icon

Je bezpečné dať 14-mesačnému dieťatku buchtu z pekárne?

25. jún 2025

Môžem dať 14 mesačnému takú buchtu z pekárne? Či to je ťažké cesto pre nich ?

ika02
25. jún 2025

Ahoj, veď keď zje jednu buchty občas, nič sa mu nestane. Ak dieťa nie je obézne, alebo nemá iné ochorenia (príp.intolerancie), dala by som pokojne.

gejb
25. jún 2025

Záleží aj aká buchta, ...v zásade by som dala ale bez plnky (tvaroh ani lekvár dietatu este nedavam)

malaopicka
25. jún 2025

14 mesačnému som už dávala abolútne hocičo. Buchta z pekárne nie je nijako škodlivá a už vôbec nie tvaroh alebo lekvár. Nezje toho predsa kilo.

jaskolka
25. jún 2025

Kľudne,veď nezje tých buchiet desať. Podľa mňa ani tu jednu nezje celú

deti95060810
25. jún 2025

môžeš...

januska12323
25. jún 2025

Doma koláče nejete?

autor
25. jún 2025

Ďakujem vám žienky 🙂

helena1982
25. jún 2025

Celu ju nezje a raz za cas sa mu nic nestane 🙂

miriamzba
25. jún 2025

Môžeš🙂 Dávala som mojim z pekarne aj buchtu aj kvaskovy chlebik, už aj pred 1.narodeninami, nikdy z toho nemali bolenie bruška.

radacak
25. jún 2025

Jasné že môže

cukroska
25. jún 2025

V takom veku už vyskúšali takmer všetko. Samozrejme údeniny, klobásy nie,ale bežnú stravu .

saxana000
26. jún 2025

Moja 14 mesacna uplne odmieta od roka pre nu špeci varenu stravu.ide zarovno s nami a uz jej ani neodoberam ze by mala.menej slane menej koreniste. dnes boli langose a šošovicova polievka a normalne jedla zarovmo s nami..
nerobim to kazdy den a ani nezje tri naraz..ta polovicka k tanieru polievky jej urcite neublizi..
Rovnako by som jej dala kolac buchty maso rybu segedin svieckovu rizoto pizzu rezen placky cestoviny francuzske zemiaky a uz mala aj hranolky od starsej v mekaci. nezje toho za vagon a pokial ma inak vyvazenu stravu zeleninu ovocie mliecne vyrobky nevidim v tom absolutne ziadny problem..starsej som nedavala dlho nic nezdrave vsetko na vode na pare neslane nemastne a tak to aj dopadlo ze mi do 5 rokov nejedla skoro nic..

ruza13
27. jún 2025
@ika02

Ahoj, veď keď zje jednu buchty občas, nič sa mu nestane. Ak dieťa nie je obézne, alebo nemá iné ochorenia (príp.intolerancie), dala by som pokojne.

@ika02 😱