné ?

pribinak
15. dec 2023

@july0 tak píšeš že 3x denne niečo poďobe, to je dosť rozdiel od nezje nič za cely deň

mamamasama
15. dec 2023

Áno. A je to úplne v poriadku 🙂

betulinka1
15. dec 2023

@july0 je iba 3x denne? Medzi tym ziadne ovocie ani zeleninu? Pije vodu?

060106
15. dec 2023

Moja je tak istá. Niekedy toho zje dost a inokedy dokopy nic moja je ale aj strasne vyberavá ale asi jej to tak vyhovuje. Som rada ze aj ine deti tak papaju. 🙂

zorkahorka
15. dec 2023

Ano, i takove dny jsou 😁

alexandraas
15. dec 2023

Ano, u nas je to klasika..😀

nika23t
15. dec 2023

@july0 áno... Nabehám kilometre za malou, aby aspoň pár sust zjedla. A to ani nehovorím, že nezje skoro nič nové, len stále dookola to isté. Ale so staršími som mala presne to iste, najstaršia ma 13 a teraz konečne objavila čaro jedla. Tak nestrácam nádej 😊

xenyja
16. dec 2023

Aj naša tak, len mlieko pyta

anketkarka
16. dec 2023

@xenyja mlieko je ,,jedlo". Načo by jedla normálne jedlo, keď ju mlieko zasýti? Ak to chceš zmeniť, tak jej musíš obmedziť mlieko.

martinka13
16. dec 2023

Nič je nič a 3 x trošku mu zrejme stačí. To je rozdiel.

july0
autor
16. dec 2023

Veď zje čosi aj medzi tým aj siesta aj desiata ale myslela som ze z hlavnych jedál ako su ranajka obed vecera. 🤦🏻‍♂️

jana_eyre_2
16. dec 2023

Sú deti čo jedia menej a sú úplne ok.. nakladala by som menšie porcie.. keď zje medzi tým a aj hlavné jedlá trocha, keby si to spočítala, tak uvidíš že je to možno akurát na 2r dieťa..

majlo1234
16. dec 2023

Moj tiez strajkuje pri normalnom jedle, ale je to aj moja chyba, cely den ma k dispozicii ovocie a zeleninu, vyzivky a blbosti😒 jasne, ze neni taky vyhladovany, aby mi potom zjedol normalne