Dvojmesačné bábätko málo papá

23. okt 2021

Ahojte chcem sa spýtať či s tým má niekto skúsenosť. Naša malá je na UM má 2 mesiace. Mala celkom fajný apetít ale teraz sa to dáko zmenšilo papať síce papá ale veľa krát jej ostane vo fľaši keď si ráno dá napr.130-140 tak o dve 2hodky mi zje len 60-80 a tak strieda potom ak si dlhšie pospí tak zje zas viac. Plienky má vždy pocikané a kaká 1-2 krát denne. Je vnímavá a už aj hlavičku si pekne drží. Nezmenila sa len toto papanie. Doteraz pekne priberala aj viac o čosi ako mala ale papala veľa teraz je to oproti tomu menej. Mám to riešiť na poradni či?

lenik223
23. okt 2021

Môj syn keď mal 5 mesiacov dokázal vypiť najviac 80ml mlieka naraz ... Potom mal pol- trištvrte hodinky pauzu a zase vypil 60.... O ďalšiu hodinku zase 80... Takže si myslím že ona vie koľko jej treba a pomaly si to dávkuje ☺️

marianarem
23. okt 2021

Ak neplace pri jedeni a je aj medzi jedeniami spokojna, tak je to podla mna ok. Moj jedol tiez takto nejako. Na zaciatku bol pahltny a potom zvolnil. Ak by sa ukazalo, ze tvoja malo pribera, tak to bude asi riesit sam pediater. Aspon teda nasa na tych prvych poradniach to papanie a priberanie dost kontrolovala, ked sa jej raz zdalo malo, objednala nas na prevazenie.