icon

Dávate deťom čokoládu Deva?

22. dec 2020

Prosím, dávate deťom čokoládu deva?

autor
22. dec 2020
0silvia0
22. dec 2020

Moj koment bol prosim ta pekne odpoved na tvoju otazku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
22. dec 2020

A toto je prečo anonymné?

nika82
22. dec 2020

@viestta a ? je jeho mama nech mu dava jest co ona uzna za vhodne, ked dov oli aj 10x denne milu ci podobne

pouzivas ustnu codu ? ci obcas si nedas mentolovy cukrik tam je tiez alkohol a mozes ztoho nafukat hned ale po chvilku bude alkohol 0,00 promile

viestta
Odpoveď bola odstránená
dee01
22. dec 2020

@viestta málokedy sa zapájam do diskusií, ale táto ma pobavila hned na začiatku a to som si myslela, že a jedna o nejaké 4-5 ročné dieťa 🙄, ale 12 ročný chlapec si aj sám kupi takú čokoládu , akú chce, mamička o tom ani vedieť nemusí....dalšia vec, množstvo iných vecí je oveľa viac škodlivejších, ako nejaká mila, deva atd, ja sa čudujem,, že toto napadne niekoho riešiť a ešte k tomu na modrom koníku..no asi vieme, prečo je táto dotyčná anonymná, mna kebyže sa to spýta kamoška, tak ju vysmejem,,fakt.....a že sa to tu potom rozbehne uplne iným smerom, klasika, poniektoré sa fest nudia....

nika82
22. dec 2020

@viestta pre mna zamna vypi aj liter mne to je u ri*i

viestta
Odpoveď bola odstránená
nika82
22. dec 2020

@viestta ved ty si zacala otom cukre ze to je nezdrave

viestta
Odpoveď bola odstránená
nika82
22. dec 2020

@viestta este raz si precitaj komenty

bucko555
22. dec 2020

Moja 4 ročná ju zbožňuje a dám jej ju v pohode ale teraz už dlho nemala a keď ma sviatok dostáva len devove bonboniéru

autor
22. dec 2020

@0silvia0 takže ty dávaš len figaro a milku?

autor
22. dec 2020

@bucko555 👍😋😘

autor
22. dec 2020

@nelca0510 som myslela, že ma tu znesú zo sveta 😂😂😂

autor
22. dec 2020

@dee01 a môj si radšej kúpi chips 😂😂 ale vždy o tom viem, nemusí tajiť, nezakazujem. 🤗

0silvia0
22. dec 2020

nedavam, moje deti si vedia zobrat aj same co chcu, ale cokoladu deva nekupujeme😘

basska_b
22. dec 2020

Fakt je v Mile alkohol? A ja že prečo mi tak chutí 😁😁 ono zoberte si, že v skysnutom jablku je alkohol tiež... taký veľký corgoň to už vie spracovať a neublíži mu to

autor
22. dec 2020

@basska_b áno, píšu, že obsahuje lieh 🤷‍♀️ tiež som nevedela 😁

autor
22. dec 2020

@0silvia0 👍😊

sara07
22. dec 2020

uff že 12 , ja že 2 roky
v deve je fakt stopové množstvo pre chuť , je to vysoko kvalitná čokoláda ako má byť, velmi vela vyrobkov do devy sa ani len nedostane na sk trh lebo v zahraniči ide viac než na dračku
zase kvalitnejšiu a lepšiu čokoládu ako nejaky brak , za mna sa napr figaro nedá jest a milka je mi proste moc presladená
je to také zvlaštne pred 3 dnami ma skoro zožrali ked som bola proti poharu vina pri kojení , a dnes sa zase rieši deva fakt pri inom ročníku dietata a množstve
ano moje deti všetky maju občas devu, maju ju radi, nemajú každy den a ako vyčitky fakt nemám
pochopím višne v čokolade alebo likerové pralinky

nika82
22. dec 2020

@basska_b Mliečny rez Mila

Pozitívny výsledok alkoholu v dychu bo zaznamenaný aj pri obľúbenom slovenskom keksíku Mila. U jedného z testovaných bola nameraná vôbec najvyššia hodnota - 0,53 mg/l, čo predstavuje až 1,10 promile. Celkový priemer všetkých zúčastnených bol rovnaký ako pri nanuku - 0,14 mg/l (0,29 promile). a po 15 minutach 0 promile

dee01
22. dec 2020

a vidíš, možno tie chipsy su viac nezdravé ako to, čo tu riešiš

autor
22. dec 2020

@dee01 nešlo mi o to , že nezdravé ale o alkohol 😁😁

halci
22. dec 2020

Snazim sa detom davat nejaku kvalitnejsiu cokoladu (vivani, lyra a pod), no pravdou je ze maju radi vsetky tie hnusne milkinis, kinder a podobne co sice rada nie som, ale maju to obmedzene, davkujem im to. My ako deti sme to jedli na tony. Ale nechcem aby boli take zavisle ako ja 🙂 no zas vsetko im odopierat sa mi tiez nevidi...

elizabet173
22. dec 2020

alkoholu je tam nepatrne mnozstvo, zase tu cokoladu neje denne a nezje jej kg. O dva tri roky bude s kamaratmi tak ci tak skusat ako chuti vinko

dee01
22. dec 2020

Ale veď deva nie je štamperlík alkoholu, to by sa tu dalo vymenovať, ako aj baby vyššie spomenuli...a za mňa radšej glg vína či piva aj u detí ako balík chipsov napriklad

miselar
22. dec 2020

Ale nie niesi. Tam nieje veľa alkoholu. Kľudne mu občas dopraj 🤣

bimbambim
22. dec 2020

Dcéra 9 rokov ju normálne zje celú nie každý deň , ale chuti jej