Dávate deťom čokoládu Deva?
Prosím, dávate deťom čokoládu deva?
Moj koment bol prosim ta pekne odpoved na tvoju otazku.
A toto je prečo anonymné?
@viestta málokedy sa zapájam do diskusií, ale táto ma pobavila hned na začiatku a to som si myslela, že a jedna o nejaké 4-5 ročné dieťa 🙄, ale 12 ročný chlapec si aj sám kupi takú čokoládu , akú chce, mamička o tom ani vedieť nemusí....dalšia vec, množstvo iných vecí je oveľa viac škodlivejších, ako nejaká mila, deva atd, ja sa čudujem,, že toto napadne niekoho riešiť a ešte k tomu na modrom koníku..no asi vieme, prečo je táto dotyčná anonymná, mna kebyže sa to spýta kamoška, tak ju vysmejem,,fakt.....a že sa to tu potom rozbehne uplne iným smerom, klasika, poniektoré sa fest nudia....
Moja 4 ročná ju zbožňuje a dám jej ju v pohode ale teraz už dlho nemala a keď ma sviatok dostáva len devove bonboniéru
@0silvia0 takže ty dávaš len figaro a milku?
@bucko555 👍😋😘
@nelca0510 som myslela, že ma tu znesú zo sveta 😂😂😂
@dee01 a môj si radšej kúpi chips 😂😂 ale vždy o tom viem, nemusí tajiť, nezakazujem. 🤗
nedavam, moje deti si vedia zobrat aj same co chcu, ale cokoladu deva nekupujeme😘
Fakt je v Mile alkohol? A ja že prečo mi tak chutí 😁😁 ono zoberte si, že v skysnutom jablku je alkohol tiež... taký veľký corgoň to už vie spracovať a neublíži mu to
@basska_b áno, píšu, že obsahuje lieh 🤷♀️ tiež som nevedela 😁
@0silvia0 👍😊
uff že 12 , ja že 2 roky
v deve je fakt stopové množstvo pre chuť , je to vysoko kvalitná čokoláda ako má byť, velmi vela vyrobkov do devy sa ani len nedostane na sk trh lebo v zahraniči ide viac než na dračku
zase kvalitnejšiu a lepšiu čokoládu ako nejaky brak , za mna sa napr figaro nedá jest a milka je mi proste moc presladená
je to také zvlaštne pred 3 dnami ma skoro zožrali ked som bola proti poharu vina pri kojení , a dnes sa zase rieši deva fakt pri inom ročníku dietata a množstve
ano moje deti všetky maju občas devu, maju ju radi, nemajú každy den a ako vyčitky fakt nemám
pochopím višne v čokolade alebo likerové pralinky
@basska_b Mliečny rez Mila
Pozitívny výsledok alkoholu v dychu bo zaznamenaný aj pri obľúbenom slovenskom keksíku Mila. U jedného z testovaných bola nameraná vôbec najvyššia hodnota - 0,53 mg/l, čo predstavuje až 1,10 promile. Celkový priemer všetkých zúčastnených bol rovnaký ako pri nanuku - 0,14 mg/l (0,29 promile). a po 15 minutach 0 promile
a vidíš, možno tie chipsy su viac nezdravé ako to, čo tu riešiš
@dee01 nešlo mi o to , že nezdravé ale o alkohol 😁😁
Snazim sa detom davat nejaku kvalitnejsiu cokoladu (vivani, lyra a pod), no pravdou je ze maju radi vsetky tie hnusne milkinis, kinder a podobne co sice rada nie som, ale maju to obmedzene, davkujem im to. My ako deti sme to jedli na tony. Ale nechcem aby boli take zavisle ako ja 🙂 no zas vsetko im odopierat sa mi tiez nevidi...
alkoholu je tam nepatrne mnozstvo, zase tu cokoladu neje denne a nezje jej kg. O dva tri roky bude s kamaratmi tak ci tak skusat ako chuti vinko
Ale veď deva nie je štamperlík alkoholu, to by sa tu dalo vymenovať, ako aj baby vyššie spomenuli...a za mňa radšej glg vína či piva aj u detí ako balík chipsov napriklad
Ale nie niesi. Tam nieje veľa alkoholu. Kľudne mu občas dopraj 🤣
Dcéra 9 rokov ju normálne zje celú nie každý deň , ale chuti jej

@daisylucky 😂