icon

Dávate deťom obed pred spánkom alebo po spánku?

mia002
30. apr 2014

kedy podavate dietatu obed pre dieta ktore ide spat okolo 11 na obed.nie je lepsie mu dat obed az potom,dakujem za rady

jul11
30. apr 2014

@mia002 davala som po spanku. teraz je uz vacsia,tak polievocku pred spanim a druhe po spanku a ked je velmi unavena a zaspi,tak vsetko po spanku

belllinka
30. apr 2014

@mia002 robila by som to podla toho, ako dlho spi. Ak iba 1 - 1,5 hod, tak by som davala po zobudeni, ak dlhsie, tak by som posunula spanok o pol hodku neskor a dala obed predtym.

lorela
30. apr 2014

Záleží od toho, kedy dieťatko vstáva a raňajkuje, prípadne ešte desiatuje.
Rozostup medzi jedlom by mal byť 2 - 3 hodiny.

prasiatko30
30. apr 2014

Kebyze moje dieta spi siestu o 11 tak by som mu davala obed po zobudeni o 13-14 este nie je neskoro na obed a pokial je velmi unavene tak ti pred spankom aj tak nebude dobre jest

jabadaba
30. apr 2014

@mia002 ja som to takto mavala u oboch deti - k spanku ich tahalo okolo 11 tej. Predtym zjedli desiatu, sli spat a obed az o 14 tej. V pohode. Obycajne sme do tej 11 mali za sebou aj lietanie po vonku.

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
hatapkagb
30. apr 2014

@mia002 ano daj obed ked sa zobudi az poobede,ja som takto davala dcerke tiez 😉

sarinka2012
30. apr 2014

@mia002 U nas je to ako kedy - podla situacie,ak po ranajkach uz nic nechce papať,tak dostane obed radsej uz o jedenastej pred spanim,ale zase ked mi zje o desiatej celu krabičku malín a za tym ešte banan,tak uz jej obed nedavam,az ked sa zobudi,každy si pozna svoje dieta,u nas plati,že lepšie ked ide spať polosýta ako uplne najedena,lebo potom ma nekvalitny spanok,ale to iste mame aj pred nočnym spankom,nesmie mat velmi sýtu večeru a hlavne nie tesne pred spanim.

ikika
30. apr 2014

@mia002 presne tak, ako pise @prasiatko30 , ak je dietatko unavene, tak pred spankom nebude papat... mne to takto aj pediatricka odporucala, ked mi prva dcerka nechcela papat... nevedela som, co s tym a ako mi to pediatricka poradila, tak som jej zacala davat po spanku a vcelku pekne spapala... 😉

januliku
30. apr 2014

@mia002 Keď chodí spať o 11-tej, tak až po zobudení. Naša chodí spať o 13-tej a papá druhé pred spaním a po spaní polievku, alebo naopak.

hori
30. apr 2014

po spanku - aspon si stihnem navarit.

finka19
30. apr 2014

ja som dávala polievky pred a hlavné jedlo keď sa vybúvali

nimika
30. apr 2014

polievku pred, druhé po

nikolet_89
30. apr 2014

@mia002 Ahoj ja davam doteraz dcerke mlieko pred spanim a obed po spanku mame 26 mesiacov

siska53
30. apr 2014

@mia002 no ak zaspava tak skoro, tak az po spinkani. ked sa stalo,ze mi necakane zaspal skor, tak dostal az po spanku. ale ucila som ich spinkat az po obede. to ked sme presli uz len na 1 spanok.

lencika
30. apr 2014

ja som davala vzdy pred spanim a co nedojedla tak zjedla ked sa zobudila tak som si ju naucila a akosom mala uvarene aj to dost zavázilo

alexia11
30. apr 2014

Ja pred spinkanim polievku a po spanku druhy chod.