icon

Deti, ktoré ofrflú jedlo

laurika554
6. jún 2023

Ahojte,
co by ste robili v pripade, ze vam pride navsteva a deti vam ofrflu jedlo. Podotykam na kazdej navsteve. Zas cakam tuto navstevu a uz neviem, ci robit len to, co dotycne dieta zje, alebo urobit jedlo podla seba. Toto je fuj, toto ja nezjem, to toto si urobila, toto presne sme mali na obed, preto to jest nebudem...? Chlebicky musia byt len z jedneho typu chleba, zelenina je fuj, salaty su fuj, zakusky su dobre len urcite druhy, Pritom ide uz o dieta vo veku 13-14 rokov. Niekedy mam co robit, aby som sa zdrzala komentara.

Strana
z2
laurika554
autor
6. jún 2023

kde je doba ked sme boli deti my a stacila nam babovka a piskoty macane v cokolade?

kvetinka75
6. jún 2023

no ja by som sa na to ...... ke´d sa jej nepáči, nech si jedlo prinesie a hotovo. A varím to, čo zjedia aj ostatní. A či sa niekto urazí alebo nie, bolo by mi to jedno

kvetinka75
6. jún 2023

@laurika554 povedala by som nie nemám, tam je obchod, choď si kúpiť a vybavená vec. Aby so mnou takto točilo 14 ročné decko. To teda nie.

rebrambora
6. jún 2023

S 13-rocnym sa vies bavit ako s dospelym clovekom. Ak to nezvladlu rodicia, tak by dostali odpovede uplne napriamo.

januska12323
6. jún 2023

Keď to nevadí rodičom nech si frfle doma. Zabúdaš, že oni prišli k vám a tu si šéfka ty. Keď sa ti nepáči ako sa správa upozorňuj, urazia sa? Výborne aspoň nepríde frflať.

zmrzlinka2021
6. jún 2023

@laurika554
Pozri, netreba sa nad tym nadymat.
Nechuti ti tento obed? Spravim ti chlebik s lekvarom? Jablcko?

Zaklad je nikdy neskakat ako druhy piska. Das dve - tri "nahrady", nechce? No tak neje. A tvarit sa, ze OK.

chiarisimo
6. jún 2023

Navar ako zvyčajne a tomu "dieťaťu" by som zo srandy išla nakosiť trochu trávy na tanier

patka06
6. jún 2023

13 - 14 ročné dieťa by už mohlo vedieť, že na jedlo sa nehovorí fuj. Chodí samo bez rodičov? Určite by som toto svojmu dieťaťu nedovolila na návšteve ale ani doma.
Urob všetko podľa svojho, ak sa mu nepáči jesť nemusí.
Ja by som sa komentára nezdržala, viem, že sa nemá vychovávať cudzie dieťa, ale keď to neurobili rodičia... niekto musí 😂

zorkahorka
7. jún 2023

Ved nech neje. Ja by som sa mu neprisposobovala

bambulka224
4. máj 2025

@laurika554 Prišlo na dlho? Ja takým moc nechystám. Aj poviem , nevedela som čo spraviť. milo. Veď hlad je najlepší kuchár. Je to hrozne, taká nevďačná návšteva. Veď návšteva sa nechodí k Tebe najesť. Daj len drobnosti na stôl, alebo aj nič. A milo povedz, nemám. Nedalo sa, nestihla som. Všetko s úsmevom.

zuzanockamt
4. máj 2025
@bambulka224

@laurika554 Prišlo na dlho? Ja takým moc nechystám. Aj poviem , nevedela som čo spraviť. milo. Veď hlad je najlepší kuchár. Je to hrozne, taká nevďačná návšteva. Veď návšteva sa nechodí k Tebe najesť. Daj len drobnosti na stôl, alebo aj nič. A milo povedz, nemám. Nedalo sa, nestihla som. Všetko s úsmevom.

@bambulka224 Diskusia je stará 2 roky.

cacianka
4. máj 2025
@zuzanockamt

@bambulka224 Diskusia je stará 2 roky.

@zuzanockamt ale môže pomôcť aj inym

Strana
z2