• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Pečené buchty. Poraďte mi recept

25. marca 2009 
ahojte vsetky raz som tu asi nasla receptik na pečené buchty aj som si ho opisala a teraz ho neviem najst ale to neva,lebo viem ze tu sa dobry receptik vzdy najde................................................................ mozete mi teda nejaky dobry poradit ,lebo moje deti vykupia pekaren a stale sa stazuju ze im nechcem upiect
16. jan 2008 o 14:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mne strašne chutí cesto kysnuté vo vode, tak môžeš skúsiť.

pol. múka, tuk, mlieko, cukor, kvasnice a soľ, vymiešať cesto a dať kvasíť do teplej vody vykvasiť na 15-20min. Potom sa vyberie, zas vymiesi v múke aby nelepilo. ďalej už podľa typu buchiet, ja mám rada osie hniezda kakaové
18. jan 2008 o 18:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
autor
dakujem hned na druhy tyzden vyskusam
19. jan 2008 o 10:32  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja robievam kysnute buchty,klasika plnene lekvarom a namacam ich do cokolady...podla toho,aka komu chuti/biela,horka,mliecna.../

tvar robievam ako je francuzsky rohlik...alebo croisant...
21. mar 2009 o 19:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ja robievam cesto: CESTO OD CRYSMILE NA COKOLVEK SLADKE (osie hniezda,zavin,kysnuty kolac): 250ml mlieka, 100ml oleja, 1 vajce, stava z polovice citrona, 0,5 ČL soli, 0,5 kg polohrubej muky, 2 PL cukru, 0,5 kocky drozdia .
A mozem potvrdit z vlasnej skusenosti, ze je fakt super :sunglasses:
21. mar 2009 o 21:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Junovka vyzerá to dobre.A ako sa pečú na vymastenom plechu?A kolko stupnov? :wink:
22. mar 2009 o 09:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
22. mar 2009 o 13:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
matica to vyzera super, asi sa naucim piect. :grinning:
25. mar 2009 o 11:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
vinka, ja pecem na vymastenom plechu, najprv davam naplno ruru a peciem asi 12 minut, potom stlmim na 220 C a peciem asi cca 10-15 minut. :wink:
25. mar 2009 o 12:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
holky ja buchty nikdy nedelala..to ty ingredience jen vsechny smicham dohromady nebo je na to specialni postup?

:sweat_smile: chtela bych to zkusit..ale jsem na peceni fakt strevo :sweat_smile:
25. mar 2009 o 17:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
caira, pokial mas doma domacu pekaren, tak to len vsetko zmiesas dokopy,ale pokial nie, tak musis urobit najprv kvasok, potom kd kvasok podkysne, tak urobit cele cesto-vymiesit :stuck_out_tongue_closed_eyes: ....to je ten dovod u mna preco som chcela domacu pekaren :confounded: :grinning: :grinning:
25. mar 2009 o 18:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak ja z kys. cesta viem iba langose a pizzu a moja ,,domaca pekaren,, co mi miesa cesto je moj muz. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: len mu to podam, a on vie co s tym ma robit. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
25. mar 2009 o 19:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Tvoj príspevok