Je bezpečné dať 14-mesačnému dieťatku buchtu z pekárne?
Môžem dať 14 mesačnému takú buchtu z pekárne? Či to je ťažké cesto pre nich ?
Záleží aj aká buchta, ...v zásade by som dala ale bez plnky (tvaroh ani lekvár dietatu este nedavam)
14 mesačnému som už dávala abolútne hocičo. Buchta z pekárne nie je nijako škodlivá a už vôbec nie tvaroh alebo lekvár. Nezje toho predsa kilo.
Kľudne,veď nezje tých buchiet desať. Podľa mňa ani tu jednu nezje celú
môžeš...
Doma koláče nejete?
Ďakujem vám žienky 🙂
Celu ju nezje a raz za cas sa mu nic nestane 🙂
Môžeš🙂 Dávala som mojim z pekarne aj buchtu aj kvaskovy chlebik, už aj pred 1.narodeninami, nikdy z toho nemali bolenie bruška.
Jasné že môže
V takom veku už vyskúšali takmer všetko. Samozrejme údeniny, klobásy nie,ale bežnú stravu .
Moja 14 mesacna uplne odmieta od roka pre nu špeci varenu stravu.ide zarovno s nami a uz jej ani neodoberam ze by mala.menej slane menej koreniste. dnes boli langose a šošovicova polievka a normalne jedla zarovmo s nami..
nerobim to kazdy den a ani nezje tri naraz..ta polovicka k tanieru polievky jej urcite neublizi..
Rovnako by som jej dala kolac buchty maso rybu segedin svieckovu rizoto pizzu rezen placky cestoviny francuzske zemiaky a uz mala aj hranolky od starsej v mekaci. nezje toho za vagon a pokial ma inak vyvazenu stravu zeleninu ovocie mliecne vyrobky nevidim v tom absolutne ziadny problem..starsej som nedavala dlho nic nezdrave vsetko na vode na pare neslane nemastne a tak to aj dopadlo ze mi do 5 rokov nejedla skoro nic..

Ahoj, veď keď zje jednu buchty občas, nič sa mu nestane. Ak dieťa nie je obézne, alebo nemá iné ochorenia (príp.intolerancie), dala by som pokojne.