Čo robiť, keď dvojročné dieťa odmieta jesť?
Ahojte baby aj vy sa stretávate s tým že vaše dieťa za cely deň dokopy nič nezjedlo iba poďobalo troška z raňajok troška z obeda a troška z večere, ale je spokojné ?
Áno. A je to úplne v poriadku 🙂
@july0 je iba 3x denne? Medzi tym ziadne ovocie ani zeleninu? Pije vodu?
Moja je tak istá. Niekedy toho zje dost a inokedy dokopy nic moja je ale aj strasne vyberavá ale asi jej to tak vyhovuje. Som rada ze aj ine deti tak papaju. 🙂
Ano, i takove dny jsou 😁
Ano, u nas je to klasika..😀
Aj naša tak, len mlieko pyta
@xenyja mlieko je ,,jedlo". Načo by jedla normálne jedlo, keď ju mlieko zasýti? Ak to chceš zmeniť, tak jej musíš obmedziť mlieko.
Nič je nič a 3 x trošku mu zrejme stačí. To je rozdiel.
Veď zje čosi aj medzi tým aj siesta aj desiata ale myslela som ze z hlavnych jedál ako su ranajka obed vecera. 🤦🏻♂️
Sú deti čo jedia menej a sú úplne ok.. nakladala by som menšie porcie.. keď zje medzi tým a aj hlavné jedlá trocha, keby si to spočítala, tak uvidíš že je to možno akurát na 2r dieťa..
Moj tiez strajkuje pri normalnom jedle, ale je to aj moja chyba, cely den ma k dispozicii ovocie a zeleninu, vyzivky a blbosti😒 jasne, ze neni taky vyhladovany, aby mi potom zjedol normalne

@july0 tak píšeš že 3x denne niečo poďobe, to je dosť rozdiel od nezje nič za cely deň